دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

هضم کامل غذا روش هضم غذاهای شیرین روش هضم غذاهای چرب روش های هضم غذا از نظر طب سنتی استفاده بیش از حد از ترشیجات

از نظر طب سنتی برای هضم کامل غذا سکون و آرامش امری ضروری است.با این وجود چند قدم حرکت کردن بعد از غذا می تواند مفید باشد.زیرا باعث می شود غذا در قعر معده قرار گیرد؛ به طور کلی می توان گفت حرکت خفیف پس از غذا مناسب است اما حرکات شدید توصیه نمی‌شود.

– زیاده‌روی در خوردن هر کدام از غذاها می‌تواند منجر به عوارض شود، چناچه ترشیجات موجب ضعف و لاغری بدن می‌شوند و برای عصبها زیان‌آور هستند, غذاهای بی‌مزه موجب کاهش اشتها و دلزدگی از غذا می‌شوند, غذاهای شیرین و چرب، اشتها را از بین می‌برند و بدن را گرم می‌کنند همچنین غذاهای شور نیز لاغری و خشکی در بدن ایجاد می‌کند و برای چشم مضر هستند بنابراین در هیچکدام نباید افراط کرد.

– زمانی که غذا هنوز در معده قرار دارد و هضم نشده است بایـد از مصرف هرگونه خوراکی دیگر پرهیز شود زیرا موجب عدم هضم و فساد هر دو غذا می‌شود؛ رعایت عادت در دفعات غذا, کیفیّت و کمیّت و اوقات غذا خوردن لازم است.

– نباید بدون اشتهای واقعی غذا خورده شود همچنین در زمان گرسنگی واقعی نباید خوردن غذا را به تأخیر انداخت زیرا این کار موجب ریخته شدن صفرا و مواد نامناسب به معده می‌شود؛ تأخیر غذا به بیش از نیم ساعت و حداکثر یک ساعت زیان آور است.

– غذاهای مختلف نباید در یک وعده مصرف شود چون سبب تحیّر طبیعت و سوء هضم می‌شود؛ مضرات غذاهای شیرین و چرب را با غذاهای ترش می‌توان رفع کرد و بالعکس مشکل غذاهای بی‌مزه با شوری و تندی قابل رفع است.

– استمرار در پرهیز غذایی و گرفتن رژیم‌های سخت، بدن را ضعیف می‌کند؛ غذاهای مرطوب بارد(طبع سرد) مانند خورش کدو، سوپ جو و افزودنی‌هایی مانند تمـر هنـدی و نارنج و غوره برای افراد با مزاج گرم و خشک و غذاهای سردی بخشِ کم رطوبت مانند غذاهای ترش برای افراد با مزاج گرم و تر مناسب‌تر است.

– افراد سرد و تر به غذای گرم و لطیف مثل گوشت گنجشک و کبک با دارچین و زیره احتیاج دارند و بهتر است سرد و خشک‌ها، غذاهای رطوبت‌بخشِ معتدل مانند گوشت برّه و زرده تخم مرغ استفاده کنند.

 

منبع: خبرداغ
5 1000
ارسال شده در 16 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x