امروزه در تمام خیابان ها،حتی خیابان های فرعی حداقل یک فست فود به چشم می خورد.در اکثر ساعات روز صندلی های این فست فود ها پر از جمعیت است.افراد زیادی به خصوص جوان ها استفاده از فست فودها را به هر چیز دیگری ترجیح می دهند.البته که طعم و مزه لذیذ این غذاها وسوسه برانگیز هم هست.


کوروش صمد پور متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف سس ها اظهار داشت: سس های کچاپ، مایونز و سفید جز برنامه غذایی ما هستند که افزایش کالری سس مایونز به دلیل وجود روغن، تخم مرغ و سرکه در آن، مصرف این ماده غذایی باعث بروز بیماری در افراد می شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه هر ۱۰۰ گرم سس مایونز در حدود ۸۰۰ کیلو کالری دارد، تاکید کرد: مصرف سس گوجه فرنگی در فست فود ها نیز مضر است.
وی با بیان اینکه سس گوجه فرنگی حاوی موادی مانند ذرت، مایع ذرت و شکر است، تاکید کرد: افراد چاق و مبتلایان به قند خون جهت کاهش وزن باید از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنند و افراد گوجه فرنگی را که غنی از ویتامین ث است و خاصیت ضدسرطانی دارد، جایگزین آن کنند.
صمدپور مصرف سس های خانگی را توصیه کرد و افزود: سس های خانگی با روغن های اعلا و زیتون تهیه می شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف سس باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی و افزایش کالری می شود، عنوان کرد: مصرف غذاها با افزودنی های سنتی مانند دارچین، زردچوبه و زیره باعث بهبود سلامت بدن افراد می شود و مصرف دارچین جهت درمان بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه در سرخ کردن مواد غذایی باید از روغن هایی با مقاومت بالا استفاده شود، اظهار کرد: در اکثر رستوران ها برای تهیه مواد غذایی مانند فست فود و پنیر پیتزا از روغن های سالم و مناسب استفاده نمی کنند.
وی با بیان اینکه ۱/۳( یک سوم) انرژی روزانه افراد از روغن و چربی دریافت می شود، تصریح کرد: هرفرد می تواند ۷ درصد انرژی خود را از چربی اشباع مواد غذایی لبنیات، پنیر پیتزا و گوشت گوسفند دریافت کند.
صمدپور با اشاره به اینکه ۹۳ درصد از انرژی بدن از چربی های  مفید مواد غذایی امگا ۳، ۶ و ۹ بدست می آید، تاکید کرد: مصرف روغن های مانند زیتون، کنجد، ذرت و آفتابگردان برای سلامت بدن مؤثر است.
وی با اشاره به روغن های اشباع بیان کرد: مصرف روغن های جامد، پالم، نارگیل برای سلامتی مفید نیست و از این مواد غذایی در صنایع،  قنادی و رستوران ها استفاده می شود که افراد باید با مصرف و انتخاب روغن مناسب سلامت تغذیه ای خود را تضمین کنید.
منبع: ایران ویج

 

5 1000
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 118 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • نظریاتی در ارتباط با آسیب عصب بینایی بعلت افزایش فشار چشم
  • پر کاری تیروئید را در دوران بارداری جدی بگیرید
  • تصویر برداری پیشرفته از بدن انسان
  • نوشابه های رژیمی با بدن شما چه میکند
  • حرکت سینه دکستر جکسون چه قانونهایی دارد؟
  • سمت هوش شما کدام ور است؟
  • 10 راه برای افزایش متابولیسم بدن
  • بررسی درمان با سنگ
  • محبوبترین ها

  • فاصله قابل ملاحظه دوقلوهای همسان پسر از مرگ
  • فرضیه کروی بودن زمین رد شد
  • استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص PTSD
  • مراقب ویروس خطرناک زیکا باشید
  • پیش بینی طول عمر با استفاده از ژن
  • مضرات جذب تشعشعات موبایل برای انسانها
  • کلاه مولد صدای مغز
  • محققان ایرانی موفق به تولید نانو پودرغیرسمی کشنده موش شدند
  • رپورتاژ

  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما