طرز تهیه چیز کیک روش پخت چیزکیک درست کردن میان وعده چیز کیک ژاپنی
استفاده از یک میان وعده ی خوشمزه در کنار خانواده می تواند خستگی روزانه شما را برطرف نماید.یکی از خوراکی های مورد علاقه ی تمامی افراد چیز کیک ها هستند که می توانیم از آن ها به عنوان یک میان وعده استفاده کنیم.این خوراکی به دلیل وجود پنیر و تخم مرغ برای سلامت بدن بسیار مفید است.در این مطلب قصد داریم شما را با روش ژاپنی پخت این کیک خوشمزه آشنا نماییم.

 

در یک شیوه جالب پخت این کیک به شیوه ژاپنی ها، تنها به سه ماده اولیه نیاز است تا در عرض کمتر از نیم ساعت بتوانید از این خوراکی خوش طعم استفاده کرده و لذت ببرید.
برای درست کردن این خوراکی خوش طعم تنها به سه ماده اصلی به شرح زیر نیاز است:
تخم مرغ سه عدد
شکلات تلخ یا شکلات شیری سه بسته
پنیر خامه ای یک بسته
ابتدا فر را بر روی 170 درجه سانتیگراد گذاشته تا گرم شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا و سفیده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملاً سفت و محکم شود.
شکلات تلخ را در یک کاسه روی یک ظرف بزرگ حاوی آب داغ قرار داده و شکلات ها را با کفگیر هم بزنید تا کاملاً حالت مایع پیدا کند. سپس پنیر خامه ای را به مخلوط شکلات ها اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
در پایان زرده تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید و دوباره مقداری پنیر خامه ای به مخلوط اضافه کنید تا سفت و تبدیل به یک خمیر پرقوام شود.
به کاغذ مخصوص آشپزی مقدار روغن بپاشید یا با کره آن را چرب کنید و مخلوط را در یک قالب گرد بریزید.
برای مغز پخت شدن این کیک مقداری آب در یک سینی بریزید و ظرف قالب کیک را وسط آن قرار دهید. اکنون می‌توانید قالب را درون فر قرار دهید. این کیک حدود 15 دقیقه نیاز دارد تا در دمای 170 درجه سانتیگراد پخته و آماده شود.
پس از پایان زمان پخت 15 دقیقه صبر کنید و بعد کیک را از فر خارج کنید زیرا به دلیل حرارت زیاد ممکن است باعث سوختگی دستتان شود.
کیک را از قالب خارج کرده و با پودر نارگیل یا خاک قند آن را تزئین کنید.
چیزکیک شما اکنون آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 18 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چرا افراد دیابتی باید هر سال پاهایشان را معاینه کنند
  • هرآنچه باید درباره ترمیم بکارت بدانیم
  • میل بیشتر جوانان به زندگی تک نفره
  • برای داشتن موهایی سالم و قوی این نکات را رعایت کنید
  • هراس اطفال از پزشک
  • با این روش های ساده و ابتدایی لاغر شوید!!
  • کودکان ایرانی به چه مواد غذایی آلرژی دارند
  • مهمترین ویتامین ها برای یک زن باردار
  • محبوبترین ها

  • خطرات مرتبط با آبله مرغان در بارداری
  • ممنوعات غذایی برای افراد سزارینی
  • آیا در دوران شیر دهی واقعا دچار ریزش مو می شویم
  • سوالات مختلف تغذیه ای مادران در بارداری
  • بررسی جنین بعد از سی هفته
  • تدارک چیدن برای تولد نوزاد
  • فایده های مختلف شیر آغوز برای شیرخوار
  • اگر سزارین کرده اید بخوانید
  • رپورتاژ

  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما