کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

  همبرگر بوقلمون ساندویچ تُن ماهی ساندویچ بادنجان

 این ساندویچ های سالم حاوی ارزش های تغذیه ای بالا برای سلامتی مان هستند می توانید آن ها را جایگزین فست فود کنید و با استفاده از آن ها اعضای خانواده تان را به تغذیه سالم تشویق کنید این ساندویچ ها به سرعت و در کمترین زمان قابل تهیه می باشند در ادامه نحوه تهیه ساندویچ بادنجان , ساندویچ تُن ماهی, همبرگر بوقلمون را به شما آموزش خواهیم داد .

 قرار نیست همیشه ساندویچ ها به عنوان یک غذای حاضری و فوری در ذهن ما جا بیفتند، خیلی از ساندویچ ها هستند که حتی بیشتر از غذاهای دیگر زمان بر و حتی پرخرج تر هستند. اما به هرحال، خوب است که دستور تهیه انواع ساندویچ را بلد باشیم. حالا چه ساندویچ های فوری و چه سخت و پر دردسر.

ساندویچ بادنجان

همبرگر بوقلمون ساندویچ تُن ماهی ساندویچ بادنجان

میزان سرو: یک الی دو نفر

مواد لازم:

  • نان پیتا: 2 عدد
  • بادنجان: یک عدد
  • روغن کانولا: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده): 2 عدد
  • خیار (نگینی خردشده): یک عدد
  • آب لیمو سنگی: یک عدد
  • برگ جعفری (ریز خردشده): 2 ق س
  • تخم مرغ (آب پز): 3 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- بادنجان را به ضخامت یک الی یک و نیم سانتی متر حلقه حلقه برش داده و کمی نمک بزنید.
2- آنها را در روغن کانولا کاملا سرخ کنید.
3- خیار و گوجه فرنگی خردشده، آب لیموترش و برگ جعفری ریز خردشده را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
4- تخم مرغ ها را آب پز کرده و برش دهید.

5- بادنجان سرخ شده، مخلوط خیار و تخم مرغ های آب پز خردشده را در نان های پیتا قرار داده و سرو کنید.


ساندویچ تُن ماهی

میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:

  • نان ساندویچی: 4 عدد
  • تن ماهی: 185 گرم
  • آب لیمو ترش: یک ق چ
  • ارده: 4 ق س
  • سرکه سیب: یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • تخم مرغ (آب پز): 2 عدد
  • زیتون سیاه (اسلایس شده): 3 الی 4 عدد
  • تربچه (حلقه شده): یک عدد
  • فلفل دلمه ای زرد (باریک خردشده): یک چهارم یک عدد
  • گوجه گیلاسی (خردشده): 3 الی 4 عدد
  • خیار (حلقه شده): یک چهارم یک عدد
  • برگ اسفناج (تازه): یک چهارم پیمانه

همبرگر بوقلمون ساندویچ تُن ماهی ساندویچ بادنجان

طرز تهیه:
1 تن ماهی، آب لیموترش 2 قاشق سوپ خوری ارده و سرکه سیب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل زده و در یخچال قرار دهید.
2. نان های ساندویچ را برش داده و مقداری ارده داخل آنها بمالید. ابتدا برگ اسفناج چیده و سپس برش های خیار، تن ماهی، تربچه، زیتون سیاه، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای زرد و در آخر تخم مرغ آب پز برش داده شده اضافه کنید.

همبرگر بوقلمون

مواد لازم:

  • گوشت بوقلمون (چرخ کرده): 560 گرم
  • نان تست: یک عدد
  • روغن زیتون فرابکر: یک و یک دوم ق چ
  • برگ جعفری تازه (ریز خردشده): یک چهارم پیمانه
  • پیاز (ریز خردشده): 2 ق س
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پاپریکا: یک و یک دوم ق چ
  • زیره (پودرشده): سه چهارم ق چ
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نان همبرگر: 10 عدد
  • برگ کاهو: برای سرو
  • گوجه فرنگی (خردشده): برای سرو
  • خیارشور: برای سرو
  • مواد لازم سس:
  • سس مایونز: یک دوم پیمانه
  • برگ ریحان تازه (ریز خردشده): 2 ق س
  • برگ جعفری (تازه): یک ق س
  • آب لیمو سنگی (تازه): یک ق س
  • پوست رنده شده لیمو سنگی: یک و یک دوم ق چ

همبرگر بوقلمون ساندویچ تُن ماهی ساندویچ بادنجان

طرز تهیه:
1- ابتدا قسمت های سفت دور نان تست (کراست) را جدا کنید و روی آن روغن زیتون بریزید تا کاملا خیس بخورد. سپس نان را به ابعاد کوچک برش دهید و در ظرف مناسبی با گوشت بوقلمون چرخ کرده، برگ جعفری ریز خردشده، پیاز ریز خردشده، تخم مرغ، پاپریکا، زیره، پودر سیر، فلفل قرمز پودرشده، نمک و فلفل سیاه پودرشده قرار دهید و به خوبی با چنگال یا دست مخلوط کنید.
2- پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید، گلوله هایی از مواد جداکرده و کف دست خود کمی پهن کنید.
3- برای تهیه سس، تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
4- همبرگرها را گریل کنید تا کاملا بپزند. همچنین می توانید آنها را در روغن مایع سرخ کنید و در صورت تمایل می توانید نان ها را نیز گریل کنید. برای سرو همبرگرها را درون نان ها قرار دهید و ساندویچ ها را با گوجه، کاهو و خیارشور پرکنید.
برترین ها
5 1000
ارسال شده در 13 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x