گیاه خواری از جمله رژیم های غذایی است که عده ی زیادی هم از این رژیم استفاده می کنند، در این رژیم خوراکی, مصرف گوشت و محصولات حیوانی ممنوع است و فقط از محصولات گیاهی استفاده می شود. اما به عقیده پژوهشگران استفاده از این برنامه خوراکی می تواند برای بدن مضر و خطرناک باشد. با دکتر سلام همراه باشید.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاه‌خواری می‌توانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج،‌ کم‌خونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار می‌شوند.

 

نعمت‌الله مسعودی عضو انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص گیاه‌خواری گفت: این نوعی رژیم‌ درمانی است و با توجه به مزاج افراد مختلف به آنها توصیه می‌شود. گیاه‌خواری تولید خون غلیظ را کم کرده و به بازسازی بدن کمک می‌کند.
وی افزود: باید توجه داشت که هیچ گاه گیاه‌خواری به صورت دائم به کسی توصیه نمی‌شود زیرا گیاه یک غذای کامل نیست و بدنمان به گوشت احتیاج دارد. انرژی بدن و عضله‌سازی آن از طریق مصرف گوشت دریافت می‌شود.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: افرادی که پرخونی یا سنگینی خون دارند با گیاه‌خواری می‌توانند غلظت خون خود را کم کنند اما اگر به صورت دائم آن را ادامه دهند به سردی مزاج،‌ کم‌خونی، ضعف، لرز، خستگی و کسالت دچار می‌شوند.
این متخصص طب سنتی نشانه‌های افرادی که سنگینی خون دارند را این گونه بیان کرد صورت گلگون، احساس کسالت، خمیازه، سنگینی و یا سابقه پرخوری، مصرف زیاد گوشت و خوراک‌های غلیظ. این افراد بهتر است با مشورت پزشک طب سنتی گیاه‌خواری را آغاز کنند و متخصص با توجه به مزاج هر فرد مدت زمان مشخصی را به وی تجویز می‌کند. ممکن است این رژیم غذایی برای کسی دو هفته و برای دیگری چندین ماه نیاز باشد.
مسعودی افزود: علاوه بر کسانی که سنگینی خون دارند افرادی که به مشکلات معده و کبد دچار هستند نیز به گیاه‌خواری توصیه می‌شود اما نیاز است این افراد حتماً تحت‌نظر متخصص این رژیم را آغاز کنند.
گیاهخواری فقط در کوتاه مدت مفید است
منبع: سلامت نیوز

ارسال شده در 15 دی 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • در باره موها این ترفندهای ناگفته را بدانید
  • تک خوردن در رژیم اشتباه است
  • چرا باید موز، سیب و گلابی بخوریم؟
  • چه عواملی بر اضطراب امتحان تاثیر گذار هستند
  • مقاله ای کامل در مورد سرفه های مزمن
  • 5 بیماری غیرعادی که که تا بحال با آنها برخورد نداشته اید
  • چند رفتارنادرست زوجین پس از دعوا کردن
  • کشف دارویی موثرتر از واکسن برای درمان آنفولانزا
  • فاکتورهای پرخطر ابتلا به سوءتغذیه را بشناسید
  • عکس هایی از فلفل قرمز و خواص آن
  • فواید کلم قرمز را باهم مرور میکنیم
  • تاثیر ویتامین سی در تعادل چربی های خون
  • چکار کنیم که بچه هایمان مسئولیت پذیر باشند
  • برای انجام پیاده روی صحیح به این موارد توجه کنید
  • اگر چشمانی دلربا میخواهید !
  • محبوبترین ها

  • ناگفته هایی درباره عمل لیزیک که نمی دانستید
  • روش های پیشگیری از عوارض چشمی دیابت:
  • ورم چشم و راههای غذایی برای برطرف کردن آن
  • علل ایجاد هاله اطراف عنبیه
  • راز و رمز پنهان در انواع رنگ چشم
  • اطلاعات کامل درباره بیماری چشمی گلوکوم
  • از کورچشمی در سالمندان با تغذیه پیشگیری کنید
  • بهترین راه برای درمان آب سیاه
  • ترشحات چشم علامت چیست
  • تاری دید با آلودگی هوا
  • امکان بزرگنمایی با لنزهای تماسی تلسکوپی جدید
  • چه داروهایی برای بیماران گلوکوم زیان آور است؟
  • علل بروز آنفارکتوس عصب اپتیک
  • نگهبانی از چشم با انگور
  • اهمیت شبکیه و مرکز بینایی برای دیدن:
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است