دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

 می خواهیم در این بخش شما را با روش تهیه نوعی ساندویچ لذیذ با مرغ آشنا کنیم این ساندویچ یک خوراکی ایده آل و مغذی برای فرزندانتان محسوب می شود می توانند با خود به مدرسه ببرند شکل و طعم متفاوت این ساندویچ برای کودکانتان بسیار جالب خواهد بود .

 ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. اما شکل های مختلفی از این ساندویچ وجود دارد که در این مطلب یک نوع متفاوت و جدید را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
  • نان تورتیلا (آرد مخلوط) 6 عدد
  • مرغ (بریانی، رشته شده، گوشت همه ی قسمت ها) 2 فنجان
  • مارچوبه (روشن شده و برش خورده از قطر به شکل تکه های 2.5 سانتی متری) 6 تا 7 شاخه
  • پیازچه (ریز حلقه شده) 1/4 فنجان
  • کشمش طلایی 1/3 فنجان
  • پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
  • آب لیمو آب نصف لیمو
  • پودر کاری (طبق ذائقه اضافه کنید) 1 و نیم قاشق چایخوری
  • مارمالاد 2 قاشق سوپخوری
  • سس مایونز (اگر مخلوط خشک بود بیشتر اضافه کنید) 1/3 فنجان
  • مغز آجیل (ما از بلوط و بادام خرد شده استفاده کردیم) 1/4 فنجان

نکته:

برای روشن کردن رنگ مارچوبه ها آب را در یک روغن دان کوچک جوش بیاورید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید و کنار بگذارید. تکه های مارچوبه را داخل آب جوش قرار دهید و بگذارید 2 دقیقه بپزد. مارچوبه بایستی شروع به تغییر رنگ دادن کند و سبز روشن شود اما هنوز ترد باشد. آنها را از آب جوش بیرون بیاورید و فوراً داخل آب یخ بگذارید. با اینکار دیگر مارچوبه ها به پختن ادامه نمی دهند. تکه های مارچوبه ی شما الآن نرم، به رنگ سبز روشن و کمی ترد هستند.
مغز آجیل ها را در یک تابه ی خشک روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید 4 تا 6 دقیقه بو داده شوند. حتماً نزدیک تابه باشید چون اگر حواستان نباشد مغز ها ممکن است خیلی سریع بشوزند. در یک کاسه ی بزرگ همه ی مواد به جز مغز ها را مخلوط کنید.
با یک قاشقک با دقت کل مواد را با هم قاطی کنید تا موقعی که همه چیز خوب پخش شده باشد. مغز ها را درست زمانی که می خواهید غذا را سرو کنید اضافه کنید.

برای سر هم کردن ساندویچ رپ، یک نان تورتیلا را کمی گرم کنید تا قابل خم کردن شود. چند برگ کاهو و مقداری از سالاد مرغ کاری را اضافه کنید. تورتیلا را لوله کنید و به شک یک بوریتو در بیاورید و از قطر برش دهید و سرو کنید.

برترین ها

5 1000
ارسال شده در 12 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • رسپی یک سحری سالم و رژیمی
  • منابع پروتئنینی و بدنسازی
  • آثار سوء رژیم لاغری برسیستم ایمنی بدن
  • بر کاهش وزن طرز تقکر چه تاثیراتی دارد؟
  • بررسی تغذیه در دوران شیردهی از دیدگاه تخصصی تر
  • یک ماه برنامه چربی سوزی داشته باشید
  • کیک موزاییک شاه بلوطی
  • این علامت از مرگ زودرس شما خبر می دهد
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از چاقی مجدد پس از ماه رمضان
  • در مورد پزشک خانواده چه میزان اطلاع دارید
  • محصول جوان سازی پوست در ایران تولید تجاری می شود
  • خود کفایی ایران در تامین اقلام و تجهیزات دارویی
  • نقش خود مراقبتی در کنترل فشار خون
  • در آزمایشگاه سلولهای بنیادی اولین بافت معده انسانی تولید شد
  • موجودات کوچک بیماری های خطرناکی را منتقل میکنند + پوستر
  • روشی جدید برای بازسازی عضلات آسیب دیده با سلول های بنیادی
  • رپورتاژ

  • معرفی جدیدترین فناوری جوانسازی صورت
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x