دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
جراحی زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
جراحی زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
10171159_763458346998271_583391961_n
باید در استفاده از نوشیدنی‌ها و مواد غذایی پر کالری دقت کنید و بدون اینکه خودتان را از مزه مورد دلخواهتان محروم کنید با بکارگیری از ترفندهای ساده اندازه قند دریافتی را به حداقل برسانید. با ما باشید تا بگوییم چگونه کامتان را بدون دریافت کالری زیاد شیرین کنید.
کوچک و بزرگ ندارد. همه‌ی ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه‌ این قبیل خوردنی‌ها زمینه‌ی ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع 2 را فراهم می‌کند. اگر می‌خواهید کالری زیادی وارد بدنتان نشود و زیاد چاق نشوید یا اینکه خطر ابتلا به دیابت را به حداقل برسانید باید هوشمندانه عمل کنید.
کار سختی نیست فقط باید در انتخاب نوشیدنی‌ها و مواد غذایی شیرین دقت کنید و بدون اینکه خودتان را از طعم دلخواهتان محروم سازید با استفاده از ترفندهای ساده میزان قند دریافتی را به حداقل برسانید. با ما باشید تا بگوییم چگونه کامتان را بدون دریافت کالری زیاد شیرین کنید.
بفرمایید لیموناد
زمانی که از راه می‌رسید به خصوص وقتی که هوا گرم است هیچ‌چیز مانند یک نوشیدنی شیرین و خنک، دلچسب و گوارا نیست. حالا اگر این نوشیدنی یک لیوان لیموناد باشد که فوق‌العاده است؛ اما این بار یک روش جدید را برای شیرین کردن نوشیدنی مورد علاقه‌تان امتحان کنید. به جای شکر از شکر اسپلندا استفاده کنید. در این صورت بدون محروم ماندن از طعم شیرین 84 کالری کمتر دریافت می‌کنید. اسپلندا 600 بار شیرین‌تر از شکر معمولی است که به صورت محصول بسته‌بندی‌شده به فروش می‌رسد. این شیرین‌کننده‌ی مصنوعی تأثیری در قند خون ندارد. برای تهیه‌ی این شیرین‌کننده می‌توانید از انجمن دیابت یا انجمن‌های اطلاع‌رسانی دیابت دیگر اطلاعات لازم را کسب کنید. شیرینی فروشی‌هایی که شیرینیجات مخصوص دیابتی‌ها را عرضه می‌کنند نیز از شکر اسپلندا یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند عصاره‌ی گیاه استویا استفاده می‌کنند.
توت‌ها را دریابید
اگر می‌خواهید یک ماده‌ی غذایی شیرین، آب دار و خوش‌رنگ و لعاب میل کنید به سراغ توت‌فرنگی، تمشک، شاه‌توت و اگر گیرتان آمد بلوبری بروید. البته به غیر از توت‌فرنگی برای خوردن توت‌های دیگر باید کمی صبر کنید. در هر حال این میوه‌های ریز بدون هسته، سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی هستند که به طبیعی‌ترین روش ممکن با انواع بیماری‌ها و ناخوشی‌ها مقابله می‌کنند. توت‌ها، خوش‌رنگ و لعاب هستند و درعین‌حال سرشار از انواع ویتامین‌ها و فیبرها می‌باشند که برای سلامتی لازم و ضروری‌اند. یک مشت توت‌فرنگی میل کنید تا بدون دریافت کالری زیاد میل شدیدتان به مصرف طعم شیرین را جوابگو باشید. در واقع بدون عذاب وجدان و سرزنش کردن خودتان هم لذت ببرید و هم ویتامین بزنید.
بفرمایید پرتقال
پرتقال با آن طعم ترش و شیرین یک میان‌وعده‌ی فوق‌العاده محسوب می‌شود. این میوه‌ی ساده سرشار از ویتامین C، اسیدفولیک، فیبر و کلسیم است که علاوه بر ارضای میل شدید به طعم شیرین، کالری زیادی به بدن تحمیل نمی‌کند. علاوه بر این‌ها باید بدانید که میزان سدیم، کلسترول و اسیدهای چرب این میوه‌ی آبدار بسیار کم است. پس به جای شیرینی‌های سرشار از قند و چربی یک عدد پرتقال میل کنید.
بفرمایید شکلات سیاه
شما هم جزو افرادی هستید که بعد از ظهرها چرت کوتاهی می‌زنید و بعد از آن دلتان می‌خواهد چایتان را با شیرینی میل کنید؟ اگر جوابتان مثبت است این بار به جای شیرینی و کیک و غیره، شکلات سیاه میل کنید. این ماده‌ی غذایی باارزش علاوه بر داشتن طعم شیرین، سرشار از خواص آنتی‌اکسیدانی است که بدن را از گزند بیماری‌ها دور می‌کند. با خوردن این نوع شکلات با یک تیر چند نشان می‌زنید: کامتان شیرین می‌شود و درعین‌حال قند، چربی و در نهایت کالری کمی دریافت می‌کنید.
بفرمایید شیرینی مامان‌پز
بدون شک خوردن کیک، بیسکویت و شیرینی یکی از ساده‌ترین لذت‌های زندگی است؛ اما احتمال دارد به هر دلیلی خودتان را از این لذت ساده محروم کرده باشید؛ اما بهتر است به خودتان سخت نگیرید. می‌توانید با تهیه‌ی شیرینی‌های خانگی بدون نگرانی از دریافت کالری و قند با شیرینی آشتی کنید. تنها کاری که باید بکنید این است که به جای شکر معمولی از شکر اسپلندا استفاده کنید. اگر با این شکر بیسکویت خانگی تهیه کنید در هر عدد بیسکویت حدود 23 کالری کمتر دریافت خواهید کرد. توجه داشته باشید اگر 275 گرم شکر اسپلندا داشته باشید به راحتی آشپزی می‌کنید، از طعم شیرینی‌های خانگی‌تان لذت می‌برید و کالری هم دریافت نمی‌کنید.
بفرمایید غلات صبحانه و چای شیرین
اگر عاشق غلات صبحانه هستید و اگر چای شیرین صبحانه برایتان خیلی دل چسب است اما به دلیل ترس از کالری، خودتان را از آن‌ها محروم می‌کنید و حتی از خیر صبحانه‌ی مورد علاقه‌تان می‌گذرید زمان آن رسیده از سرزنش کردن خود دست بردارید و با خیال راحت صبحانه‌تان را میل کنید. فقط کافی ست به جای دو قاشق شکری که به غلات صبحانه، شیر یا چایتان اضافه می‌کنید از شکر اسپلندا استفاده کنید. با همین کار ساده 28 کالری کمتر دریافت می‌کنید.
بستنی یخی
کافیست در سوپر مارکت محله‌تان سری به قفسه‌ مخصوص بستنی بزنید تا با انواع و اقسام بستنی‌های خوش‌مزه با طعم‌های مختلف روبه رو شوید. از بستنی سنتی گرفته تا انواع بستنی‌های میوه‌ای و وانیلی و غیره انتظارتان را می‌کشد. اگر نمی‌توانید از بستنی دل بکنید بهتر است بستنی یخی را انتخاب کنید. چون این نوع بستنی‌ها معمولاً حاوی چربی‌های ترانس، کلسترول و همچنین قند کمتری نسبت به بقیه‌ی بستنی‌ها می‌باشند. البته می‌توانید گشتی در اینترنت بزنید و طرز تهیه‌ی بستنی یخی خانگی را هم یاد بگیرید. به جای شکر معمولی از همین شکر اسپلندا استفاده کنید و بدون ترس از دریافت کالری و قند زیاد از طعم شیرین بستنی‌تان لذت ببرید.
توجه توجه
توصیه می‌کنیم استفاده از شیرین‌کننده‌های مصنوعی را تبدیل به کار هر روزتان نکنید. هر چه باشد مصرف زیاد شیرین‌کننده‌های مصنوعی نیز مشکلات خود را خواهد داشت.
توصیه می‌کنیم تا حد امکان از استویا که به صورت عصاره و گیاه خشک به فروش می‌رسد استفاده کنید چون جایگزین مناسب‌تری برای قند و شکر معمولی است.
در نهایت اینکه الهی کامتان همیشه شیرین و تنتان سالم باشد.

منبع : tebyan.net

5 1000
ارسال شده در 15 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام (NEW) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی