دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

Pile of baby spinach

در این مطلب قصد داریم به بررسی کامل یکی از سبزیجاتی که خواص آن بسیار زیاد است صحبت کنیم. اسفناج خوراکی است که هم طعم خوبی دارد و هم فواید درمانی بسیاری همچنین از لحاظ ارزش غذایی نیز جایگاه خوبی دارد.

یکی از سبزی های بسیار مفید که خوردن آن همیشه برای همه افراد خانواده و در هر سنی توصیه می شود اسفناج است. این سبزی که از ایران به سایر نقاط جهان رفته، سرشار از ویتامین، پتاسیم و آهن است و با رادیکال های آزاد که باعث بروز سرطان در بدن ما می شود بخوبی مبارزه می کند. برای رفع ورم ریه و روده هم موثر است. اسفناج را هم با ماست و به عنوان پیش غذا می خورند و هم با آن خورش و پلو طبخ کرده و نوش جان می کنند. چیزی که مهم است این که تا می توانید باید از فریزری کردن اسفناج خودداری کنید و آن را تازه تازه بخورید. امروز استفاده از اسفناج را در چند غذا با هم مرور می کنیم.

 

خورش آلو اسفناج

 

یکی از غذاهای خوشمزه ای که با اسفناج تهیه می شود، خورش آلو اسفناج است که البته طرفداران زیادی هم دارد. برای تهیه این خورش باید اول پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا کاملاً طلایی رنگ شود. سپس گوشت یا مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. بعد هم مقداری آب داخل مواد بریزید تا گوشت خوب بپزد. اسفناج ها را نیز بعد از شستن و خردکردن همراه مقداری روغن کمی سرخ کنید. اسفناج سرخ شده را همراه تعدادی آلوی خیس شده، درون خورش بریزید. بعد از نیم ساعت غذا آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.

 

کوفته ریزه با اسفناج

 

یکی دیگر از غذاهایی که می توانید با اسفناج درست کنید، خورش کوفته ریزه و اسفناج است. برای تهیه این غذا اول مقداری لپه را درون آب بپزید، وقتی خوب پخت و آبش کم شد، آن را کنار گذاشته، مقداری گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل خوب ورز دهید بعد به صورت کوفته های ریز درآورده و درون روغن سرخ کنید. اسفناج را هم که خوب شسته و خرد کرده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری آرد برنج را با آبغوره خوب مخلوط کنید، این مخلوط را همراه با مقداری آب به مواد اضافه کنید. سپس لپه های پخته را هم اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و خورش به روغن بیفتد و خوب بپزد.

 

خوراکی ساده و خوشمزه

 

دو عدد پیاز را خلالی کرده، سرخ کنید. نیم کیلو اسفناج را که قبلاً پخته اید و آبش را گرفته اید به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. تعدادی سیب زمینی را بپزید و بعد از این که سرد شده آنها را له کنید. نمک و فلفل یادتان نرود. ته ظرف پیرکسی را کمی چرب کنید و نیمی از سیب زمینی ها را ته ظرف بگذارید. حالا اسفناج ها را روی این لایه سیب زمینی پهن کنید و بقیه سیب زمینی ها را روی اسفناج ها ریخته و مقداری هم پنیر پیتزا روی آن رنده کنید. غذا را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید و وقتی پنیر پیتزا طلایی شد از فر بیرون بیاورید. غذایتان آماده است.

 

بورانی اسفناج

 

برای تهیه این بورانی اول اسفناج را خوب شسته و درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس اسفناج ها را درون ظرفی ریخته و بگذارید با حرارت کم بپزد و آب آن گرفته شود. در آخر اسفناج ها را له کنید و با مقداری نمک و یک حبه سیر له شده درون ماست بریزید و میل نمایید؛ البته می توانید اسفناج را بعد از شستن و خشک کردن با چاقو ریزکرده و به صورت خام درون ماست بریزید.

 

نرگسی، غذایی تمام ایرانی

 

مثل همه غذاهای دیگر که با اسفناج پخته می شود، ابتدا اسفناج را شسته و با قدری آب در قابلمه می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا بپزد، اما باید حواسمان باشد هم له نشود، هم رنگش تغییر نکند.

 

در یک ظرف دیگر مقداری کره یا روغن را آب کرده و سپس اسفناج پخته که آبش را گرفته ایم روی کره(یا روغن) داغ می ریزیم. کمی تفت می دهیم و سپس چند عدد تخم مرغ (بنا به میزان اسفناج ها و ذائقه خودمان) روی اسفناج ها می شکنیم. بهتر است با نوک قاشق فضایی برای تخم مرغ ها باز کنیم تا زودتر ببندند. قدری نمک و فلفل که به این مخلوط اضافه کنیم، غذای ایرانی ما آماده خوردن است. البته بعضی ها هم اسفناج را با پیاز تفت می دهند.

5 1000
ارسال شده در 16 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ورود ابرهای بارش زا به کشور
  • افزایش طول عمر با انجام این کارها
  • اختلال روانی ناشی از افسردگی بالینی در اطفال
  • استرس بیش از حد چه تاثیری بر سلامت قلب دارد؟
  • 10 خاصیت شگفت انگیز تخم مرغ
  • پشت میزنشین ها مراقب سلامتی شان باشند
  • زنجبیل التهاب روده بزرگ را کاهش می دهد
  • این عادت ها باعث بروز دندان درد می شود
  • محبوبترین ها

  • پس از انجام ایمپلنت بخوانید
  • استفاده از دهانشویه چه تاثیری بر سلامت دندان ها دارد؟
  • دندان قروچه کردن کودکان چه علتی دارد؟
  • اورژانس های دندانپزشکی
  • با زیاد استفاده کردن دهانشویه ها شانس ابتلا به سرطان زیادتر می شود
  • برای رفع بوی بد دهان از این خمیر دندان گیاهی استفاده کنید
  • چگونه از مشکلات دهان پیشگیری کنیم
  • سایش دندان ها و دندان قروچه
  • رپورتاژ

  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • کاندید جراحی ترمیم بینی هستید؟
  • کاهش وزن همراه با حفظ حجم عضلات بدن
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • همه ی آنچه که برای سوختگی نیاز دارید
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی