برخی سبزیجات مفید زمستانی را در این بخش به شما معرفی می کنیم که به سبزی آسیایی معروف هستند و حاوی خواص و فواید بیشماری برای سلامتی مان می باشندکلم چینی, سبزی دایکون, سبزهای خردل, بوک چوی و چوی AA از این دست سبزی ها به شمار می روند .

سبزیجات آسیایی به معنای واقعی کلمه صدها گونه هستند با این حال، تنها برخی از انواع در فروشگاه های خرده فروشی وجود دارند. چوی کلمه چینی برای هر سبزی برگ دار است.

سبزی آسیایی نیز کلم نامیده شده است نام سبزیجات آسیایی در مناطق مختلف چین گیج کننده است. به عنوان مثال کلم چینی، چوی BUK، چوی pak یا چوی BAAK نامیده می شود. از این سبزیجات به خوبی چاشنی های آسیایی معمول ( سویا، زنجبیل، لوبیا سیاه، سس هویسین و صدف) استفاده می شود. وقتی که می خواهید از سبزی در رژیم غذایی خود در فصل زمستان استفاده نمایید چند سبزی آسیایی را مصرف نمایید. بسیاری از این سبزیها در زمستان فصلی هستند و آنها برای اضافه کردن به سوپ گرم، سیب زمینی بوداده،سرخ شده و جوشانده مناسب هستند. این برای گرم و سالم نگه داشتن آنها برای طولانی مدت در زمستان ایده آل است.
سوپرمارکت های محلی خود را برای این چهار سبزی آسیایی بررسی کنید و دستورالعمل پروفایل طعم و پخت و پز آن را بخوانید.

سبزی دایکون

سبزی دایکون دارای طعم جالب و برگ های آن طعم ملایم کمی تند دارد. این تربچه دارای عطر و طعم رسمی اعم از شیرین در بالا و کاملاً تند در پایین است.
سبزی دایکون می تواند به عنوان چاشنی استفاده شود شما همچنین می توانید برگ آن را به سالاد اضافه کنید سرخ کرده آنها را به کیمچی خانگی اضافه کنید همانطور این تربچه را می توان در خورش استفاده کرد. آنها به خورش شما عطر و طعم فوق العاده می دهد.

سبزهای خردل

سبزی خردل بسیار پر طعم هستند شما به احتمال زیاد سبزی خردل را به طور خاص برای این عطر و طعم آن می خرید بنابراین این مهم است که آنها را زیاد نپزید. به آرامی روی حرارت ملایم تا متوسط در روغن سرخ کرده، یا آنها را حداکثر برای چند دقیقه بخارپز کنید. شما همچنین می توانید آنها را خرد کرده و به عنوان سبزی خردل کوچک به عنوان ادویه به سالاد خود اضافه نمایید

بوک چوی

بوک چوی مسلماً محبوب ترین و یک سبز محبوب آسیایی است که معمولاً در سوپ و سالاد استفاده می شود. برگ های آن حساس در حالی که ساقه آن ترد و سبک است. این باعث می شود تا آن برای همه شیوه های غذایی ایده آل باشد. شما به راحتی می توانید بوک چوی را به صورت خام بخورید هر چند آن نیز برای بخارپز یا سرخ کردن در روغن محبوب است.

کلم بروکلی چینی

کلم بروکلی چینی یکی از بهترین موارد برای خوردن در طول سال است سه سبزی دیگر به طور خاص برای زمستان فصلی است. کلم بروکلی چینی یک مدعی برای مصرف در طول سال است.
همانند دیگر اشکال، کلم بروکلی، سبزی فوق العاده مغذی و همچنین همه کاره است. کلم بروکلی چینی کمی بیشتر از انواع کلم بروکلی دیگر تلخ است اما به همین دلیل آن عطر و طعم را به خوبی در سوپ و خورش نگه می دارد. شما همچنین می توانید آن را رنگ پریده، بخارپز و یا سرخ کنید.

چوی AA

این سبزی ممکن است کمی سخت تر پیدا شود شما معمولاً می تواند چوی AA را در فروشگاه های مواد غذایی چین یا تایوانی پیدا کنید اما زمانی که شما آن ها را پیدا کردید شما یک گنج بسیار ویژه را کشف کرده اید.
برگ چوی AA مشابه کاهو است اما ساقه های آن بیشتر یادآور خیار هستند. شما می توانید برگ آن را با بسیاری روش ها مانند دیگر سبزی ها برای (سرخ کردن، بخارپز و غیره) استفاده کنید اما بخارپز کردن چوی AA به طور خاص برای ترشی انداختن بی عیب است. از برگ در خورش زمستانی و سالاد استفاده کنید سپس از ترشی ساقه آن چند هفته بعد در درمان های خاص استفاده کنید

وبسایت رژیم غذایی