1105558_376 روش اصولی طبخ کباب چنجه

می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه کباب چنجه آشنا کنیم این کباب بسیار لذیذو دوست داشتنی است و در میان ایرانیان طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است تهیه این غذای مجلسی نیاز به در پیش گرفتن فوت و فن های آشپزی خاصی است که در ادامه دراختیارتان قرار خواهیم داد .

کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود. یکی از پرطرفدارترین کباب ها، چنجه است که ما در ادامه این مطلب، روشی جدید برای پخت آن را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
  •     ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  •     نصف پیمانه روغن زیتون
  •     ۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

  •     ۱ پیمانه سیر پوست کنده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۴ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۱ عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

1- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.

2- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.
3- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.
4- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.
5-این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.
6-کباب پز یا منقل را روشن کنید.
7- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.
8- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.
9-سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.
وب سایت روزیاتو

ارسال شده در 10 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ابراز محبت با کمک با قوای شنیداری
  • پروتئین‌های پوست ماهی از ورود میکروب به بدن دیابتی پیشگیری میکند
  • به چه دلیل بعضی از افراد موسیقی برایشان خوشایند نیست؟
  • اینگونه به واریس دچار می شوید
  • گلوتامین آمینو اسیدی لازمه کار بدنسازان است
  • دسر به بدون شکر
  • وقتی به چشمهایتان فلفل تند رفت چکار باید بکنید؟
  • توضیحاتی در خصوص بیومکانیک آزمون های روی استخوان
  • برای اینکه گربه خود را سالم نگه دارید این موارد را بدانید
  • پیامدهای خطرناک قرص های لاغری
  • داروی ضدسرطان توسط پژوهشگران کشورمان تولید شد
  • ورزش های جدید را برای کاهش وزن تست کنید
  • ضخامت و بهبود موها با این مواد طبیعی
  • استفاده از روغن رازیانه برای از بین بردن موهای زائد
  • کافئین و تاثیرات منفی آن بر باروری مردان
  • محبوبترین ها

  • راه های غلطی که خانم های باردار می روند
  • پیامدهای استفاده از کاچی
  • رابطه زناشویی در سه ماهه اول بارداری
  • انواع جوش و آکنه صورت در حاملگی
  • راه‌اندازی فوری بخش آموزشی خانمها در همدان
  • توصیه های مهم برای زایمان زودتر از موعد
  • زنان زیبای باردار این ترفندها را استفاده می کنند
  • توصیه های مناسب زنان باردار
  • عوارض خطرناک استرس برای وزن جنین
  • زنان باردار هرگز سراغ این فرآورده های دامی نروند
  • رژیم غذایی و مصرف مواد شیمیایی- نازایی
  • دانستنی های حاملگی در هفته دهم
  • با کاستن شیر مادر چه کنیم؟
  • ارتباط سرطان های خطرناک و ناباروری
  • داشتن ایده ال ترین شکم پس از مادرشدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است