کارشناسان  این نتایج را با بررسی بر روی 600 فرد سالمند بالای 60 سال با وزن های مختلف که همگی به بیماری قلبی مبتلا بوده اند بدست آورده اند، در طول ده سال عده زیادی از این سالمندان که دارای دور بازوی بزرگتری بوده اند جان خود را از دست داده اند.
بر این اساس وزن بدن رابطه مستقیمی با ابتلا به انواع بیماری ها دارد و میزان بالای چربی در بدن باعث فشار آمدن بیشتر بر قلب برای پمپاژ خون و اکسیژن رسانی به اعضای بدن می شود.
همزمان با افزایش سن توده های عضلانی بدن کاهش پیدا می کنند و بافت چربی جایگزین آن می شود، این چربی ها در مناطق مختلف بدن مانند شکم، بازو و دور مچ و ساق پا جمع می شوند و می توانند باعث بالا رفتن فشار خون، افزایش چربی خون و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شوند.
بسیاری از افراد در سنین جوانی برای داشتن تناسب اندام و افزایش اعتماد به نفس از ورزش های سنگین مانند وزنه برداری و یا خوردن قرص، پودر و مکمل های بدنسازی استفاده می کنند تا دور بازو و دور مچ پای خود را افزایش دهند غافل از اینکه همزمان با افزایش سن عضله ها از بین رفته و چربی جای آنها را می گیرد و این خود عاملی جدی برای مرگ زودرس آنها می شود.

کارشناسان به افراد توصیه می کنند همیشه تناسب اندام مطلوبی داشته باشند و از مصرف دارو یا انجام ورزش های غیر استاندارد خودداری کنند  زیرا در سالمندی با انواع بیماری ها مواجه می شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران