دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

مزایای تخم شربتی فواید تخم شربتی خوردن روزانه تخم شربتی تخم شربتی

استفاده از تخم شربتی یا دانه های چیا از زمان های گذشته طرفداران بسیاری داشته است و افراد نه تنها برای مصارف خوراکی بلکه برای مقاصد مذهبی هم از آن استفاده می کردند.با گذشت زمان، این دانه ها از محبوبیت بیشتری در نقاط مختلف جهان برخوردار شده اند.

دانه های چیا از آنجایی که حاوی فیبر، پروتئین، ویتامین ها، اسیدهای چرب امگا-۳، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و غیره هستند، فواید سلامت قابل توجهی را ارائه می کنند. آنها به چربی سوزی، بهبود گوارش، بازسازی پوست، تقویت بدن و افزایش سطح انرژی که دلیل اصلی توصیه ورزشکاران به مصرف آنها محسوب می شود، کمک می کنند.

یکی از فواید سلامت دانه های چیا پیشگیری از سرطان روده بزرگ است و از دیگر موارد قابل توجه می توان به:

فاقد گلوتن هستند.

سلامت ناخن ها، مو و پوست را بهبود می بخشند.

محتوای آهن آنها سه برابر بیشتر از اسفناج است.

محتوای پتاسیم آنها دو برابر بیشتر از موز است.

محتوای کلسیم آنها پنج برابر بیشتر از شیر است.

محتوای ویتامین C آنها هفت برابر بیشتر از پرتقال است.

حاوی ۲۰ درصد پروتئین هستند.

حاوی ۸ نوع اسید آمینه هستند.

به واسطه محتوای فیبر بالا در درمان مشکلات گوارشی کارایی دارند.

برای افراد مبتلا به دیابت مناسب هستند زیرا سطوح گلوکز خون را تنظیم می کنند.

محتوای امگا-۳ آنها هشت برابر بیشتر از ماهی سالمون است و از این رو ماده غذایی فوق العاده ای برای سلامت مغز و قلب محسوب می شوند

طریقه استفاده

دانه های چیا عطر و طعمی آجیلی و ملایم دارند و با غذاهای خوش طعم و شیرین می توان آنها را مصرف کرد. مشابه با دانه های کتان، آنها را نیز می توان به صورت کامل یا پودر شده مصرف کرد. دانه های چیا را می توانید به اسموتی ها، سالادها، نان ها و مافین ها اضافه کنید. همچنین، امکان استفاده از دانه های چیا در قالب یک نوشیدنی نیز وجود دارد. به عنوان مثال در مکزیک و آمریکای مرکزی از ترکیب دانه های چیا، آب لیمو، روغن نارگیل، آب آناناس و بادام یک نوشیدنی خوشمزه تهیه می شود.

در رژیم غذایی روزانه خود می توانید یک یا دو قاشق دانه چیا را برای بهره‌مندی از فواید سلامت شگفت انگیز آن مصرف کنید زیرا حدود ۱۰ گرم فیبر، ۵ گرم پروتئین، ۹ گرم چربی و ۱۸ درصد از ارزش روزانه برای کلسیم را تامین می کند.

منبع:خبرپو

 

5 1000
ارسال شده در 16 دی 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x