دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

تا بحال لازانیای اسفناج خورده اید این غذای خوشمزه و رژیمی برای افراد گیاهخوار بهترین انتخاب به شمار می رود اگر می خواهید یک غذای سالم برای اعضای خانواده تهیه کنید بهتر است به این بخش نگاهی بیندازید این غذای کاملا گیاهی برای کسانی که قصد لاغری و کاهش وزن دارند انتخابی مناسب است با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 مقدار زیادی اسفناج تازه، قارچ پر مزه، سس گوجه فرنگی رقیق و چند نوع پنیر می توانند یک لازانیای واقعاً خوشمزه برای شما به ارمغان بیاورند. این لازانیا تا روز بعد هم به خوبی می ماند. حتی شاید مزه اش بهتر هم بشود. برای اینکه کارمان راحت تر بشود، از خمیر لازانیای بدون نیاز به جوشاندن استفاده می کنیم. ابتدا کمی در مورد استفاده از آنها بدبین بودیم ولی در نهایت حسابی از راحتی کار با آنها و بافت نهایی خمیر خوشمان آمد.

مواد لازم:

  • ورقه لازانیا (آماده و بدون نیاز به جوشاندن – یا نوع معمولی که طبق دستور بسته آماده شد) 12 عدد
  • سس مارینارا 3 فنجان – 680 گرم
  • فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ (زده شده)  2 عدد بزرگ
  • پنیر ریکوتا (یا پنیر کاتیج) 2 فنجان – 425 گرم
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری- یا طبق ذائقه
  • برگ اسفناج (تازه) 340 گرم
  • قارچ (قارچ قهوه ای. خرد شده)  2 و نیم فنجان – 225 گرم
  • سیر (ریز خرد شده) 1 حبه
  • پیاز (ریز نگینی خرد شده) 1 عدد متوسط – 70 گرم یا 3/4 فنجتم
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • پنیر پارمزان (رنده شده) 1 فنجان – 85 گرم
  • پنیر موزارلا (رنده شده) 2 فنجان – 225 گرم
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. کف یک ظرف مناسب فر به اندازه ی 32 در 22 سانتی متر را کمی با روغن چرب کنید.
2. سبزیجات را بپزید: روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ گود روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید. گاهی هم بزنید تا پیاز ها مات شوند.
3. سیر، برگ اسفناج و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بگذارید بپزد. هر موقع لازم بود هم بزنید. آنقدر بپزید تا اسفناج به رنگ سبز روشن در بیاید و حالت پلاسیده پیدا کند. نگران مقدار اسفناج نباشید، شاید الآن به نظر زیاد بیاید اما وقتی می پزد تا حد زیادی جمع می شود. بسته به سایز تابه، شاید لازم باشد اسفناج ها را در چند نوبت اضافه کنید.
4. لایه ی پنیر را آماده کنید: پنیر ریکوتا (یا پنیر کاتیج) را با تخم مرغ و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
5. لازانیا را بچینید: یک فنجان سس مارینارا کف ظرف فر بریزید. سه تکه خمیر را از طول کنار هم طوری بچینید که کف ظرف را پوشش بدهند.

6. نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی خمیر ها بپاشید. یک سوم پنیر پارمزان و یک سوم پنیر پارمزان را هم روی آن بپاشید. نیمی از مخلوط اسفناج را اضافه کنید و نصف فنجان سس مارینارا روی آن بریزید.

7. لایه ی دوم خمیر را بچینید و همان کارها را با پنیر باقیمانده، اسفناج و نصف فنجان سس مارینارا تکرار کنید. در نهایت لایه ی سوم خمیر را روی مواد بچینید و سس و پنیر پارمزان و موزارلای باقیمانده را روی آن بریزید.

8. لازانیا را بپزید: روی لازانیا را با مقداری فاصله با فویل آلومینیومی بپوشانید و 30 دقیقه در فر بپزید. سپس روی آن را باز کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر تا پنیر پف کند و لبه های آن قهوه ای شود در فر بپزید. برای اینکه لایه ی پنیری قهوه ای طلایی شود، لازانیا را با در باز به مدت 1 تا 2 دقیقه مستقیم زیر حرارت قرار دهید.
نکته:
قارچ قهوه ای (کریمینی): معمولاً قارچ قهوه ای در فروشگاه ها کنار قارچ دکمه ای قرار دارد. شاید کمی گرانتر باشد اما اگر به طعم اهمیت می دهید واقعاً به این اضافه بها می ارزد. اگر نتوانستید قارچ قهوه ای پیدا کنید از ترکیب قارچ پرتبلا و نوع دیگری قارچ معطر استفاده کنید یا در نهایت همان قارچ های سفید دکمه ای را به کار ببرید.
اسفناج تازه یا اسفناج یخ زده: ما واقعاً ترجیح می دهیم برای این غذا از اسفناج تازه استفاده کنیم اما شما می توانید آن را با اسفناج یخ زده جایگزین کنید. برای این کار یک بسته ی 300 گرمی اسفناج یخ زده را یخ زدایی کنید سپس آن را بچلانید تا آب نداشته باشد و بعد در دستور غذایی که برایتان آماده کرده ایم به جای اسفناج تازه استفاده کنید.
وب سایت سوران
ارسال شده در 17 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بیماری در بدن و هوس خوراکی ها
  • فواید استفاده از ویتامین B3 برای بانوان باردار
  • با خوردن نان سبوس دار خوش اندام بمانید
  • هله‌هوله‌ هایی مغذی و کم کالری
  • داروهای سنتی متناسب با فصل پیش رو
  • درمان با میوه های مختلف تابستانی
  • اصول ارتباط با مادر همسر
  • رمز نجات شما از عارضه پیری زودتر از موعد
  • محبوبترین ها

  • علت وجود سرگیجه در سالمندان چیست؟
  • قدرت عضلات بر اثر پیری
  • تاثیرات مفید خواب عصرانه برای سالمندان
  • جلوگیری از بروز حمله قلبی و سکته مغزی با این چسب هوشمند
  • مزایای درختکاری برای افراد سالمند
  • رفع استرس سالمندان با این عروسک
  • مراقبت از ذهن با این کارها
  • نکات طلایی برای افزایش سلامتی در دوران سالمندی
  • رپورتاژ

  • دکتر وحید عارفی دندانپزشک و متخصص بیماری های لثه
  • دندانپزشکی زیبایی شمال تهران با مدیریت دکتر فلاح
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • پیشرفته ترین و مجهزترین آزمایشگاه کشور
  • اگر می خواهید جراحی بینی کنید،دکتر نداف به شما در رسیدن به اهدافتان کمک می کند
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی