اگر به فکر سم زدایی از کبد و کلیه خود هستید تمر هندی انتخاب خوبی در این زمینه است با استفاده از این چاشنی درون غذاهایتان قادر خواهید بود سموم مختلف را از بدنتان خارج کنید رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه فواید درمانی زیادی در این زمینه دارند و با کمک آن ها از انواع عارضه های مختلف در امان خواهید ماند .

یک پ‍ژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده به اندازه از برخی ترشیجات سبب سم زدایی بدن و لاغری می شود.

حیدر عظمایی پ‍ژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: بدن افراد به ترشی جات، شیرینی جات و چربی ها نیازمند است اما باید به اندازه کافی مصرف شود و استفاده از این مواد غذایی با توجه به طبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصیه می شود.
وی افزود: استفاده از غذاهای شور شامل ترشی ها و کنسروها، باعث افزایش فشار خون، پوکی استخوان و سکته های قلبی شده و در افراد در معرض بیماری ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشیجات و غذاهای شور سبب  پوکی استخوان، تنبلی کلیه ها، ورم پاها و بیماری های تنفسی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از نمک دریا به دلیل اینکه حاوی پتاسیم است فشارخون ایجاد نمی کند و استفاده از مقدار کمی نمک قبل از غذا سبب ضدعفونی کردن دهان و تحریک اشتها و پس از آن سبب ضدعفونی شدن غذا و هضم آن می شود.
عظمایی بیان کرد: استفاده از برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه برای کلیه ها و کبد بسیار مفید بوده و سبب پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد از رسوب آن می شود.
وی گفت: استفاده از برخی ترشیجات طبیعی مانند لیمو ترش تازه، چای ترش، سرکه با عسل، سرکه انگبین و غیره سبب چربی سوزی شده اما زیاده روی در استفاده از برخی مانند لیموترش به دلیل وجود مقادیر بالای اسید سیتریک سبب ایجاد مشکلات گوارشی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: افرادی که زیاد تعریق می کنند، مقادیر زیادی آب و نمک بدن خود را از دست می دهند و به همین دلیل استفاده از آب در این افراد، سبب اسپاسم عضلات شده که توصیه می شود به همراه مقدار کمی نمک مصرف کنند، همچنین در افراد مبتلا به اسهال و استفراغ استفاده از آب و نمک توصیه می شود.
عظمایی اضافه کرد: نمک سبب سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات بوده و مصرف متعادل آن ضروری است.
وی بیان کرد: حداکثر مصرف نمک 5 گرم در روز است که در کشور ما 2 تا 3 برابر بیش از این میزان است و غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک و تخمه های بو داده بیشترین میزان نمک را دارند.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه معده به شدت به غذاهای شیرین علاقمند است، اظهار داشت: استفاده از قندهای صنعتی سبب چاقی، فشارخون، چربی، پوسیدگی دندان، بزرگ شدن کلیه ها و کیست می شود، که به جای آن استفاده از توت، انجیر، کشمش و عسل توصیه می شود.
عظمایی یادآور شد: استفاده ازچربی های اشباع شده موجب چاقی، کسالت، پرخوابی و خواب رفتن دست ها و پاها شده و استفاده از برخی چربی ها مانند دنبه گوسفندی به شرط تحرک و روغن زیتون بودار سبب چربی سوزی می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 20 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چای رازیانه و زنجبیل
  • به چه دلیل بایستی نوشابه را ترک کنیم؟
  • تاثیرات مفید روغن نارگیل بر آفتاب سوختگی
  • کودکان سرماخورده و کمک به بهبود آنان
  • چطور از سرماخوردگی کودکان پیشگیری کنیم؟
  • دنیای مدرن و درمان‌هایی باستانی آن
  • مقاوم سازی اراده در برابر مشکلات
  • افراد مثبت اندیش، هرگز این کارها را نمیکنند
  • محبوبترین ها

  • روانشناسی انگشتان مردان
  • خودیاری در کشور آمریکا
  • زندگی با هم و به دور از هم
  • روانشناسان در مورد شب امتحان چه می گویند؟
  • 7 اصل مهم در زندگی افراد موفق
  • راه حل هایی برای رهایی از تعلل و مسامحه
  • 10 روش برای کاهش استرس کودکان در مدرسه
  • آموزش تربیتی یک کودک آرام
  • رپورتاژ

  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • لیفتینگ با نخ
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما