مشاوره زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت

Pile of baby spinach

در این مطلب قصد داریم به بررسی کامل یکی از سبزیجاتی که خواص آن بسیار زیاد است صحبت کنیم. اسفناج خوراکی است که هم طعم خوبی دارد و هم فواید درمانی بسیاری همچنین از لحاظ ارزش غذایی نیز جایگاه خوبی دارد.

یکی از سبزی های بسیار مفید که خوردن آن همیشه برای همه افراد خانواده و در هر سنی توصیه می شود اسفناج است. این سبزی که از ایران به سایر نقاط جهان رفته، سرشار از ویتامین، پتاسیم و آهن است و با رادیکال های آزاد که باعث بروز سرطان در بدن ما می شود بخوبی مبارزه می کند. برای رفع ورم ریه و روده هم موثر است. اسفناج را هم با ماست و به عنوان پیش غذا می خورند و هم با آن خورش و پلو طبخ کرده و نوش جان می کنند. چیزی که مهم است این که تا می توانید باید از فریزری کردن اسفناج خودداری کنید و آن را تازه تازه بخورید. امروز استفاده از اسفناج را در چند غذا با هم مرور می کنیم.

 

خورش آلو اسفناج

 

یکی از غذاهای خوشمزه ای که با اسفناج تهیه می شود، خورش آلو اسفناج است که البته طرفداران زیادی هم دارد. برای تهیه این خورش باید اول پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا کاملاً طلایی رنگ شود. سپس گوشت یا مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. بعد هم مقداری آب داخل مواد بریزید تا گوشت خوب بپزد. اسفناج ها را نیز بعد از شستن و خردکردن همراه مقداری روغن کمی سرخ کنید. اسفناج سرخ شده را همراه تعدادی آلوی خیس شده، درون خورش بریزید. بعد از نیم ساعت غذا آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.

 

کوفته ریزه با اسفناج

 

یکی دیگر از غذاهایی که می توانید با اسفناج درست کنید، خورش کوفته ریزه و اسفناج است. برای تهیه این غذا اول مقداری لپه را درون آب بپزید، وقتی خوب پخت و آبش کم شد، آن را کنار گذاشته، مقداری گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل خوب ورز دهید بعد به صورت کوفته های ریز درآورده و درون روغن سرخ کنید. اسفناج را هم که خوب شسته و خرد کرده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری آرد برنج را با آبغوره خوب مخلوط کنید، این مخلوط را همراه با مقداری آب به مواد اضافه کنید. سپس لپه های پخته را هم اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و خورش به روغن بیفتد و خوب بپزد.

 

خوراکی ساده و خوشمزه

 

دو عدد پیاز را خلالی کرده، سرخ کنید. نیم کیلو اسفناج را که قبلاً پخته اید و آبش را گرفته اید به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. تعدادی سیب زمینی را بپزید و بعد از این که سرد شده آنها را له کنید. نمک و فلفل یادتان نرود. ته ظرف پیرکسی را کمی چرب کنید و نیمی از سیب زمینی ها را ته ظرف بگذارید. حالا اسفناج ها را روی این لایه سیب زمینی پهن کنید و بقیه سیب زمینی ها را روی اسفناج ها ریخته و مقداری هم پنیر پیتزا روی آن رنده کنید. غذا را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید و وقتی پنیر پیتزا طلایی شد از فر بیرون بیاورید. غذایتان آماده است.

 

بورانی اسفناج

 

برای تهیه این بورانی اول اسفناج را خوب شسته و درون آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس اسفناج ها را درون ظرفی ریخته و بگذارید با حرارت کم بپزد و آب آن گرفته شود. در آخر اسفناج ها را له کنید و با مقداری نمک و یک حبه سیر له شده درون ماست بریزید و میل نمایید؛ البته می توانید اسفناج را بعد از شستن و خشک کردن با چاقو ریزکرده و به صورت خام درون ماست بریزید.

 

نرگسی، غذایی تمام ایرانی

 

مثل همه غذاهای دیگر که با اسفناج پخته می شود، ابتدا اسفناج را شسته و با قدری آب در قابلمه می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا بپزد، اما باید حواسمان باشد هم له نشود، هم رنگش تغییر نکند.

 

در یک ظرف دیگر مقداری کره یا روغن را آب کرده و سپس اسفناج پخته که آبش را گرفته ایم روی کره(یا روغن) داغ می ریزیم. کمی تفت می دهیم و سپس چند عدد تخم مرغ (بنا به میزان اسفناج ها و ذائقه خودمان) روی اسفناج ها می شکنیم. بهتر است با نوک قاشق فضایی برای تخم مرغ ها باز کنیم تا زودتر ببندند. قدری نمک و فلفل که به این مخلوط اضافه کنیم، غذای ایرانی ما آماده خوردن است. البته بعضی ها هم اسفناج را با پیاز تفت می دهند.

5 1000
ارسال شده در 16 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • درمان های غذایی برای برجسته شدن پروستات
  • چطور بدنمان را از شر مواد مضر نجات دهیم؟
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • کمک طب سنتی برای رفع لاغری
  • آشنایی با خصوصیات سگ های مرل چشم آبی
  • تصویربرداری رزونانس مغناطیسی از مغز و نخاع چطوری است
  • طلاق و بررسی های مهم قبل از آن
  • پاکسازی 14 روزه ای پوست
  • محبوبترین ها

  • خشکی پوست را با ماسک آووکادو و عسل درمان کنید
  • اگر چشمهایمان پف آلود شد چکارکنیم
  • بروش خانگی در طولانی مدت خالها را خودتان از بین ببرید
  • پاکسازی را اینگونه انجام دهید
  • مردان چه چیزی را در در مورد اصلاح صورتشان نمی دانند؟
  • چرا زردچوبه برای پوست مفید است؟
  • اطلاعات بیشتر درباره عطری بوی شنل
  • نمک دریا و فواید آن در از بین بردن جای جوش
  • رپورتاژ

  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x