مشاوره زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
فواید دارچین طرز تهیه روغن دارچین روغن دارچین روش تهیه روغن دارچین خواص روغن دارچین خواص دارچین
حتما شما هم در غذاهای خود از دارچین استفاده میکنید.برای آماده کردن دارچین،پوست درخت دارچین را خشک می کنند و به صورت چوب های دارچین لوله میکنند که قلم دارچین هم نامیده میشود.برخی از افراد هم از دارچین به صورت پودر شده استفاده می کنند.در این مطلب قصد داریم شما را با خواص این ادویه خوشبو آشنا نماییم و پس از آن روش تهیه ی روغن دارچین را بیان نماییم که برای بسیاری دردها مفید است.

رایحه و مزه خاص و منحصربه فرد دارچین از ترکیبی که در روغن چوب این درخت وجود دارد سرچشمه میگیرد. با اینکه دارچین چهار نوع مختلف دارد اما دارچین سیلان و کاسیا معروف ترین آنها هستند.

دارچین پوست درخت یا درختچه‌ای است که تا 10 متر ریشه می‌کند. دارچین درختی همیشه سبز بوده و از تمام قسمت‌های آن بوی مطبوعی استشمام می‌شود. دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی‌های قدیمی و معروف است که به دلیل عطر و طعم مطبوعش در غذاهای ما ایرانی‌ها نیز بسیار استفاده می‌شود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص دارویی زیادی دارد. دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می‌دارد. اگر از این ادویه به طور مرتب استفاده کنید، نه تنها آرامش و آرام بودن را تجربه می‌کنید، بلکه در برابر بسیاری از بیماری ها مقاوم می‌شوید و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کنید.

روغن دارچین طعم شگفتانگیز داشته و خاصیت درمانی زیادی دارد. روغن دارچین خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و از سلول ها مراقبت میکند. از این روغن علاوه بر استفاده از خواص دارویی آن در تهیه سالاد نیز میتوان استفاده کرد و برای استفاده از آن به منظور پخت و پز باید دقت شود در حرارت بالا، استفاده نگردد.

از پرکاربردترین خواص روغن دارچین، استفاده از آن به شکل موضعی است به این منظور یک یا دو قاشق چایخوری از روغن دارچین دو بار در روز، ترجیحا در صبح و در شب بر روی مناطق درد مالیده و ماساژ دهید تا التهاب کاهش و درد تسکین یابد.

خواص روغن دارچین (طبیعت و خواص درمانی)

طبیعت دارچین از نظر طب سنتی گرم و خشک است. برخی خواص دارچین و روغن آن عبارتند از:

  • روغن دارچین خاصیت ضدالتهابی، ضدعفونی کننده و ضداسپاسمی دارد.
  • استفاده از روغن دارچین نفخ و یبوست را از بین می‌برد.
  • روغن دارچین باعث کاهش خستگی مفرط شده، برای مقابله با ضعف و افسردگی مفید است.
  • یکی از خواص روغن دارچین بهبود گردش خون و تقویت عملکرد مغز است.
  • روغن دارچین برای سیستم گوارشی مفید است و با سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبارزه می‌کند.
  • مصرف دارچین و روغن آن، نقش مهمی در مقابله با اختلالات قلبی دارد.
  • از خواص روغن دارچین کاهش دردهای موضعی است و ضعف کمر و پاها را ازبین میبرد.
  • ماساژ با روغن دارچین سفت شدن عضله و مفصل‌ها را برطرف می‌کند.
  • از روغن دارچین برای بازیافتن نیروی جنسی استفاده میشود.
  • ماساژ قسمت پیشانی با روغن دارچین، سردردهای ناشی از سرما را تسکین می‌دهد.
  • از خواص روغن دارچین استفاده از آن، برای درمان عفونت‌ها و ناراحتیهای پوستی از جمله تومورهای خوش‌خیم است که به صورت موضعی استفاده میگردد.

طرز تهیه روغن دارچین

مواد و وسایل مورد نیاز جهت تهیه روغن دارچین عبارتند از: 5 تا 6 عدد چوب دارچین یا 100 گرم پودر دارچین، روغن زیتون نیم لیتر و یک ظرف شیشهای مناسب

طرز تهیه: چوبهای دارچین را داخل ظرف شیشهای موردنظر میریزیم و به آن مقداری روغن زیتون با کیفیت اضافه میکنیم تا کاملا چوب دارچین را بپوشاند. درب ظرف را کاملا بسته و شیشه در بسته را به مدت سه هفته در جای نسبتا خنک و خشک در دمای اتاق نگهداری میکنیم. دقت شود که درب شیشه کاملا بسته باشد، همچنین هر روز شیشه را کمی تکان میدهیم. پس از سه هفته روغن دارچین آماده شده است، برا نگهداری برای مدت طولانی بهتر است آنرا به بطری با رنگ تیره منتقل کنیم. استفاده از چوب دارچین نسب به پودر دارچین باعث تولید روغن بهتر با ماندگاری عطر بیشتر میشود.

گردآوری: مجله اینترنتی ستاره

5 1000
ارسال شده در 18 دی 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی میکروب های موجود در بستنی سنتی
  • بورک کدو حلوایی ( آموزش تصویری)
  • تاثیرات مفید خواب عصرانه برای سالمندان
  • کاربرد برخی مواد خوراکی به جای بوتاکس
  • نان مخصوص گجرات هند
  • دیابتی ها از صبحانه خوردن غافل نشوند
  • با شناخت بیماری شیزوفرنی باورهای غلط خود را کنار بگذارید
  • رسوب دندان ها با این نوشیدنی های گیاهی مضر
  • محبوبترین ها

  • موفقیتی جدید برای درمان ام اس (MS)
  • درباره اضافه وزن و طول عمر چه می دانید
  • هدف از دروغ در اطفال
  • برای متوقف کردن لرزش دستان این درمان فوق العاده است
  • صدا دادن استخوان ها در افراد سالمند
  • تاثیر ویتامین ای در افراد چاق
  • تفاوت میان میکاپ چرب و درخشان
  • بهبود کنترل دیابت با گاسترکتومی لوله ای
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • به اندام خود زیبایی دوچندان ببخشید
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x