طبخ ته چین روش تهیه ته چین با مرغ ته چین مرغ بدون تخم مرغ ته چین مرغ ته چین

ته چین مرغ علاقه مندان زیادی دارد اما برخی با طعم و بوی تخم مرغ در این غذا زیاد موافق نیستند و تمایلی به استفاده از تخم مرغ در این غذا ندارند می توانید با روشی جدید و بدون به کاربردن تخم مرغ این غذا را تهیه کنید درادامه با روش تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید .

ته چین یکی از غذاهای نسبتا جدید است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نیاز دارد چند ریزه کاری را بلد باشیم. مثلا یکی از نکات مهم در پخت آن این است که بتوانیم بوی تخم مرغ را از بین ببریم. در این مطلب ته چینی را به شما آموزش می دهیم که در آن از تخم مرغ استفاده نشده است و بنابراین دیگر نگران بوی تخم مرغ داخل ته چین خود نباشید.

مواد لازم برای ته چین مرغ بدون تخم مرغ :

روغن و کره به میزان لازم
 برنج  4 پیمانه
 زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
 خلال بادام  50 گرم
ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلوگرم
مرغ متوسط یک عدد

طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ :

مرغ را با یک و نیم لیتر آب می جوشانیم و کف آن را مرتب می گیریم، بعد به آن زردچوبه، پیاز یک عدد بزرگ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم به مدت 10 دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم.

بعد حرارت را ملایم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم می پزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را می گیریم تکه هاى مرغ را خیلى ریز نکنید.

به نیمى از ماستمان کمى نمک، زعفران 2 قاشق غذاخورى و فلفل قرمز و کمى پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم. ( این کار را می توانیم حتى از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود)

حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم براى برنج. برنج را با یک قاشق زرد چوبه می جوشانیم و آن را زنده بر می داریم. حتماً اول با آب ولرم کمى شستشو می دهیم بعد کمى آب سرد. و برنج را با ماستمان مخلوط می کنیم + کمى روغن مایع.

حالا کف قالبمان یا در ماهیتابهء گود نصف پیمانه روغن ریخته و نیمى از برنج را ریخته و صاف می کنیم و روى آن زعفران می ریزیم بعد مرغها را روى برنج می چینیم و خلال بادام ها را هم همه جاى ظرف می پاشیم و بعد بقیه برنج را و دوباره زعفران. با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد می کنیم و در آخر نصف لیوان آب مرغ و نصف لیوان روغن مایع و کره را روى برنج می دهیم.

روى قالب را فویل کشیده و داخل فر گذاشته روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد با حرارت متوسط براى یک ساعت دیگر.

و یا اگر روى حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد و بعد حرارت را کم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم آن را می پزیم.

بویرنیوز

5 1000
ارسال شده در 20 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 370 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت از ذهن با این کارها
  • افرادی که از آنژین صدری رنج می برند بخوانند!!
  • اسکراب نعناع چه فوایدی برای پوست بدن دارد؟
  • چهار چیز که زنان باید در مورد سرطان پروستات بدانند
  • آیا درد قلبی نشانه سکته قلبی است؟
  • سالاد رژیمی خوش طعم
  • چرا چشم کم می بیند یا نمی بیند
  • رفع اختلالات اضطرابی با کمک اسطوخودوس
  • محبوبترین ها

  • «مريم گلي»، مرهمي براي آفت‌هاي دهاني و زخم‌هاي واريسي
  • خواص درمانی دمنوش گل ساعتی
  • کاهش سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی با ریحان و چای
  • بررسی مزایای درمانی گیاه گون و کتیرا
  • خواص دارویی بیدمشک و عکس های آن
  • پیشگیری ازسرطان با ریواس
  • توضیح کوتاهی در باب طب سوزنی
  • روغن کنجد، خواص آن و آثر آن بر رشد موها
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما