اگر به تازگی آشپزی را شروع کرده اید پیشنهاد می کنیم این دو غذای خوشمزه و جالب را تهیه کنید پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری انواع این موادغذایی به شمار می روند که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید این غذاهای خوشمزه توسط افراد مبتدی به راحتی قابل تهیه می باشند .

 اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، نگران نباشید. قرار نیست فقط غذاهای ساده را بپزید. ما در این مطلب به شما دو نوع غذای حرفه ای را آموزش می دهیم که با وجود اینکه تازه کار هستید، بتوانید به خوبی از عهده آن برآیید.
پیراشکی مرغ
مواد لازم:
  • آب: یک پیمانه
  • شیر (ترجیحا پرچرب): یک پیمانه
  • شکر: یک ق س
  • خمیرمایه خشک: یک ق س
  • تخم مرغ (درشت): 2 عدد
  • خامه ترش یا ماست ساده: یک چهارم پیمانه
  • کره (ذوب شده): 60 میلی گرم
  • نمک: یک ق چ
  • آرد: 5 پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم فیلنیگ (لایه میانی):

  • سینه مرغ (چرخ شده): 900 گرم
  • پیاز کوچک (رنده شده): یک عدد
  • سیر درشت (رنده شده): 2 حبه
  • تخم مرغ (درشت): یک عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه
1. شیر و آب را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. شکر و مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل شود. مخلوط را حدود 15 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید.
2. تخم مرغ ها، نمک و خامه ترش را اضافه و مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و دوباره موارد را مخلوط کنید.
3. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

4. خمیر به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کنید تا ور آید.5. برای تهیه فیلینگ، سینه مرغ چرخ شده، تخم مرغ، سیر و پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

6. هنگامی که حجم خمیر سه برابر شد، دستان خود را چرب کرده و گلوله هایی به اندازه یک دوم پیمانه از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کرده و مقداری از فیلینگ را روی هر یک قرار دهید.

7. لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و با انگشت و یا چنگال شکل دهید. مقدار زیادی روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت داغ کنید (دمای 300 درجه فارنهایت) پیراشکی ها را در روغن داغ شده کنید تا برشته و طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.نکته: هرگز تمامی پیراشکی ها را ابتدا درست نکنید و در حین سرخ کردن تعدادی از آنها تعداید دیگر را تهیه کنید، زیرا در غیر این صورت آنها بسیار ور آمده و پس از سرخ شدن درونشان پر از هوا خواهدبود.


جوجه کباب پنیری

مواد لازم:
  • سینه مرغ: 2 کیلو
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • زردچوبه: یک دوم ق س
  • پودر سیر: یک دوم ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم ق چ
  • سبزیجات معطر خشک: یک ق س
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک پیمانه
  • سس مایونز: یک پیمانه
  • پودر نان یا پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن (ترجیحا زیتون): به مقدار لازم
طرز تهیه
1. چاشنی ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. پنیر پارمزان را در غذاساز حدود یک دقیقه به صورت پودر دربیاورید.
2. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید. چاشنی ها، پنیر پارمزان رنده شده و سس مایونز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مواد را حداقل 6 ساعت یا از شب قبل در یخچال قرار دهید.
3. پس از گذشت این زمان، مواد را از یخچال درآورید و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید.
4. تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید و هر سیخ کباب را در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید.
5. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید. سیخ ها را در تابه قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها سرخ شوند.
6. سیخ های چوبی را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس سرو کنید.
ماهنامه سفره ایرانی

5 1000
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 375 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • انواع لکنت زبان را بشناسید
  • در باره ریمل خوب خریدن این نکات را بدانید
  • حاشیه های اجرای طرح تحول سلامت
  • رفع خطر دیابت با داروی تقویت جنسی ویاگرا
  • از بین بردن دیابت با چربیهای خوب
  • برادی کاردی در پزشکی چه مفهومی دارد؟
  • اطلاعاتی مهم در مورد برخی از انواع سرطان ها
  • آیا کسانیکه که چشم های حساسی دارند، باید آرایش نکنند؟
  • محبوبترین ها

  • 15 روش شگفت انگیز جو برای مراقبت از پوست، مو
  • پیری به خاطر افزایش سن و نور آفتاب
  • 9 کلید طلایی برای تقویت و افزایش سرعت رشد مو
  • موارد با اهمیت در آرایش برنز
  • معجونی طبیعی و اساسی برای پرپشت شدن مو ها
  • آفتاب سوختگی و رفع آن
  • آیا به لب ها هم باید ضدآفتاب بزنیم؟
  • 10 فایده روغن جوجوبا برای پوست و مو
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما