دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

مواد قندی چگونه حافظه را تقویت کنیم؟ تقویت حافظه

Memory(حافظه)یا یادسپاری یک استعداد ذهنی است که به منظور ذخیره سازی،حفظ کردن و به یادآوری تجربیات و اطلاعات در بدن جایگذاری شده است.در یونان قدیم Mnemosy(نموسین)را الهه حافظه میدانستند و او را مادر هنر و علم خطاب میکردند.3 مرحله برای حافظه وجود دارد:1-رمزگردانی2-ذخیره سازی3-بازیابی.

برخی سعی می‌کنند با مصرف مواد قندی حافظه خود را تقویت کنند و به جمع باهوش‌ها بپیوندند! اما آیا واقعاً مواد قندی می‌تواند به تقویت حافظه منجر شود؟

 بیشتر ما سعی می‌کنیم با یک رژیم غذایی مناسب شامل کربوهیدرات، پروتئین و چربی، ‌سلامت خانواده خود را تضمین کنیم اما گاهی پیش می‌آید که برخی مواد غذایی را بیش از سایر گروه‌ها مورد توجه قرار دهیم. برای مثال، از آنجا که گلوکز غذای سلول‌های مغزی محسوب می‌شود، برخی سعی می‌کنند با مصرف مواد قندی حافظه خود را تقویت کنند و به جمع باهوش‌ها بپیوندند! اما آیا واقعاً مواد قندی می‌تواند به تقویت حافظه منجر شود؟دکتر محمد هاشمی در این باره می‌گوید: گرچه سلول‌های مغزی برای فعالیت خود از گلوکز استفاده می‌کنند اما این بدان معنی نیست که با خوردن مواد قندی مغز ما قدرت فراگیری و تمرکز بیشتری خواهد یافت.این متخصص تغذیه می‌افزاید: گاهی دیده می‌شود که خانواده‌ها بخصوص در آستانه امتحانات برای فراگیری بهتر فرزندان‌شان سعی می‌کنند مواد قندی ساده مانند شکلات را بیشتر در رژیم غذایی آنها قرار دهند که البته کاملاً بی‌ثمر و مضحک است.

وی ادامه می‌دهد: با خوردن مواد قندی ساده، قند خون یکباره افزایش می‌یابد و به افزایش ترشح انسولین منجر می‌شود. انسولین بسرعت افزایش قند خون را سرکوب و دانش‌آموز را با افت قند خون مواجه می‌کند. درحالی که استفاده از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند برخی بیسکوئیت‌های سبوس دار باعث می‌شود قند خون بتدریج افزایش بیابد. این افزایش تدریجی باعث می‌شود ترشح انسولین نیز به آرامی صورت گیرد و استفاده‌کننده دچار نوسان قند خون نشود.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 14 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x