دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

استانبولی ساده ترین و سالم ترین و در عین حال سریع ترین غذایی است که در کمترین زمان می توانید تهیه کنید این غذا انتخاب دانشجویان و افرادی است که زیاد از آشپزی سردرنمی آورند موادلازم برای این غذای خوشمزه به راحتی در هر خانه ای پیدا می شوند.

  استانبولی، یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی است. با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

  • ۴ پیمانه برنج
  • یک عدد پیاز
  • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک قاشق غذاخوری زردچوبه

طرز تهیه:

1-ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم می‌زنیم.

2-در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه‌ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .

3-در ادامه در قابلمه‌ای متناسب برنج‌ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می‌ریزیم . سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می‌کنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید .

4-سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا استانبولی آماده شود.

نوش جان و لذت ببرید!

همشهری آنلاین

5 1000
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x