مواد غذایی مضر برای بدن عوارض سس های خانگی عوارض خوردن فست فودها

امروزه در تمام خیابان ها،حتی خیابان های فرعی حداقل یک فست فود به چشم می خورد.در اکثر ساعات روز صندلی های این فست فود ها پر از جمعیت است.افراد زیادی به خصوص جوان ها استفاده از فست فودها را به هر چیز دیگری ترجیح می دهند.البته که طعم و مزه لذیذ این غذاها وسوسه برانگیز هم هست.


کوروش صمد پور متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف سس ها اظهار داشت: سس های کچاپ، مایونز و سفید جز برنامه غذایی ما هستند که افزایش کالری سس مایونز به دلیل وجود روغن، تخم مرغ و سرکه در آن، مصرف این ماده غذایی باعث بروز بیماری در افراد می شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه هر ۱۰۰ گرم سس مایونز در حدود ۸۰۰ کیلو کالری دارد، تاکید کرد: مصرف سس گوجه فرنگی در فست فود ها نیز مضر است.
وی با بیان اینکه سس گوجه فرنگی حاوی موادی مانند ذرت، مایع ذرت و شکر است، تاکید کرد: افراد چاق و مبتلایان به قند خون جهت کاهش وزن باید از خوردن این مواد غذایی پرهیز کنند و افراد گوجه فرنگی را که غنی از ویتامین ث است و خاصیت ضدسرطانی دارد، جایگزین آن کنند.
صمدپور مصرف سس های خانگی را توصیه کرد و افزود: سس های خانگی با روغن های اعلا و زیتون تهیه می شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف سس باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی و افزایش کالری می شود، عنوان کرد: مصرف غذاها با افزودنی های سنتی مانند دارچین، زردچوبه و زیره باعث بهبود سلامت بدن افراد می شود و مصرف دارچین جهت درمان بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه در سرخ کردن مواد غذایی باید از روغن هایی با مقاومت بالا استفاده شود، اظهار کرد: در اکثر رستوران ها برای تهیه مواد غذایی مانند فست فود و پنیر پیتزا از روغن های سالم و مناسب استفاده نمی کنند.
وی با بیان اینکه ۱/۳( یک سوم) انرژی روزانه افراد از روغن و چربی دریافت می شود، تصریح کرد: هرفرد می تواند ۷ درصد انرژی خود را از چربی اشباع مواد غذایی لبنیات، پنیر پیتزا و گوشت گوسفند دریافت کند.
صمدپور با اشاره به اینکه ۹۳ درصد از انرژی بدن از چربی های  مفید مواد غذایی امگا ۳، ۶ و ۹ بدست می آید، تاکید کرد: مصرف روغن های مانند زیتون، کنجد، ذرت و آفتابگردان برای سلامت بدن مؤثر است.
وی با اشاره به روغن های اشباع بیان کرد: مصرف روغن های جامد، پالم، نارگیل برای سلامتی مفید نیست و از این مواد غذایی در صنایع،  قنادی و رستوران ها استفاده می شود که افراد باید با مصرف و انتخاب روغن مناسب سلامت تغذیه ای خود را تضمین کنید.
منبع: ایران ویج

 

ارسال شده در 10 دی 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • فعالیت هایی که آلزایمر را به تعویق می اندازند
  • ضربان نامنظم قلب چه اثری بر تمام اعضای بدن دارد؟
  • سالم ترین خوراکی ها برای داشتن سالم ترین قلب
  • تغییر فضای دلگیر منزل با این کارها
  • قبل از شروع رژیم غذایی گیاهخواری بخوانید
  • بهترین پند و اندرزها برای والدین
  • نکات آزمایشگاهی مهم پیش از تشکیل زندگی
  • راه حلی عملی برای کنار گذاشتن خجالت
  • افزایش روز افزون آمار افسردگی در جامعه ما
  • مینی پیده های پنیری طبق فرمول آشپز ماهر ترکیه
  • میان وعده های سالم و مقوی
  • چطور اختلالات خواب در زمان پریود (عادت ماهانه) را درمان کنیم؟
  • مقابله و کنترل ایدز
  • چطور در یک دقیقه دستهای نرمی داشته باشیم
  • از منظر طب سنتی با عوامل بروز سردرد آشنا شوید
  • محبوبترین ها

  • 10 نشانه بیماری کلیه که باید بدانید
  • عوامل منتقل کننده ویروس هپاتیت c
  • خوردن گوشت های فرآوری شده چه عوارضی دارد؟
  • تاثیرگذاری سرطان بر روی شنوایی،چطور؟
  • از عارضه هموکروماتوز بیشتر بدانید
  • باردارشدن با وجود بیماری هوچکین
  • خطر سرطان برای سیستم مجاری ادراری
  • در کدام ساعت های شبانه روز حمله قلبی احتمالش بیشتر است؟
  • آیا درد قلبی نشانه سکته قلبی است؟
  • آیا از کشندگی و بدون درمان بودن این بیماری خبر دارید؟
  • آبلیمو و پودر او ار اس الزامی ترین مایعات هنگام تهوع کودک
  • اقدامات مهم علیه آلودگی هوا
  • از عوامل ابتلا به ام اس چه می دانید؟ (راه های پیشگیری)
  • مشاهده خون در هنگام اجابت مزاج و این عارضه ها
  • پرستاران بیماران مبتلا به آنفولانزا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است