مافین با کوفته قلقلی به راحتی قابل تهیه است این غذای خوشمزه می تواند میهمانانتان را غافلگیر کند شکل این مافین بسیار جالب و مزه آن بسیاردلچسب و لذیذ است مصرف آن همراه باسس برای عزیزانتان می تواند جذاب باشد .

مافین کوفته قلقلی، از جمله مافین های خوشمزه است که می توانید برای جشن ها و مهمانی ها به تعداد زیاد درست کنید و روی میز قرار دهید. مطمئن باشید که همه مهمان ها از آن استقبال می کنند.
مواد لازم:
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 450 گرم
  • سیر (ریز خردشده): 2 حبه
  • پنیر ریکوتا: یک دوم پیمانه
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه
  • پودر نان: 2 ق س
  • تخم مرغ درشت (زده شده): یک عدد
  • برگ جعفری تازه (خردشده): یک ق س
  • پودر آویشن: یک دوم ق چ
  • ارگانوی خشک: یک چهارم ق چ (در صورت تمایل)
  • نمک: سه چهارم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): یک چهارم ق چ
مواد لازم مافین:
  • سس مارینارا: دوسوم پیمانه
  • تخم مرغ (درشت): 2 عدد
  • روغن مایع: یک سوم پیمانه
  • پنیر ماتزرلا (رنده شد): یک دوم پیمانه
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک دوم پیمانه
  • پودر آویشن: یک دوم ق چ
  • آرد: 2 و یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا دمای فر را روی 180 درحه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشایند و کمی اسپری روغن بزنید. یک قالب مافین 12 کاپی را هم با کره چرب کرده و کنار بگذارید.
2. برای تهیه کوفته قلقلی ها، تمامی مواد را با در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. سپس گلوله های کوچکی از مخلوط گوشت جدا کرده (12 عدد) و در سینی فر از قبل گرم شده بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزند.
3. برای تهیه مافین ها، سس مارینارا، تخم مرغ و روغن مایع را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. پنیر ماتزرلا، یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان و چاشنی ها را اضافه و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. حفره ای در وسط این مخلوط ایجاد کرده و مخلوط سس را در آن بریزید و به خوبی مخلوط کنید. مواد را با دست ورز دهید (مراقب باشید بیش از حد مواد را ورز ندهید).

4. کاپ های قالب مافین را کمی بیشتر از نیمه با این مخلوط پر کنید و وسط مواد را فشار دهید. حفره ای در آنها برای کوفته قلقلی ایجاد کنید. به آرامی کوفته قلقلی ها را در حفره ها فشار دهید. یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان باقی مانده را روی آنها بپاشید. قالب را حدود 18 الی 22 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را با سس کچاپ سرو کنید.نکته:

برای تهیه سه پیمانه سس مارینارا که یک نوع سس ایتالیایی است، 4 حبه سیر ریز خردشده رادر یک دوم قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس دو عدد برگ ریحان تازه خردشده را به آن اضافه کنید. 400 گرم گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و اجازه دهید مواد به جوش آید. مقداری نمک بیفزایید و حرارت را کم کنید تا مواد حدود 45 الی 50 دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی بپزد. در پایان یک قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
ماهنامه سفره ایرانی

ارسال شده در 12 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • زندگی افراد مبتلا به ام اس
  • سالاد لذیذ سبزیجات لایه ای
  • افزایش فشار خون با این عوامل
  • انزال زودرس چه تاثیری بر اعتماد به نفس می گذارد
  • چرا قرص برای تنظیم فشار چشم تجویز می شود؟
  • پیشگیری از آسیب دیدن فرزندان در روند طلاق
  • ورزش ماهیچه ای برای باریک تر بنظر رسیدن ا ندام
  • چربی خون در افراد کم وزن
  • درباره فلج بل در اطفال چه می دانید
  • چرخش بیضه چگونه درمان می شود؟
  • عکس های دستگاه میکسر ورتکس
  • ادراک رنگها و شخصیت افراد
  • مقابله با UTI در خردسالان
  • ارزش تغذیه ای توت سفید خشک
  • اصطلاح ها‌پینگ
  • محبوبترین ها

  • 4 شیوه برای دیرتر خراب شدن پیازچه
  • تغییرات مختلف مواد غذایی درون یخچال
  • کفش اتوماتیک
  • پیشنهادات طب سنتی برای اختلالات خواب
  • نقش ژنتیک در پراشتهایی
  • رفع بی نظمی در سنین نوجوانان
  • حد و مرز مهم در زمینه اعتیاد شغلی
  • نکات مهم برای مراقبت از پا در ورزشکاران
  • اتفاقات مهم در بدن در زمان خواب
  • شرایط سرپرستی فرزند
  • مشکلات روحی و روانی عامل بی خوابی
  • نظافت اصولی مبل
  • حفاظت از بدن نوجوانان در برابر چاقی
  • تاثیرات خواب و بیداری بر مغز
  • اهمیت بکارگیری و تقویت مهارت ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است