بری افراد علاقه مند به مصرف غذاهای کباب شده هستند علاقه وافری به طعم و مزه اینگونه غذاها دارند می خواهیم روش کباب کردن گوشت گوساله را به شما در این بخش آموزش دهیم افرادی که در رشته بدنسازی فعالیت می کنند بیشتر از اینگونه غذاها استقبال می کنند .

 در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.

مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم گوشت گوساله
  •     فلفل سیاه
  •     ۱ کیلوگرم نمک کوشر
  •     ۲ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ پیمانه آب

طرز تهیه:

1-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.

2-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.
4-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
5- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.
وب سایت روزیاتو

ارسال شده در 10 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • همه خطرات عدم آگاهی جنسی در جامعه
  • تمرین کگل و تاثیرات مفید آن بر زنان باردار
  • پیشنهاد شرکت های هواپیمایی به زائران اربعین حسینی
  • تاثیر داروهای فشارخون به کاهش حمله سرطان سینه و پروستات
  • لیموناد گریپ فروتی
  • تا عید لبخندتان را تازه کنید
  • برگزاری کنگره ی پیشگیری بزرگترین و اولین بیماری شایع جهان
  • اصول تغذیه برای پسردار
  • ترک شغل با این پیش زمینه ها
  • زردی گرفتن نوزاد و این عوامل
  • نکات مهم در بیماری حرکت
  • مضرات چک کردن ایمیل باکس در منزل
  • ترومبوز وریدی عمقی چه مشکلاتی بوجود می آورد
  • پوست لیمو ترش و یک دنیا خاصیت
  • کافئین برای کودکان مفید است یا مضر؟
  • محبوبترین ها

  • اینگونه آبزیان تازه را از کهنه تشخیص دهید
  • انتخاب نوع غذا در بی خوابی موثر است
  • اهالی جزیره‌ کرِت چه اسراری در رژیم غذایی خود دارند (1)
  • نوشیدن قهوه و تاثیرات آن بر بدن
  • دانستنی هایی ضروری درباره رژیم غذایی وگان
  • روش هایی برای آب کردن چربی های پهلو (بخش اول)
  • از دیدگاه انجمن بین‌المللی تغذیه و صنایع غذایی آمریکا بهترین میوه ها و سبزیها کدامند؟
  • دانسته هایی درباره خوردن آجیل و کاهش کلسترول خون
  • بعد از اینکه از خواب بیدار شدید آب نخورید
  • 6 دلیل که آووکادوها عالی هستند
  • فواید دمنوش برای سلامت بدن
  • چرا نباید گوشت را به صورت کبابی بخوریم
  • عواقب رژیمی که در آن کربوهیدرات حذف می شود
  • علت بدتر شدن پوکی استخوان با مصرف نمک
  • منابع دریافت ویتامین ب 3
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است