برخی روش های موثر تغذیه ای می توانند در بهبود عملکرد کلیه ها به شما کمک کنند با استفاده از این ترفندهای تغذیه ای قادر خواهید بود باعث بهبود کارکرد آن ها شوید بیماران مبتلا به مشکلات مختلف کلیوی بهتر است از برخی مواد غذایی در رژیم غذایی شان بیشتر استفاده کنند از جمله می توانیم بهآووکادو،کدو تنبل،سیب زمینی شیرین،لوبیا سفید،موز،اسفناج و زردآلو اشاره کنیم .

 

کلیه ها به عنوان تصفیه خانه های بدن فعال هستند و نقشی کلیدی در سلامت کلی انسان ایفا می کنند.

درد در ناحیه کمر یکی از شایع‌ترین ناراحتی ها در میان مردم جهان است. درد در ناحیه کمر می تواند ناشی از گرفتگی عضلات یا بروز مشکل در یکی از اندام های داخلی باشد. مشکلات کلیوی یکی از دلایل درد در ناحیه کمر هستند. مشکلات کلیوی می توانند بسیار جدی باشند و از این رو رسیدگی به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

 کلیه ها به عنوان تصفیه خانه های بدن فعال هستند و نقشی کلیدی در سلامت کلی انسان ایفا می کنند. نوشیدن آب یکی از راهکارهای کلیدی برای کمک به عملکرد درست کلیه ها است، اما همان گونه که مصرف ناکافی آب می تواند مضر باشد، مصرف بیش از اندازه آن نیز نتیجه مشابه به همراه خواهد داشت. پتاسیم نیز یکی دیگر ار مواردی است که می تواند بر عملکرد کلیه ها تاثیرگذار باشد. در حقیقت، هنگامی که دچار مشکلات کلیوی هستید باید میزان مصرف پتاسیم را کاهش دهید.

چرا پتاسیم خطرناک است؟

هنگامی که کلیه ها بیمار شده یا عفونت کرده اند، از کارایی آنها کاسته می شود. این به معنای آن است که کلیه ها نمی توانند پتاسیم اضافی را همانند گذشته از خون پالایش کنند. بر همین اساس، بدن با پتاسیم اضافی مواجه می شود و میزان بیش از اندازه از آن می تواند خطرناک باشد. پتاسیم بیش از اندازه در بدن می تواند موجب شکل گیری تهوع، ضعف عضلانی، گرفتگی عضلات، سردرگمی، عدم هماهنگی، و حتی نارسایی قلبی شود.

مواد غذایی سرشار از پتاسیم

از جمله مواد غذایی که محتوای پتاسیم بالایی دارند و در صورت ابتلا به مشکلات کلیوی باید از مصرف آنها پرهیز کرد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آووکادو

کدو تنبل

سیب زمینی شیرین

لوبیا سفید

موز

اسفناج

زردآلو

جوانه بروکسل

حلزون

عدس

سیب زمینی

مواد غذایی با محتوای پتاسیم پایین

از جمله مواد غذایی کم پتاسیم که مصرف آنها مشکل آفرین نیست می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیب

بلوبری

نان تهیه شده از غلات کامل (سبوس دار)

کره

غلات

زیتون

پاستا

حُمُص

پنیر

البته در مصرف مواد غذایی با محتوای پتاسیم پایین نیز نباید زیاده روی کرد زیرا وعده های بزرگ از آنها می توانند همانند مواد غذایی سرشار از پتاسیم مشکل ساز شوند.

پتاسیم یکی از مواد مغذی مهم برای بدن محسوب می شود، اما در مصرف آن باید حد اعتدال را رعایت کنید، به ویژه اگر مشکلات کلیوی دارید. پس از رفع مشکل کلیوی می توانید با پزشک خود برای مصرف مواد غذایی با محتوای پتاسیم بالا مشورت کنید.

“لایف هک”

5 1000
ارسال شده در 14 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 183 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مشکلات کودکان دیابتی را دریابید
  • روش های تسکین سرماخوردگی
  • بستنی فوری دو دقیقه ای
  • مینی اک مک های تابه ای
  • آیا دیابت با ضربان سریع قلب ارتباط دارد؟
  • به چه نوع بیماریهایی سندروم متابولیک گفته میشود
  • نیاز به رابطه جنسی در رده های سنی مختلف
  • مهمترین شایعات و باورهای رایج در مورد سرطان
  • محبوبترین ها

  • با پوست تخم مرغ چه کارهایی انجام دهیم؟
  • انتقال مواد شیمیایی ظروف پلاستیکی به درون غذا
  • این زنان مصنوعی با واقعی مو نمی زنند
  • همه عوارض کار کردن زیاد
  • والدین و فرزند پروری و اسباب بازی های کشنده
  • بررسی ناخن و تمام قسمت های تشکیل دهنده آن
  • روزه داری و سردرد
  • راهکارهایی برای خوشبو کردن محل زندگی
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما