کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

عکس سوپ پیاز انگلیسی سوپ پیاز انگلیسی روش تهیه سوپ پیاز انگلیسی تهیه ی سوپ پیاز انگلیسی

آیا تابحال سوپ پیاز انگلیسی را امتحان کرده اید این سوپ چه خاصیت هایی برای سلامتی تان به همراه دارد ترفندهای سرآشپز برای  تهیه این سوپ چگونه است ؟برخی نکات ریز آشپزی را برای تهیه این سوپ باید در نظر بگیرید که در ادامه مطلب برایتان توضیح خواهیم داد .

 سوپ پیاز انگلیسی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سوپ شما را نا امید نخواهد کرد، عاشق طعم و به خصوص لایه ی ترد روی آن خواهد شد.
 مواد لازم:
  •     کره قدری
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     مریم گلی  ۱ مشت
  •     سیر  ۶ حبه
  •     پیاز قرمز  ۵ عدد
  •     پیاز سفید  ۳ عدد بزرگ
  •     موسیر ۳ عدد
  •     تره فرنگی  ۳۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     آب گوشت ۴ لیتر
  •     نان تست  ۸ برش
  •     پنیر چدار  ۲۰۰ گرم
  •     سس ورچستر شایر   به میزان لازم
طرز تهیه:
1- کره را به همراه مقداری روغن زیتون، مریم گلی و سیر در قابلمه ای نچسب روی حرارت ملایم بریزید، آن را هم بزنید و بعد پیاز ها، موسیر و تره فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. درب قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید و اجازه دهید برای ۵۰ دقیقه بپزند. در ۲۰ دقیقه ی پایانی درب ظرف را بردارید. پیازها نرم و طلایی می شوند. آن ها را هر از گاهی هم بزنید. پیاز کم کم شیرین شده و طعم خوبی می گیرد، پس عجله نکنید.
2-وقتی پیاز و تره فرنگی نرم شد، آب گوشت (یا آب مرغ) را اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قل بزند.
3-فر را با حداکثر حرارت گرم کنید. برش های نان را از هر دو سمت تست کنید. سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید.
4-سوپ را در کاسه های تک نفره (که مناسب گذاشتن در فر باشند) بریزید و در سینی فر بچینید. نان های تست را تکه تکه کرده و روی سوپ ها را با آن ها بپوشانید. کمی پنیر چدار روی هر یک رنده کرده و مقداری سس ورچستر شایر به آن ها بزنید. به برگ های مریم گلی که کنار گذاشته بودید، کمی روغن زیتون بزنید و آن ها را روی سوپ ها بگذارید.
5-سینی را در فر بگذارید تا پنیر ها آب شده و طلایی رنگ شوند. مراقب باشید تا پنیر ها نسوزند. وقتی پنیر ها حباب زدند، با احتیاط آن ها را از فر خارج کنید و آن ها را سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ پیاز انگلیسی:

1- تعدادی برگ مریم گلی برای روی سوپ ها کنار بگذارید. می توانید از رزماری و یا آویشن هم استفاده کنید.

2- سیر و پیاز ها را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.
3- تره فرنگی ها را پاک کرده و بشویید و سپس خرد کنید.
5 1000
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x