کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

کیک شکلاتی مقوی کیک شکلاتی طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک ها از سالیان دور قدیم جزء یکی از محبوب ترین خوراکی ها در نز مردم بوده اند.سلامت بدن انسان به موارد متعددی بستگی دارد و برای حفظ آن میتوان حتی در کیک های شکلاتی هم تغییراتی ایجاد کرد که این تغییرات میتواند از این کیک ها خوراکی هایی مفید را پدید آورد.در ادامه با طرز تهیه کیک شکلاتی مقوی آشنا خواهید شد.

با صرف کمی وقت و حوصله می توانید با استفاده از آووکادو کیک شکلاتی درست کنید که حاوی فیبر، پتاسیم و فسفات فراوان است و می تواند یک میان وعده مغذی برای رشد کودکان باشد.

برای درست کردن این کیک به مقداری روغن، پودر نارگیل، خرما، شکلات تلخ و پودر شکلات، بادام شیرین درختی خرد شده، یک نصفه آووکادو رسیده، پودر خمیر مایه، مقداری عصاره وانیل و 2 عدد تخم مرغ بزرگ نیاز دارید.
ابتدا فر را بر روی 390 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود، سپس در یک ظرف روغن نارگیل، خرما، بادام، پودر کاکائو و شکلات تلخ را ترکیب کرده روی حرارت بگذارید تا یکدست شود، در ظرفی دیگر آووکادو به همراه تخم مرغ و سایر مواد را باهم ترکیب کنید.
سپس در قالب فر که چرب کردید و با فویل پوشیده شده تمامی مواد مخلوط شده را بریزید و 20 دقیقه اجازه پخت به آن دهید.
پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید تا سرد شود برای تزئین هم می توانید مقداری سس شکلات به همراه پودر نارگیل روی آن بریزید.
این شیرینی به دلیل وجود خوراکی های حاوی ویتامین و املاح معدنی مغذی برای سلامت بدن بسیار مفید است، اما نکته قابل توجه برای مصرف این کیک حساسیت نداشتن به آووکادو است، چون آووکادو در برخی از افراد باعث حساسیت و شوک آنافلاکسی می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
5 1000
ارسال شده در 16 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کمک به افزایش طول عمر با کنار گذاشتن این روش ها
  • برای فعالیت های فیزیکی کودک برنامه ریزی کنید
  • اضطراب فراوان و این پیامدها
  • شایعات تغذیه ای راجع به موز
  • 5 کلید طلایی برای اینکه زندگی فوق العاده ای را تجربه کنید
  • ناهنجاریهای ازدواج های نزدیکان در اقوام
  • رایج ترین سوالات در مورد کرم های موبر
  • سیستم هوشمند کاشت موی تمام دیجیتال ساخته شد
  • محبوبترین ها

  • آمار ثبت اطلاعات در پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان
  • 5 درصد از غذاهای کشور ناامن هستند
  • قرص مخصوص مسافرت با هواپیما
  • اطلاعات نگران کننده درمورد چاقی ایرانی ها
  • ارتقای کیفیت زندگی سالم با اجرای طرح تحول سلامت
  • داشتن بدن پلاستیکی عجیب یک نوجوان پاکستانی
  • عدم اشتیاق و بی حوصلگی دانش آموزان استرالیایی
  • جست و جو در رگهای بدن با روشی جدید
  • رپورتاژ

  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x