این مرغ سوخاری با روش متفاوتی تهیه می شود برای آماده کردن این غذا از تخم مرغ ،ادویه های عطردار ،کرن فلکس و سینه مرغ و سیر استفاده می شود مرغ سوخاری خوش خوراک است و تقریبا همه از خوردن آن لذت میبرند.

 آیا کسی را سراغ دارید که مرغ سوخاری دوست نداشته باشد؟ حتی اگر رژیم هم داشته باشید، احتمالا نمیتوانید از این فست فود بگذرید. شاید بعد از پیتزا، این محبوب ترین غذا برای بچه ها باشد.

مواد لازم:

  • سس خردل تند 2 تا 3 ق غ
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سیر یک حبه
  • پودر دارچین 1 ق چ
  • سینه مرغ 2 عدد
  • کرن فلکس حدود دو مشت
  • نمک به میزان لازم
  • پودر پاپریکا 2 ق چ

طرز تهیه:

1-سینه مرغ را بین دو پلاستیک قرار داده و با وردنه به ان ضربه میزنیم تا پهن و نازک شود.(ضخامت حدود یک سانت).
2-در یک ظرف سس خردل و دارچین و نمک و سیر رنده شده را با یک عدد تخم مرغ مخلوط کرده و سینه مرغ را به آن آغشته میکنیم.
3-کرن فلکس را با دست مقداری خرد میکنیم به طوری که به تکه های کوچکی تبدیل شود ولی پودر نشود. پودر پاپریکا را با کرن فلکس مخلوط میکنیم.
4-سپس مرغ را داخل کرن فلکس میغلطانیم تا تمام سطح آن را بپوشاند.
5-مقدار کمی روغن را در تابه نچسب گرم میکنیم سپس دو طرف مر غها را درون روغن سرخ میکنیم.
وب سایت سوران