دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

موادلازم برای تهیه استانبولی عکس استانبولی روش تهیه استانبولی استانبولی

استانبولی ساده ترین و سالم ترین و در عین حال سریع ترین غذایی است که در کمترین زمان می توانید تهیه کنید این غذا انتخاب دانشجویان و افرادی است که زیاد از آشپزی سردرنمی آورند موادلازم برای این غذای خوشمزه به راحتی در هر خانه ای پیدا می شوند.

  استانبولی، یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی است. با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

  • ۴ پیمانه برنج
  • یک عدد پیاز
  • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک قاشق غذاخوری زردچوبه

طرز تهیه:

1-ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم می‌زنیم.

2-در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه‌ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .

3-در ادامه در قابلمه‌ای متناسب برنج‌ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می‌ریزیم . سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می‌کنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید .

4-سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا استانبولی آماده شود.

نوش جان و لذت ببرید!

همشهری آنلاین

5 1000
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • شایع ترین عوامل ایجاد کننده افسردگی در اجتماع
  • گیاهانی که برای درمان شوره سر بکار می روند
  • خطر ابتلا به دیابت نوع 1 در بچه ها و حوادث زندگی
  • تاثیرات منفی سمی شدن بدن
  • درباره بیماری پوستی «آلوپسی آره آتا» بیشتر بدانیم
  • بادام زمینی و زن حامله
  • کنار ناهار آووکادو بخورید و تاثیر مثبت آن را در لاغری ببینید
  • خوردنی های پرخاصیت زمستانی برای پوست
  • محبوبترین ها

  • رژیم خام گیاه خواری ۴۰ روزه
  • مقابله با علل نا امیدی از رژیم های لاغری
  • بهتر است در این زمان ها میوه مصرف کنید
  • آسیب های ناشی از مصرف نمک
  • هرگز با شکم گرسنه کار نکنید
  • پیشنهادات خوراکی برای افراد روزه دار
  • اگر رژیم لاغری دارید حواستان به نوشیدنیها باشد
  • چرا بدن برخی افراد توان تحمل لاکتوز را ندارد؟
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • کم کردن حجم معده با روش های غیر جراحی
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x