موادنگهدارنده غذاهای آماده عوامل سرطان زا شیرین کننده های مصنوعی افزودنی های غیرمجاز خوراکی

افزودنی های غیرمجاز امروزه در انواع موادغذایی و تنقلات و خوردنی های ما وجود دارند بد نیست با عوارض و مضرات استفاده از این افزودنی ها آشنا شوید محققین دریافتند این افزودنی ها در افزایش انواع سرطان های خطرناک مانند سرطان روده نقش زیادی ایفا می کنند.

برای چندین سال، گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی جورجیا ارتباط بین پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز و اثر آنها بر میکروارگانیسم های روده را مورد بررسی قرار داده اند.

همه ما می دانیم که آب و روغن به خوبی با هم مخلوط نمی شوند، و این یکی از دلایل اصلی است که تولیدکنندگان مواد غذایی آمیزنده ها را به بسیاری از محصولات خود اضافه می کنند. محصولات محبوبی مانند بستنی، مایونز، چاشنی های سالاد، پنیر، و حتی شیر خشک نوزاد دارای آمیزنده های افزوده شده برای کمک به نرم‌تر و خامه ای‌تر شدن محصول هستند. دو نمونه از این آمیزنده ها نشان داده اند که در شکل گیری سرطان روده بزرگ در موش ها نقش دارند.

 

 این دو آمیزنده شامل پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز می شوند. بدن انسان توانایی جذب یا گوارش کربوکسی متیل سلولز را ندارد. پلی سوربات 80 اغلب از نفت مشتق شده و به واسطه ترکیب سوربیتول (یک شیرین کننده) با اسید اولئیک ساخته می شود. این آمیزنده اغلب با یک ماده سرطان‌زا به نام 1 و 4 دی اکسان آلوده شده است.

هر دو آمیزنده به واسطه نگرانی درباره نقش آنها در شکل گیری التهاب و سندرم متابولیک درجه پایین مورد بررسی قرار گرفته و به تازگی نقش آنها در شکل گیری سرطان روده بزرگ نیز در موش ها بررسی شده است.

برای چندین سال، گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی جورجیا ارتباط بین پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز و اثر آنها بر میکروارگانیسم های روده را مورد بررسی قرار داده اند. پیش‌تر، پیوندی بین این آمیزنده ها و بیماری التهابی روده گزارش شده بود و از آنجایی که این بیماری می تواند به تشکیل تومور در روده بزرگ منجر شود، دانشمندان تصمیم گرفتند نقش احتمالی آنها در شکل گیری سرطان را آزمایش کنند.

با استفاده از مدل های موش، پژوهشگران این حیوانات را با دوزهایی از مواد افزودنی که به طور معمول در غذاهای فرآوری شده یافت می شوند، تغذیه کردند. موش ها تغییر چشمگیر در میکروارگانیسم های موجود در روده خود را تجربه کردند که به نوبه خود زمینه ساز شکل گیری التهاب شده و در نتیجه می تواند به ابتلا به سرطان روده بزرگ منجر شود.

عصر ایران

5 1000
ارسال شده در 12 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 180 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • سرگیجه داشتن در حالت ایستاده و این هشدار!
  • بررسی عوارض و مزایای اکستنشن مژه
  • زمان بارداری پس از عمل واریکوسل
  • ایجاد سردی در روابط
  • روانشناسی افراد سریع
  • تاثیرات منفی و خطرناک انگشت مکیدن اطفال
  • کندن موی سفید از ریشه
  • بررسی گروه سبزیجات از دیدگاه پزشکان
  • محبوبترین ها

  • اگر فشار خون نامتعادلی دارید به دقت بخوانید
  • کالری ماهی پخته
  • کاهش التهاب بدن با مصرف آجیل
  • ۸ دلیل که نشان می دهد قهوه برای شما خوب است
  • چطوری هورمون چاقی را از بین ببریم
  • بلعیدن آدامس چه بلایی بر سر بدن شما می آورد
  • سلامت نذری ها و ظروف شان
  • کدام مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند؟
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما