دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

 

 این ساندویچ های سالم حاوی ارزش های تغذیه ای بالا برای سلامتی مان هستند می توانید آن ها را جایگزین فست فود کنید و با استفاده از آن ها اعضای خانواده تان را به تغذیه سالم تشویق کنید این ساندویچ ها به سرعت و در کمترین زمان قابل تهیه می باشند در ادامه نحوه تهیه ساندویچ بادنجان , ساندویچ تُن ماهی, همبرگر بوقلمون را به شما آموزش خواهیم داد .

 قرار نیست همیشه ساندویچ ها به عنوان یک غذای حاضری و فوری در ذهن ما جا بیفتند، خیلی از ساندویچ ها هستند که حتی بیشتر از غذاهای دیگر زمان بر و حتی پرخرج تر هستند. اما به هرحال، خوب است که دستور تهیه انواع ساندویچ را بلد باشیم. حالا چه ساندویچ های فوری و چه سخت و پر دردسر.

ساندویچ بادنجان

میزان سرو: یک الی دو نفر

مواد لازم:

  • نان پیتا: 2 عدد
  • بادنجان: یک عدد
  • روغن کانولا: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده): 2 عدد
  • خیار (نگینی خردشده): یک عدد
  • آب لیمو سنگی: یک عدد
  • برگ جعفری (ریز خردشده): 2 ق س
  • تخم مرغ (آب پز): 3 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- بادنجان را به ضخامت یک الی یک و نیم سانتی متر حلقه حلقه برش داده و کمی نمک بزنید.
2- آنها را در روغن کانولا کاملا سرخ کنید.
3- خیار و گوجه فرنگی خردشده، آب لیموترش و برگ جعفری ریز خردشده را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
4- تخم مرغ ها را آب پز کرده و برش دهید.

5- بادنجان سرخ شده، مخلوط خیار و تخم مرغ های آب پز خردشده را در نان های پیتا قرار داده و سرو کنید.


ساندویچ تُن ماهی

میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:

  • نان ساندویچی: 4 عدد
  • تن ماهی: 185 گرم
  • آب لیمو ترش: یک ق چ
  • ارده: 4 ق س
  • سرکه سیب: یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • تخم مرغ (آب پز): 2 عدد
  • زیتون سیاه (اسلایس شده): 3 الی 4 عدد
  • تربچه (حلقه شده): یک عدد
  • فلفل دلمه ای زرد (باریک خردشده): یک چهارم یک عدد
  • گوجه گیلاسی (خردشده): 3 الی 4 عدد
  • خیار (حلقه شده): یک چهارم یک عدد
  • برگ اسفناج (تازه): یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:
1 تن ماهی، آب لیموترش 2 قاشق سوپ خوری ارده و سرکه سیب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل زده و در یخچال قرار دهید.
2. نان های ساندویچ را برش داده و مقداری ارده داخل آنها بمالید. ابتدا برگ اسفناج چیده و سپس برش های خیار، تن ماهی، تربچه، زیتون سیاه، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای زرد و در آخر تخم مرغ آب پز برش داده شده اضافه کنید.

همبرگر بوقلمون

مواد لازم:

  • گوشت بوقلمون (چرخ کرده): 560 گرم
  • نان تست: یک عدد
  • روغن زیتون فرابکر: یک و یک دوم ق چ
  • برگ جعفری تازه (ریز خردشده): یک چهارم پیمانه
  • پیاز (ریز خردشده): 2 ق س
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پاپریکا: یک و یک دوم ق چ
  • زیره (پودرشده): سه چهارم ق چ
  • پودر سیر: یک دوم ق چ
  • فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نان همبرگر: 10 عدد
  • برگ کاهو: برای سرو
  • گوجه فرنگی (خردشده): برای سرو
  • خیارشور: برای سرو
  • مواد لازم سس:
  • سس مایونز: یک دوم پیمانه
  • برگ ریحان تازه (ریز خردشده): 2 ق س
  • برگ جعفری (تازه): یک ق س
  • آب لیمو سنگی (تازه): یک ق س
  • پوست رنده شده لیمو سنگی: یک و یک دوم ق چ

طرز تهیه:
1- ابتدا قسمت های سفت دور نان تست (کراست) را جدا کنید و روی آن روغن زیتون بریزید تا کاملا خیس بخورد. سپس نان را به ابعاد کوچک برش دهید و در ظرف مناسبی با گوشت بوقلمون چرخ کرده، برگ جعفری ریز خردشده، پیاز ریز خردشده، تخم مرغ، پاپریکا، زیره، پودر سیر، فلفل قرمز پودرشده، نمک و فلفل سیاه پودرشده قرار دهید و به خوبی با چنگال یا دست مخلوط کنید.
2- پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید، گلوله هایی از مواد جداکرده و کف دست خود کمی پهن کنید.
3- برای تهیه سس، تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
4- همبرگرها را گریل کنید تا کاملا بپزند. همچنین می توانید آنها را در روغن مایع سرخ کنید و در صورت تمایل می توانید نان ها را نیز گریل کنید. برای سرو همبرگرها را درون نان ها قرار دهید و ساندویچ ها را با گوجه، کاهو و خیارشور پرکنید.
برترین ها
5 1000
ارسال شده در 13 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • سرکه انگور طبیعی، چه خاصیت هایی دارد؟
  • از طلاق چگونه پیشگیری کنیم و به چه علتی طلاق میگیریم
  • زمان هایی که بدن نیاز به آب بیشتری دارد
  • نکات مهم پس از عمل افتادگی پلک
  • رونمایی از فاز دوم شبکه ملی اطلاعات
  • دانسته هایی درباره مراقبت از مو
  • کاهش و رفع استرس روزانه با برخی روش های تغذیه ای
  • تغذیه خردسالان و این موارد مهم
  • محبوبترین ها

  • عفونت ادراری در سنین پایین و نشانه های مهم آن
  • آموزش ریاضی توسط خانواده
  • تغییر الگوی تغذیه ای کودک
  • راههای مناسب در زمینه پیشگیری از ایجاد مسمومیت
  • الگوی خواب کودک با استفاده از صفحه لمسی در ارتباط است
  • صحبت های متخصصین برای ترک شیر مادر
  • زمینه چینی برای صحبت با کودک
  • ارتباط خواب اطفال با دبایت
  • رپورتاژ

  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x