دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
استفاده از یک میان وعده ی خوشمزه در کنار خانواده می تواند خستگی روزانه شما را برطرف نماید.یکی از خوراکی های مورد علاقه ی تمامی افراد چیز کیک ها هستند که می توانیم از آن ها به عنوان یک میان وعده استفاده کنیم.این خوراکی به دلیل وجود پنیر و تخم مرغ برای سلامت بدن بسیار مفید است.در این مطلب قصد داریم شما را با روش ژاپنی پخت این کیک خوشمزه آشنا نماییم.

 

در یک شیوه جالب پخت این کیک به شیوه ژاپنی ها، تنها به سه ماده اولیه نیاز است تا در عرض کمتر از نیم ساعت بتوانید از این خوراکی خوش طعم استفاده کرده و لذت ببرید.
برای درست کردن این خوراکی خوش طعم تنها به سه ماده اصلی به شرح زیر نیاز است:
تخم مرغ سه عدد
شکلات تلخ یا شکلات شیری سه بسته
پنیر خامه ای یک بسته
ابتدا فر را بر روی 170 درجه سانتیگراد گذاشته تا گرم شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا و سفیده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملاً سفت و محکم شود.
شکلات تلخ را در یک کاسه روی یک ظرف بزرگ حاوی آب داغ قرار داده و شکلات ها را با کفگیر هم بزنید تا کاملاً حالت مایع پیدا کند. سپس پنیر خامه ای را به مخلوط شکلات ها اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
در پایان زرده تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید و دوباره مقداری پنیر خامه ای به مخلوط اضافه کنید تا سفت و تبدیل به یک خمیر پرقوام شود.
به کاغذ مخصوص آشپزی مقدار روغن بپاشید یا با کره آن را چرب کنید و مخلوط را در یک قالب گرد بریزید.
برای مغز پخت شدن این کیک مقداری آب در یک سینی بریزید و ظرف قالب کیک را وسط آن قرار دهید. اکنون می‌توانید قالب را درون فر قرار دهید. این کیک حدود 15 دقیقه نیاز دارد تا در دمای 170 درجه سانتیگراد پخته و آماده شود.
پس از پایان زمان پخت 15 دقیقه صبر کنید و بعد کیک را از فر خارج کنید زیرا به دلیل حرارت زیاد ممکن است باعث سوختگی دستتان شود.
کیک را از قالب خارج کرده و با پودر نارگیل یا خاک قند آن را تزئین کنید.
چیزکیک شما اکنون آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 18 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • خطر افسرده شدن برای نویسندگان
  • تهیه طبیعی ترین جلا دهنده های پوست
  • ارتباط بیماری دهانی با پروستات
  • اول ماتیک میزنید یا اینکه چشم‌هایتان را آرایش می کنید؟
  • مواد غذایی خواب آور را بشناسیم
  • خطر بروز سرطان با این نشانه ها
  • عوامل جانبی تاثیرگذار بر شیردهی نوزاد
  • دلیل استفاده از داروهای ادرار آور در ورزشکاران
  • محبوبترین ها

  • مراقب این نشانه ها در ضربه سر وارد شده در ورزش باشید
  • نجات موها با کمک ورزش یوگا
  • راهنمایی های ورزشی برای دیسک کمر
  • آیا میدانید دوچرخه سواری برای کلیه ها ضرر دارد؟
  • آیا ورزش کوتاه مدت بهتر است؟
  • همه چیز را در مورد ورزش بدنسازی بدانیم
  • 6 راز سلامتی در 5 دقیقه دویدن
  • با رعایت این نکات، به راحتی بارفیکس بزنید
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x