Myocardial Infarction(آنفارکتوس میوکارد)یا سکته قلبی و یا حمله قلبی به مرگ سلولی در بخشی از عضله قلب میگویند که قابل بازگشت نیست.ام آی اصطلاحی است که پزشکان از آن برای سکته قلبی استفاده میکنند.در خیلی از خانه ها غذاهایی که میمانند را در یخچال میگذارند و دوباره آن را داغ میکنند اما آیا این کار درستی است؟

در غذای از شب مانده ، مواد مضری تولید می‌شود که پس از خوردن غذا و راهیابی به چرخه گردش خون می‌توانند باعث تشکیل لخته های خونی بسیار کوچک شوند.

سید مهدی میر غضنفری مدیر کارگروه طب سنتی اداره بهداشت ودرمان ستادکل نیروهای مسلح و متخصص طب سنتی با بیان اینکه بر خلاف تصور بسیاری از افراد حفظ دمای پاها مهمترین عامل پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی به شمار می‌رود، افزود: در هنگام شب و یا در حین استراحت های نسبتا طولانی ،بیشتر دمای بدن از طریق پاها از بدن بیرون می رود که این موضوع منجر به کاهش دماهای پاها می شود.
وی تاکید کرد: در صورت سرد شدن پاها، تمام مواد سنگین و زائد بدن در پا تجمع می کنند که در این هنگام کاهش دما منجر به ایجاد لخته های خونی در نواحی تحتانی پا یا ساق شده که پس از شروع تحرک و یا آغاز فعالیت های بدن بعد از خواب، به کنده شدن این لخته ها و حرکت آنها در عروق و حتی شریان ها می انجامد، عاملی که خطر گیر کردن لخته در رگهای اصلی قلب، مغز و یا ریه هارا به همراه دارد.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی آجا، یاد آور شد: به منظور پیشگیری از سکته، گرم نگهداشتن پاها حین استراحت و بعد از انجام فعالیت های مختلف و حتی استفاده از کرسی، میتواند با حفظ دمای بدن ، چنین خطری را از افراد به طرز قابل ملاحظه ای دور کند.
میر غضنفری اظهار داشت : علاوه بر موارد فوق، آلودگی هوا، استرس های مداوم، بدخوری یا پرخوری، مصرف غذاهای سنگین یا بسیار پرکالری، و علی الخصوص خوردن غذاهای مانده از دیگر عوامل مهم بروز سکته به شمار می روند که می‌توانند به آرامی ولی با تاثیر یکباره، منجر به سکته قلبی یا مغزی در فرد شوند.
وی یادآور شد: در غذای از شب و یا حتی چند ساعت مانده ، مواد مضری تولید می‌شود که پس از خوردن غذا و راهیابی به چرخه گردش خون می‌توانند باعث  تشکیل لخته های خونی بسیار کوچک شوند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان