مشاوره زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک

برخی سبزیجات مفید زمستانی را در این بخش به شما معرفی می کنیم که به سبزی آسیایی معروف هستند و حاوی خواص و فواید بیشماری برای سلامتی مان می باشندکلم چینی, سبزی دایکون, سبزهای خردل, بوک چوی و چوی AA از این دست سبزی ها به شمار می روند .

سبزیجات آسیایی به معنای واقعی کلمه صدها گونه هستند با این حال، تنها برخی از انواع در فروشگاه های خرده فروشی وجود دارند. چوی کلمه چینی برای هر سبزی برگ دار است.

سبزی آسیایی نیز کلم نامیده شده است نام سبزیجات آسیایی در مناطق مختلف چین گیج کننده است. به عنوان مثال کلم چینی، چوی BUK، چوی pak یا چوی BAAK نامیده می شود. از این سبزیجات به خوبی چاشنی های آسیایی معمول ( سویا، زنجبیل، لوبیا سیاه، سس هویسین و صدف) استفاده می شود. وقتی که می خواهید از سبزی در رژیم غذایی خود در فصل زمستان استفاده نمایید چند سبزی آسیایی را مصرف نمایید. بسیاری از این سبزیها در زمستان فصلی هستند و آنها برای اضافه کردن به سوپ گرم، سیب زمینی بوداده،سرخ شده و جوشانده مناسب هستند. این برای گرم و سالم نگه داشتن آنها برای طولانی مدت در زمستان ایده آل است.
سوپرمارکت های محلی خود را برای این چهار سبزی آسیایی بررسی کنید و دستورالعمل پروفایل طعم و پخت و پز آن را بخوانید.

سبزی دایکون

سبزی دایکون دارای طعم جالب و برگ های آن طعم ملایم کمی تند دارد. این تربچه دارای عطر و طعم رسمی اعم از شیرین در بالا و کاملاً تند در پایین است.
سبزی دایکون می تواند به عنوان چاشنی استفاده شود شما همچنین می توانید برگ آن را به سالاد اضافه کنید سرخ کرده آنها را به کیمچی خانگی اضافه کنید همانطور این تربچه را می توان در خورش استفاده کرد. آنها به خورش شما عطر و طعم فوق العاده می دهد.

سبزهای خردل

سبزی خردل بسیار پر طعم هستند شما به احتمال زیاد سبزی خردل را به طور خاص برای این عطر و طعم آن می خرید بنابراین این مهم است که آنها را زیاد نپزید. به آرامی روی حرارت ملایم تا متوسط در روغن سرخ کرده، یا آنها را حداکثر برای چند دقیقه بخارپز کنید. شما همچنین می توانید آنها را خرد کرده و به عنوان سبزی خردل کوچک به عنوان ادویه به سالاد خود اضافه نمایید

بوک چوی

بوک چوی مسلماً محبوب ترین و یک سبز محبوب آسیایی است که معمولاً در سوپ و سالاد استفاده می شود. برگ های آن حساس در حالی که ساقه آن ترد و سبک است. این باعث می شود تا آن برای همه شیوه های غذایی ایده آل باشد. شما به راحتی می توانید بوک چوی را به صورت خام بخورید هر چند آن نیز برای بخارپز یا سرخ کردن در روغن محبوب است.

کلم بروکلی چینی

کلم بروکلی چینی یکی از بهترین موارد برای خوردن در طول سال است سه سبزی دیگر به طور خاص برای زمستان فصلی است. کلم بروکلی چینی یک مدعی برای مصرف در طول سال است.
همانند دیگر اشکال، کلم بروکلی، سبزی فوق العاده مغذی و همچنین همه کاره است. کلم بروکلی چینی کمی بیشتر از انواع کلم بروکلی دیگر تلخ است اما به همین دلیل آن عطر و طعم را به خوبی در سوپ و خورش نگه می دارد. شما همچنین می توانید آن را رنگ پریده، بخارپز و یا سرخ کنید.

چوی AA

این سبزی ممکن است کمی سخت تر پیدا شود شما معمولاً می تواند چوی AA را در فروشگاه های مواد غذایی چین یا تایوانی پیدا کنید اما زمانی که شما آن ها را پیدا کردید شما یک گنج بسیار ویژه را کشف کرده اید.
برگ چوی AA مشابه کاهو است اما ساقه های آن بیشتر یادآور خیار هستند. شما می توانید برگ آن را با بسیاری روش ها مانند دیگر سبزی ها برای (سرخ کردن، بخارپز و غیره) استفاده کنید اما بخارپز کردن چوی AA به طور خاص برای ترشی انداختن بی عیب است. از برگ در خورش زمستانی و سالاد استفاده کنید سپس از ترشی ساقه آن چند هفته بعد در درمان های خاص استفاده کنید

وبسایت رژیم غذایی

 

5 1000
ارسال شده در 12 دی 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x