گوشت گوساله خوابانده شده کباب گوشت گوساله طبخ گوشت گوساله

بری افراد علاقه مند به مصرف غذاهای کباب شده هستند علاقه وافری به طعم و مزه اینگونه غذاها دارند می خواهیم روش کباب کردن گوشت گوساله را به شما در این بخش آموزش دهیم افرادی که در رشته بدنسازی فعالیت می کنند بیشتر از اینگونه غذاها استقبال می کنند .

 در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم گوشت گوساله
  •     فلفل سیاه
  •     ۱ کیلوگرم نمک کوشر
  •     ۲ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ پیمانه آب

طرز تهیه:

1-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.

2-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.
4-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
5- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.
وب سایت روزیاتو

5 1000
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت
  • خطر هپاتیت ب برای این مشاغل
  • کنفرانس بین‌المللی آب و محیط زیست در دانشگاه تهران برگزار می شود
  • تهوع دوران بارداری و درمان های طبیعی آن
  • التهاب داشتن دیسک کمر را چه کنیم؟
  • سرکار از خوردن میان وعده غافل نشوید
  • بیماران دیابتی نارسایی های کلیوی را جدی بگیرند.
  • تاثیرگذاری مغز روی قلب انسان
  • محبوبترین ها

  • نکات مهم برای پیش از ازدواج
  • ایست قلبی مهمترین عضو پرسپولیسی ها
  • افزایش درجه حرارت بدن
  • با امواج صوتی میگرن و فشار خون بالا را درمان کنید
  • اشتباهات رایج شما در فضای مجازی
  • مضرترین نوع اختلال بی خوابی برای بدن
  • برای کاهش چربی شکم و پهلو مطالعه کنید
  • سندرم ناشناخته و نادر در این دختر
  • رپورتاژ

  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت
  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما