به کار گرفتن توصیه های طب سنتی می تواند حفظ سلامت شما را به همراه داشته باشد.کارشناسان طب سنتی بر این باورند خوردن 21 عدد مویز سرخ به صورت ناشتا، باعث پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌‌ها می‌شود.خوردن مویز به صورت ناشتا باعث حفظ سلامت دهان و دندان و همچنین خوشبو شدن دهان می شود.

هانیه ناصری مویز را از خانواده کشمش و جزو گروه میوه‌‌ها دانست که بسیاری از افراد ترجیح می‌‌دهند به ‌جای قند، چای خود را همراه با مویز میل کنند.

وی مزاج مویز را گرم و تر اعلام کرد و افزود: در طب سنتی خوراکی‌هایی مانند سکنجیبن، عناب و آب میوه‌های ترش مصلح مویز هستند.

این کارشناس طب سنتی با اشاره به خواص و فوایدی که مصرف مویز دارد، خاطرنشان کرد: مویز، هضم‌ کننده غذا و گرم‌ کننده تمام بدن بخصوص کلیه و مثانه است.

به گفته ناصری، مصرف حجم متعادلی از مویز می ‌تواند باعث تقویت معده، کبد، کلیه‌‌ها و مثانه شود.

وی معتقد است، همچنین مویز باعث باز شدن رگ ‌های خونی هم می‌شود و مدر، ملین و محرک نیروی جنسی در افراد سردمزاج است.

این کارشناس ارشد طب سنتی مصرف مویز همراه با عسل را باعث افزایش فواید آن در بدن دانست و تاکید کرد: استمرار در مصرف مویز می‌‌تواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق‌ و خو هم کمک کند.

ناصری مصرف مویز در ناشتا را نیز باعث حفظ سلامت دهان و دندان و همچنین خوشبو شدن دهان دانست.

وی به افراد توصیه کرد، هنگام خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کم‌ دانه آن را انتخاب کنند، زیرا مویزهای بسیار خشک، کم ‌گوشت و پردانه، جزو بدترین انواع مویز هستند.

 

منبع: خبرداغ