طرز تهیه پاستا پاستا انواع پاستا

Pasta نام ایتالیایی پاستا است و خمیراک هم دیگر نام فارسی برای آن میباشد.بصورت حدودی به 350 شکل گوناگون وجود دارد و پاستاهای معروف ماکارونی،لازانیا،اسپاگتی و فوسیلی هستند.در کشورمان گاهی اوقات برای اسپاگتی،ماکارونی و … از واژه ماکارونی استفاده میشود.میخواهیم شما را با طرز تهیه چند خوراکی پاستا آشنا کنیم.

اگر وقت کافی برای پخت و پز و آشپزی ندارید می توانید از دستور پخت خوراکی‌های سریع مثل پاستا استفاده کنید.

یکی از خوراکی های بسیار مفید برای سلامت بدن پاستا است. این خوراکی لذیذ را می توان به انواع روش ها درست کرد و علاوه بر دریافت مواد مغذی برای سلامت بدن، یک وعده غذایی پر انرژی را نیز مصرف کرد.
پاستا و ترکیبات داخل آن به دلیل وجود انواع مواد معدنی و ویتامین ها یک خوراک بسیار مفید حتی برای ورزشکاران بوده و معمولا در رژیم غذایی آنها وجود دارد.
برای تهیه این خوراک سالم می توانید از انواع دستورات غذایی زیر استفاده کنید :
راویولی با نخود فرنگی
برای پختن این خوراک یک بسته راویولی را در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. در ظرفی دیگر مقداری موسیر را در کره ریخته حرارت دهید تا طلایی شود. آنگاه موسیر را به راویولی اضافه کرده مقداری نخود فرنگی، نمک، فلفل و پنیز پیتزا به آن اضافه کنید و صبر کنید تا دم بکشد.
مدت زمان دم کشیدن تا زمانی است که نخود فرنگی ها نرم شود، این خوراک را می توانید در عرض مدت 20 دقیقه آماده کنید و از یک خوراک سالم لذت ببرید.
خوراک پاستا با کلم بروکلی
این خوراک یکی از برترین و سالم ترین غذاها است که زمان آماده کردن آن بسیار کوتاه است. برای درست کردن این خوراک مقداری پاستای حلقه ای یا لوله ای بسته به سلیقه‌تان پخته و آبپز کنید.
در ظرفی دیگر هم مقداری کلم بروکلی را پخته و بخارپز کنید و در گام آخر کلم بروکلی، نمک ، فلفل و پنیر پیتزا، پنیر کبابی، یا پنیر گودا را به پاستا اضافه کنید. صبر کنید تا پنیر ذوب شده و غذای لذیذتان آماده شود. اکنون می‌توانید یک خوراک سالم را مصرف کنید.
خوراک پاستا با میگوی تندوری
مقداری رشته پاستای بسیار نازک را انتخاب کرده مطابق دستور طبخ ماکارونی در ظرف با آب و نمک و اندکی روغن آبپز کنید. در ظرفی دیگر مقداری میگوی تازه را با آب، نمک، آبلیمو و سرکه آبپز کنید.
در گام آخر مقدرای سیر را در ظرف کره حرارت داده تا برشته شود. اکنون محتویات حاوی نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میگو و سیر را به رشته ها اضافه کنید. این خوراک را می توان در همین زمان مصرف یا آن را دم کرد، این دستور پخت مطابق سلیقه و ذائقه خانواده است.
پاستا با تکه های مرغ و پنیر پارمسان
در این روش نیز پاستای صدفی را آبپز کرده و سپس تک های مرغ پخته را به آن اضافه می کنید، در ظرفی دیگر پنیر را به همراه فلفل و نمک حرارت داده تا تبدیل به یک سس شود، این سس را به مخلوط پاستا و مرغ اضافه می کنید و خوراک مطلوب شما آماده است.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 8 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مقاله کامل بیماری کولیت اولسروز یا کولیت خونریزی‌دهنده
  • ورزشکاران تازه کار بخوانند
  • به کودک خود از این غذا ها بدهید و از این غذا ها منعش کنید
  • مقایسه روغن سویا و روغن نارگیل
  • روابط آمیخته با تنش
  • 10 شیوه مرگ آفرین؛ از آفتاب گرفتن تا زیاد خندیدن
  • اوردوز عامل اصلی مرگ میر به علت مصرف مواد مخدر
  • خوردنی های موثر برای مبتلایان به آرتریت
  • محبوبترین ها

  • خاصیت عناب را باهم مرور میکنیم
  • اگر به دنبال تناسب اندام هستید ، این نکات را در نظر بگیرید
  • فواید شگفت انگیز سماق در پیشگیری و درمان سرطان ها
  • برای آخر شب چه میل کنیم؟
  • دلایلی قانع کننده برای خوردن امگا3
  • شیر حیات زندگی را از یاد نبرید
  • کاهش وزن به چه قیمتی؟
  • 5 دلیل برای اینکه بدن نیاز به ویتامین آ دارد
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیفتینگ با نخ
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است