کوبیده ماش کوبیده لوبیاسفید روش تهیه کوبیده ماش روش تهیه کوبیده لوبیاسفید

 می خواهیم در این بخش شما را با روش تهیه دو نوع کوبیده با استفاده از حبوبات آشنا کنیم بهتر است از حبوبات در زمینه های تغذیه ای و آشپزی  بیشتر استفاده کنید کوبیده لوبیاسفید و کوبیده ماش در این بخش به شما آموزش داده می شوند این کوبیده ها کاملا گیاهی و سالم هستند و با دستور پزشک تغذیه آماده می شوند .

یکی از غذاهای مناسب در فصل زمستان کوبیده‌ است و چه بهتر که کوبیده از نوع گیاهی بپزیم و نوش جان کنیم. به دو نمونه از آن با نظر دکتر رسول حیدری، مشاور و محقق تغذیه سالم اشاره می‌کنیم.

     کوبیده لوبیاسفید
مواد لازم برای چهار نفر:
لوبیا‌سفید:یک و 2/1 لیوان
برنج سبوس‌دار نیم‌کوب: 4 قاشق غذاخوری
بلغورگندم: 4 قاشق غذاخوری
سیب‌‌زمینی: 4 عدد کوچک
تره، جعفری، شنبلیله: 500 گرم
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره: به میزان لازم
لیموترش یا لیموعمانی: به میزان لازم
روغن حیوانی‌(گاوی)، کنجد یا زیتون: به میزان لازم

     روش تهیه
لوبیا سفید، برنج و بلغور گندم را از قبل خیس می‌کنیم. سبزیجات را به تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم. لوبیا را جدا با آب و مقداری زردچوبه می‌پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت، سبزی، بلغور گندم، برنج و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می‌کنیم. پیاز را با روغن ، زردچوبه، ادویه و پودر زیره کمی تفت می‌دهیم و به کل مواد اضافه می‌کنیم. پودر لیمو یا آب‌ لیموترش تازه را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات را کاملا جدا می‌کنیم. آب حبوبات را به همراه سیب زمینی در ظرف جدا می‌ریزیم و بقیه مواد را نیز می‌کوبیم و در ظرفی جدا، سرو می‌کنیم.

     کوبیده ماش
مواد لازم برای  چهار نفر:
ماش: یک و  2/1  پیمانه
برنج سبوس‌دار نیم‌کوب: 2/1 پیمانه
لوبیاسفید: یک پیمانه
تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده: 600 گرم
شنبلیله خشک:  به میزان لازم
پیاز خرد شده: 3 عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه‌کاری، پودر زیره: به میزان لازم
روغن حیوانی‌(گاوی)،کنجد یا زیتون: به میزان لازم

     روش تهیه
حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم. سبزی را به تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم. پیاز را همراه روغن و ادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک کمی تفت می‌دهیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و کمی پیاز آماده شده با حرارت ملایم می‌پزیم تا کاملا بدون آب شود، سپس آن را می‌کوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب و مقداری زردچوبه کاملا می‌پزیم تا بدون آب شود، سپس همراه بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه می‌کنیم.

اصفهان زیبا

5 1000
ارسال شده در 14 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 142 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • چطوری پوست خود را مثل آینه صاف کنیم
  • درباره بزرگ شدن سینه های مردان بیشتر بدانیم
  • عارضه پریدن پلک و چاره آن
  • روش های درمانی مختلف برای اسهال گرفتن کودکان
  • چاقی ، معضل بزرگ در نوزادان
  • تزریق واکسن اچ پی وی برای نوجوانان
  • چگونگی برخورد با لجاجت اطفال
  • هیچ فایده ای از غربالگری روتین سرطان تیروئید به دست نیامد
  • محبوبترین ها

  • عوامل افزایش دمای کره­ زمین
  • شستن گوشت مرغ قبل از پخت ممنوع!
  • حفظ امنیت مردم با استفاده از ربات
  • آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی کشور
  • میخواهید از شر چربی های اضافه شکم خلاص شوید؟
  • دست‌های عرق کرده آلوده باکتری‌ اند
  • اطلاعاتی مفید در مورد مهندسی پزشکی
  • دنیای اطرف خود را با یک گوشی هوشمند تجزیه تحلیل کنید
  • رپورتاژ

  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • لیفتینگ با نخ
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما