دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

مواد قندی چگونه حافظه را تقویت کنیم؟ تقویت حافظه

Memory(حافظه)یا یادسپاری یک استعداد ذهنی است که به منظور ذخیره سازی،حفظ کردن و به یادآوری تجربیات و اطلاعات در بدن جایگذاری شده است.در یونان قدیم Mnemosy(نموسین)را الهه حافظه میدانستند و او را مادر هنر و علم خطاب میکردند.3 مرحله برای حافظه وجود دارد:1-رمزگردانی2-ذخیره سازی3-بازیابی.

برخی سعی می‌کنند با مصرف مواد قندی حافظه خود را تقویت کنند و به جمع باهوش‌ها بپیوندند! اما آیا واقعاً مواد قندی می‌تواند به تقویت حافظه منجر شود؟

 بیشتر ما سعی می‌کنیم با یک رژیم غذایی مناسب شامل کربوهیدرات، پروتئین و چربی، ‌سلامت خانواده خود را تضمین کنیم اما گاهی پیش می‌آید که برخی مواد غذایی را بیش از سایر گروه‌ها مورد توجه قرار دهیم. برای مثال، از آنجا که گلوکز غذای سلول‌های مغزی محسوب می‌شود، برخی سعی می‌کنند با مصرف مواد قندی حافظه خود را تقویت کنند و به جمع باهوش‌ها بپیوندند! اما آیا واقعاً مواد قندی می‌تواند به تقویت حافظه منجر شود؟دکتر محمد هاشمی در این باره می‌گوید: گرچه سلول‌های مغزی برای فعالیت خود از گلوکز استفاده می‌کنند اما این بدان معنی نیست که با خوردن مواد قندی مغز ما قدرت فراگیری و تمرکز بیشتری خواهد یافت.این متخصص تغذیه می‌افزاید: گاهی دیده می‌شود که خانواده‌ها بخصوص در آستانه امتحانات برای فراگیری بهتر فرزندان‌شان سعی می‌کنند مواد قندی ساده مانند شکلات را بیشتر در رژیم غذایی آنها قرار دهند که البته کاملاً بی‌ثمر و مضحک است.

وی ادامه می‌دهد: با خوردن مواد قندی ساده، قند خون یکباره افزایش می‌یابد و به افزایش ترشح انسولین منجر می‌شود. انسولین بسرعت افزایش قند خون را سرکوب و دانش‌آموز را با افت قند خون مواجه می‌کند. درحالی که استفاده از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند برخی بیسکوئیت‌های سبوس دار باعث می‌شود قند خون بتدریج افزایش بیابد. این افزایش تدریجی باعث می‌شود ترشح انسولین نیز به آرامی صورت گیرد و استفاده‌کننده دچار نوسان قند خون نشود.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 14 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
کلینیک صدف

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x