دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

برخی بر این باورند نان و برنج و سیب زمینی بعد از هر نوع فعالیت ورزشی می تواند مضر و چاق کننده باشد می خواهیم در ادامه این مطلب به بررسی کالری و ارزش تغذیه ای هر یک از این خوراکی ها اشاره کنیم همچنین نظر متخصصین تغذیه را نیز در این باره جویا شده ایم .افراد ورزشکار بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازند .

⛔️❗️متن باورغلط تغذیه ای:

در وعده غذایی بعد از ورزش از خوردن غذای پرکربوهیدرات مثل نان و برنج و سیب زمینی خودداری کنید.

✅ متن پاسخ :

در ابتدا بهتر است بدانیم که پروتئین، کربوهیدرات و چربی  همگی از منابع احتمالی سوخت برای انقباض عضله هستند. در مطالعات مشخص شده که در طی ورزش، بدن بیشتر بر منابع کربوهیدراتی تکیه دارد و مصرف کربوهیدرات به عنوان منبع تامین کننده انرژی یک مزیت به حساب می آید. کربوهیدرات در بدن بیشتر به شکل گلوکز برای مصرف به عنوان سوخت عضلات مورد استفاده قرار می گیرد و گلوکز در بدن بیشتر به شکل گلیکوژن در عضلات و کبد ذخیره می شود.

در صورت عدم تامین منابع کربوهیدراتی، تخلیه گلیکوژن می تواند انجام شود. تخلیه گلیکوژنی یک روند تدریجی است که در روزهای متوالی تمرینات اتفاق میافتد، در این شرایط شکست گلیکوژن عضلات بیشتر از میزان جایگزین شده است و ورزشکار در روزهای آتی، انرژی کافی جهت انجام ورزش نخواهد داشت.

یک رژیم پرکربوهیدرات یا رژیم بارگیری گلیکوژن می تواند به ورزشکار کمک کند تا ذخایر گلیکوژن را به حداکثر رسانده و قادر به ادامه ورزش باشد. به طور متوسط پس از ورزش هر ساعت فقط ۵% از گلیکوژنی که در حین ورزش مصرف شده است دوباره ساخته می شود و تعویق دریافت کربوهیدرات برای مدت طولانی، ساخت مجدد گلیکوژن عضله را کاهش می دهد.

همچنین در طی مطالعات نشان داده شده که مصرف ۹-۵ گرم پروتئین به ازای هر ۱۰۰ گرم کربوهیدرات پس از ورزش می تواند میزان ساخت گلیکوژن عضلانی را افزایش دهد و نیاز به پروتئین در طول ورزش فقط کمی بالاتر از نیاز افراد کم تحرک است و از مصرف پروتئین خیلی زیاد باید اجتناب شود.

با مصرف متعادل مواد غذایی و توجه به نکات تغذیه ای معتبر و متناسب، سلامتی خود را حفظ کنید.


منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: تغذیه ورزشی

 

5 1000
ارسال شده در 16 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • لزوم تعداد سونوگرافی در دوران بارداری
  • درباره نقش انگور در کنترل دیابت بیشتر بدانیم
  • با حبوبات وزن خود را کنترل کنید
  • معرفی و آموزش برخی بازیها به والدین برای کودک
  • برای سالم ماندن دندان ها توصیه های دکتر اوز را بخوانید
  • همه چیز درمورد انواع سرکه ها
  • درمان مشکلات روحی و روانی با داروهای گیاهی
  • آیا گوجه فرنگی و سیب زمینی سبز سرطان زا هستند؟
  • محبوبترین ها

  • مصرف میوه زمان بیماری
  • آیا خوردن بیش از حد نارنگی مضر است؟
  • مقوی سازی غذای کودک
  • تشخیص مزه غذا با تمامی حس های بدن
  • مصرف این میوه ها از ابتلا به چاقی جلوگیری می کند
  • با تغذیه ی سالم ، سلامت مو های خود را چند برابر کنید
  • علت تمایل به شیرینی جات در عصر چیست؟
  • رفع استرس با این خوراکی ها
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • معرفی جدیدترین فناوری جوانسازی صورت
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x