تحقیق جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که در مصرف الکل زیاده روی می کنند با خطر افزایش بیماری های قلبی رو به رو هستند و به نارسایی احتقانی قلب مبتلا می شوند.

پژوهش محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد افرادی که به‌طور افراطی الکل مصرف می‌کنند در خطر ابتلا به بیماری قلبی شامل فیبریلاسیون دهلیزی، حمله قلبی و نارسایی احتقانی قلب هستند.

‌به گزارش ایسنا به نقل از سی.ان.ان، این پژوهش با شرکت حدود 15 میلیون فرد بالای 21 سال در سال‌های 2005 تا 2009 که به هر علت در بیمارستان بستری شده بودند انجام گرفت. دو درصد از این جمعیت از مصرف کنندگان افراطی الکل بودند.
محققان با انجام محاسبات و در نظر گرفتن نقش سایر مؤلفه‌ها دریافتند که مصرف زیاد الکل با خطر افزایش دو برابری فیبریلاسیون دهلیزی، 1.4 برابری حمله قلبی و 2.3 برابری نارسایی احتقانی قلب مرتبط است. هرچند این یافته تنها مؤید یک رابطه است.

شرایطی مانند دیابت، فشار خون بالا و چاقی نیز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ذکر شده را به اندازه مصرف الکل افزایش می‌دهد.

این یافته از این جهت قابل اهمیت است که حاصل مطالعه دقیق و وسیع بر رزومه‌های پزشکی است و نه گزارش خود الکلی‌ها، به همین علت نتایج قابل اطمینان هستند.

این پژوهش در مجله “Journal of the American College of Cardiology” منتشر شده است.

منبع/ایسنا

ارسال شده در 15 دی 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • دوز بالاي آسپيرين مي‌تواند ميگرن و سردردهاي شديد را تسكين دهد
  • روش های مناسب برای احساس شادی کردن
  • تعلیم مادران برای زردی اطفال
  • عصرانه خوب است ، اما عصرانه داریم تا عصرانه
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ادرار سوختگی و مقابله با آن
  • معاون عتبات پزشکی هلال‌ احمر از اعزام امدادگران به سامرا خبر داد
  • حفظ سلامتی با برخی رژیم های غذایی سالم
  • انواع و اقسام سردردهای عصبی را بشناسید
  • همه حالتهای سردرد در خانم های حامله
  • پیدا شدن عامل سرطان پستان در گاوها
  • دمنوشی موثر برای درمان خلط گلو
  • هشدار! افزایش درصد ابتلای ایرانیان به آلزایمر
  • رفتن به سونا برای پوست مفید است یا مضر
  • اصول مهم انتخاب مواد غذایی در بیماران مبتلا به سرطان
  • محبوبترین ها

  • توصیه طب سنتی برای سبزی پلو با ماهی
  • میوه ی کاکتوس نیز برای بدن خاصیت دارد
  • روش طبخ و تهیه انواع پاستا
  • گرم شدن بدن با برخی ادویه های مفید
  • عسل باعث عضله سازی می شود
  • 15 غذای صفر کالری برای سیر کردن گرسنگی
  • واقعیت هایی در مورد آب نارگیل
  • پرتقال همراه با خواص معجزه گر و بی نهایت آن
  • مصرف کشک خشک برای سلامتی
  • یک دنیا عارضه با مصرف جگر مرغ
  • 7 فایده شیر بز برای نوزاد
  • علت اصلی شکست افراد در کاهش وزن
  • با خرما سرحال و شاداب شوید
  • مرغ سوخاری خوردن و این دردسرها
  • استفاده از فست فودها برای کودکان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است