کباب با سس سیر کباب روش تهیه کباب چنجه چنجه پرطرفدارترین کباب ها

می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه کباب چنجه آشنا کنیم این کباب بسیار لذیذو دوست داشتنی است و در میان ایرانیان طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است تهیه این غذای مجلسی نیاز به در پیش گرفتن فوت و فن های آشپزی خاصی است که در ادامه دراختیارتان قرار خواهیم داد .

کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود. یکی از پرطرفدارترین کباب ها، چنجه است که ما در ادامه این مطلب، روشی جدید برای پخت آن را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
  •     ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  •     نصف پیمانه روغن زیتون
  •     ۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

  •     ۱ پیمانه سیر پوست کنده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۴ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۱ عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

1- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.

2- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.
3- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.
4- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.
5-این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.
6-کباب پز یا منقل را روشن کنید.
7- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.
8- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.
9-سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.
وب سایت روزیاتو

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • لازانیای خوش رنگ و لعاب برای خردسالان
  • شنیدن موسیقی غمگین
  • عوارض داروی وارفارین
  • سرد بودن دست و پاها
  • هفت خاصیت مفید روانی روزه داری برای انسان
  • افراد سیگاری بیشتر از سایر افراد در معرض ذات الریه هستند
  • شکایت جمعی از پزشکان از داریوش مهرجویی
  • نوشیدنی های حاوی شکر و احتمال مبتلا شدن به سندرم متابولیک
  • محبوبترین ها

  • با این خوراکی ها صد ساله شوید
  • رفع مشکلات تغذیه ای و اختلالات مربوط به خوردن
  • عسل برای این رده سنی ممنوع است
  • در مسافرت چی بخوریم و چی نخوریم؟
  • حواستان به نوشیدن آب به مقدار زیاد باشد
  • تضمین و تقویت سلامت بدن کودک با این خوراکی ها
  • معجون چند میوه و واکسن بیماری ها
  • اطلاعاتی موثر در ارتباط با بیوتین
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است