کیک ها از سالیان دور قدیم جزء یکی از محبوب ترین خوراکی ها در نز مردم بوده اند.سلامت بدن انسان به موارد متعددی بستگی دارد و برای حفظ آن میتوان حتی در کیک های شکلاتی هم تغییراتی ایجاد کرد که این تغییرات میتواند از این کیک ها خوراکی هایی مفید را پدید آورد.در ادامه با طرز تهیه کیک شکلاتی مقوی آشنا خواهید شد.

با صرف کمی وقت و حوصله می توانید با استفاده از آووکادو کیک شکلاتی درست کنید که حاوی فیبر، پتاسیم و فسفات فراوان است و می تواند یک میان وعده مغذی برای رشد کودکان باشد.

برای درست کردن این کیک به مقداری روغن، پودر نارگیل، خرما، شکلات تلخ و پودر شکلات، بادام شیرین درختی خرد شده، یک نصفه آووکادو رسیده، پودر خمیر مایه، مقداری عصاره وانیل و 2 عدد تخم مرغ بزرگ نیاز دارید.
ابتدا فر را بر روی 390 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود، سپس در یک ظرف روغن نارگیل، خرما، بادام، پودر کاکائو و شکلات تلخ را ترکیب کرده روی حرارت بگذارید تا یکدست شود، در ظرفی دیگر آووکادو به همراه تخم مرغ و سایر مواد را باهم ترکیب کنید.
سپس در قالب فر که چرب کردید و با فویل پوشیده شده تمامی مواد مخلوط شده را بریزید و 20 دقیقه اجازه پخت به آن دهید.
پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید تا سرد شود برای تزئین هم می توانید مقداری سس شکلات به همراه پودر نارگیل روی آن بریزید.
این شیرینی به دلیل وجود خوراکی های حاوی ویتامین و املاح معدنی مغذی برای سلامت بدن بسیار مفید است، اما نکته قابل توجه برای مصرف این کیک حساسیت نداشتن به آووکادو است، چون آووکادو در برخی از افراد باعث حساسیت و شوک آنافلاکسی می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان