مشاوره زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
طرز تهیه چیز کیک روش پخت چیزکیک درست کردن میان وعده چیز کیک ژاپنی
استفاده از یک میان وعده ی خوشمزه در کنار خانواده می تواند خستگی روزانه شما را برطرف نماید.یکی از خوراکی های مورد علاقه ی تمامی افراد چیز کیک ها هستند که می توانیم از آن ها به عنوان یک میان وعده استفاده کنیم.این خوراکی به دلیل وجود پنیر و تخم مرغ برای سلامت بدن بسیار مفید است.در این مطلب قصد داریم شما را با روش ژاپنی پخت این کیک خوشمزه آشنا نماییم.

 

در یک شیوه جالب پخت این کیک به شیوه ژاپنی ها، تنها به سه ماده اولیه نیاز است تا در عرض کمتر از نیم ساعت بتوانید از این خوراکی خوش طعم استفاده کرده و لذت ببرید.
برای درست کردن این خوراکی خوش طعم تنها به سه ماده اصلی به شرح زیر نیاز است:
تخم مرغ سه عدد
شکلات تلخ یا شکلات شیری سه بسته
پنیر خامه ای یک بسته
ابتدا فر را بر روی 170 درجه سانتیگراد گذاشته تا گرم شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا و سفیده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملاً سفت و محکم شود.
شکلات تلخ را در یک کاسه روی یک ظرف بزرگ حاوی آب داغ قرار داده و شکلات ها را با کفگیر هم بزنید تا کاملاً حالت مایع پیدا کند. سپس پنیر خامه ای را به مخلوط شکلات ها اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
در پایان زرده تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید و دوباره مقداری پنیر خامه ای به مخلوط اضافه کنید تا سفت و تبدیل به یک خمیر پرقوام شود.
به کاغذ مخصوص آشپزی مقدار روغن بپاشید یا با کره آن را چرب کنید و مخلوط را در یک قالب گرد بریزید.
برای مغز پخت شدن این کیک مقداری آب در یک سینی بریزید و ظرف قالب کیک را وسط آن قرار دهید. اکنون می‌توانید قالب را درون فر قرار دهید. این کیک حدود 15 دقیقه نیاز دارد تا در دمای 170 درجه سانتیگراد پخته و آماده شود.
پس از پایان زمان پخت 15 دقیقه صبر کنید و بعد کیک را از فر خارج کنید زیرا به دلیل حرارت زیاد ممکن است باعث سوختگی دستتان شود.
کیک را از قالب خارج کرده و با پودر نارگیل یا خاک قند آن را تزئین کنید.
چیزکیک شما اکنون آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 18 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x