اگر به تازگی آشپزی را شروع کرده اید پیشنهاد می کنیم این دو غذای خوشمزه و جالب را تهیه کنید پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری انواع این موادغذایی به شمار می روند که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید این غذاهای خوشمزه توسط افراد مبتدی به راحتی قابل تهیه می باشند .

 اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، نگران نباشید. قرار نیست فقط غذاهای ساده را بپزید. ما در این مطلب به شما دو نوع غذای حرفه ای را آموزش می دهیم که با وجود اینکه تازه کار هستید، بتوانید به خوبی از عهده آن برآیید.
پیراشکی مرغ
مواد لازم:
  • آب: یک پیمانه
  • شیر (ترجیحا پرچرب): یک پیمانه
  • شکر: یک ق س
  • خمیرمایه خشک: یک ق س
  • تخم مرغ (درشت): 2 عدد
  • خامه ترش یا ماست ساده: یک چهارم پیمانه
  • کره (ذوب شده): 60 میلی گرم
  • نمک: یک ق چ
  • آرد: 5 پیمانه
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم فیلنیگ (لایه میانی):

  • سینه مرغ (چرخ شده): 900 گرم
  • پیاز کوچک (رنده شده): یک عدد
  • سیر درشت (رنده شده): 2 حبه
  • تخم مرغ (درشت): یک عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه
1. شیر و آب را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. شکر و مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل شود. مخلوط را حدود 15 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید.
2. تخم مرغ ها، نمک و خامه ترش را اضافه و مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و دوباره موارد را مخلوط کنید.
3. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

4. خمیر به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کنید تا ور آید.5. برای تهیه فیلینگ، سینه مرغ چرخ شده، تخم مرغ، سیر و پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.

6. هنگامی که حجم خمیر سه برابر شد، دستان خود را چرب کرده و گلوله هایی به اندازه یک دوم پیمانه از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کرده و مقداری از فیلینگ را روی هر یک قرار دهید.

7. لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و با انگشت و یا چنگال شکل دهید. مقدار زیادی روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت داغ کنید (دمای 300 درجه فارنهایت) پیراشکی ها را در روغن داغ شده کنید تا برشته و طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.نکته: هرگز تمامی پیراشکی ها را ابتدا درست نکنید و در حین سرخ کردن تعدادی از آنها تعداید دیگر را تهیه کنید، زیرا در غیر این صورت آنها بسیار ور آمده و پس از سرخ شدن درونشان پر از هوا خواهدبود.


جوجه کباب پنیری

مواد لازم:
  • سینه مرغ: 2 کیلو
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • زردچوبه: یک دوم ق س
  • پودر سیر: یک دوم ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): یک دوم ق چ
  • سبزیجات معطر خشک: یک ق س
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک پیمانه
  • سس مایونز: یک پیمانه
  • پودر نان یا پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن (ترجیحا زیتون): به مقدار لازم
طرز تهیه
1. چاشنی ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. پنیر پارمزان را در غذاساز حدود یک دقیقه به صورت پودر دربیاورید.
2. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید. چاشنی ها، پنیر پارمزان رنده شده و سس مایونز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مواد را حداقل 6 ساعت یا از شب قبل در یخچال قرار دهید.
3. پس از گذشت این زمان، مواد را از یخچال درآورید و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید.
4. تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید و هر سیخ کباب را در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید.
5. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید. سیخ ها را در تابه قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها سرخ شوند.
6. سیخ های چوبی را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس سرو کنید.
ماهنامه سفره ایرانی

ارسال شده در 10 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت دادن به جنسیت فرزند
  • لیمو چه منفعت های اسرار آمیزی دارد؟
  • توپ های پیتزا
  • رفع چربی دور شکم با توت و انگور
  • انتظارات فرزندان طلاق
  • کیک کدو حلوایی بیسکویت دار
  • صبح خود را با پنکیک کدو حلوایی شروع کنید
  • زنان به عادت های مشکوکی نسبت به مردان رسیده اند
  • ایجاد درد دندان با دخالت اعضای بدن
  • کال کباب را اینگونه تهیه کنید
  • موارد زایمان سزارین به روش اورژانسی
  • تصاویر دستگاه میکرو اچ پی ال سی هموگلوبین
  • همکاری زوجین در امور منزل
  • قلبتان را با پیاز زنده نگه دارید
  • خوردنی های افزایش دهنده استرس
  • محبوبترین ها

  • سبزی ها چه کارهایی که نمی توانند بکنند
  • شایعات تغذیه ای: موضوع ورزش و کاهش وزن
  • با فواید و خواص ماست کم چرب آشنا شوید
  • مبتلا شدن به سرطان سینه با مصرف پیراشکی و دونات
  • چگونه نیاز بدن نسبت به پروتئین را تامین کنیم
  • دانسته هایی درباره ته دیگ
  • انواع روش های پخت را بدانید
  • فست فودی ها بدانند،بیماریهای قلبی در کمین شان است
  • چاق ماندن با این روش های تغذیه ای غلط
  • مفیدبودن لبنیات کم چرب به چه دلیل است
  • چرا برخی آدامس ها مثل پلاستیک هستند
  • آیا دال یک منبع پروتئین خوبی است؟
  • کالری تخمه آفتابگردان
  • ایجاد تغییرات ساده رژیم غذایی برای زندگی طولانی تر
  • از کالری و ارزش تغذیه‌ای سالاد چه میدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است