طرز تهیه چیز کیک روش پخت چیزکیک درست کردن میان وعده چیز کیک ژاپنی
استفاده از یک میان وعده ی خوشمزه در کنار خانواده می تواند خستگی روزانه شما را برطرف نماید.یکی از خوراکی های مورد علاقه ی تمامی افراد چیز کیک ها هستند که می توانیم از آن ها به عنوان یک میان وعده استفاده کنیم.این خوراکی به دلیل وجود پنیر و تخم مرغ برای سلامت بدن بسیار مفید است.در این مطلب قصد داریم شما را با روش ژاپنی پخت این کیک خوشمزه آشنا نماییم.

 

در یک شیوه جالب پخت این کیک به شیوه ژاپنی ها، تنها به سه ماده اولیه نیاز است تا در عرض کمتر از نیم ساعت بتوانید از این خوراکی خوش طعم استفاده کرده و لذت ببرید.
برای درست کردن این خوراکی خوش طعم تنها به سه ماده اصلی به شرح زیر نیاز است:
تخم مرغ سه عدد
شکلات تلخ یا شکلات شیری سه بسته
پنیر خامه ای یک بسته
ابتدا فر را بر روی 170 درجه سانتیگراد گذاشته تا گرم شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا و سفیده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملاً سفت و محکم شود.
شکلات تلخ را در یک کاسه روی یک ظرف بزرگ حاوی آب داغ قرار داده و شکلات ها را با کفگیر هم بزنید تا کاملاً حالت مایع پیدا کند. سپس پنیر خامه ای را به مخلوط شکلات ها اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
در پایان زرده تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید و دوباره مقداری پنیر خامه ای به مخلوط اضافه کنید تا سفت و تبدیل به یک خمیر پرقوام شود.
به کاغذ مخصوص آشپزی مقدار روغن بپاشید یا با کره آن را چرب کنید و مخلوط را در یک قالب گرد بریزید.
برای مغز پخت شدن این کیک مقداری آب در یک سینی بریزید و ظرف قالب کیک را وسط آن قرار دهید. اکنون می‌توانید قالب را درون فر قرار دهید. این کیک حدود 15 دقیقه نیاز دارد تا در دمای 170 درجه سانتیگراد پخته و آماده شود.
پس از پایان زمان پخت 15 دقیقه صبر کنید و بعد کیک را از فر خارج کنید زیرا به دلیل حرارت زیاد ممکن است باعث سوختگی دستتان شود.
کیک را از قالب خارج کرده و با پودر نارگیل یا خاک قند آن را تزئین کنید.
چیزکیک شما اکنون آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 18 دی 1395 توسط خانم انیسی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دریافت چربی کمتر از گوشت با این روش ها
  • فراری دادن دیابت از بدن
  • ترس از ازدواج به خاطر طلاق
  • ماهی ثروتمند و غده درون سرش
  • افزایش قد مو با این روش ها
  • بررسی شاخه های مختلف کودک آزاری
  • پاستای خوش طعم چیکن آلفردو
  • مصرف همزمان داروهاي ضد افسردگي و مسكن ها عامل بروز خونريزي معده
  • محبوبترین ها

  • داروهاي کنترل فشار خون، احتمال تحليل قواي فکر را تا ‌١٣ درصد کاهش مي‌دهند
  • داروهای ضد فشارخون برای پیشگیری از پاركینسون
  • در مورد آنتی هیستامین چه می دانید؟
  • واکسن سرطان آنتي ژن به کمک سرطان کليه مي آيد
  • افزايش مقاومت دارويي در برابر ويروس TB
  • واکسن جدید پیشگیری از سل تولید شد
  • آنتی بیوتیک ها دارای چه عوارض و ضررهایی برای بدن است
  • چربی سوزی با این ویتامین ها
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است