سم زدایی بدن و لاغری سکته های قلبی پوکی استخوان پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد افزایش فشار خون استفاده از غذاهای شور

اگر به فکر سم زدایی از کبد و کلیه خود هستید تمر هندی انتخاب خوبی در این زمینه است با استفاده از این چاشنی درون غذاهایتان قادر خواهید بود سموم مختلف را از بدنتان خارج کنید رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه فواید درمانی زیادی در این زمینه دارند و با کمک آن ها از انواع عارضه های مختلف در امان خواهید ماند .

یک پ‍ژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده به اندازه از برخی ترشیجات سبب سم زدایی بدن و لاغری می شود.

حیدر عظمایی پ‍ژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: بدن افراد به ترشی جات، شیرینی جات و چربی ها نیازمند است اما باید به اندازه کافی مصرف شود و استفاده از این مواد غذایی با توجه به طبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصیه می شود.
وی افزود: استفاده از غذاهای شور شامل ترشی ها و کنسروها، باعث افزایش فشار خون، پوکی استخوان و سکته های قلبی شده و در افراد در معرض بیماری ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشیجات و غذاهای شور سبب  پوکی استخوان، تنبلی کلیه ها، ورم پاها و بیماری های تنفسی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از نمک دریا به دلیل اینکه حاوی پتاسیم است فشارخون ایجاد نمی کند و استفاده از مقدار کمی نمک قبل از غذا سبب ضدعفونی کردن دهان و تحریک اشتها و پس از آن سبب ضدعفونی شدن غذا و هضم آن می شود.
عظمایی بیان کرد: استفاده از برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه برای کلیه ها و کبد بسیار مفید بوده و سبب پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد از رسوب آن می شود.
وی گفت: استفاده از برخی ترشیجات طبیعی مانند لیمو ترش تازه، چای ترش، سرکه با عسل، سرکه انگبین و غیره سبب چربی سوزی شده اما زیاده روی در استفاده از برخی مانند لیموترش به دلیل وجود مقادیر بالای اسید سیتریک سبب ایجاد مشکلات گوارشی می شود.
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: افرادی که زیاد تعریق می کنند، مقادیر زیادی آب و نمک بدن خود را از دست می دهند و به همین دلیل استفاده از آب در این افراد، سبب اسپاسم عضلات شده که توصیه می شود به همراه مقدار کمی نمک مصرف کنند، همچنین در افراد مبتلا به اسهال و استفراغ استفاده از آب و نمک توصیه می شود.
عظمایی اضافه کرد: نمک سبب سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات بوده و مصرف متعادل آن ضروری است.
وی بیان کرد: حداکثر مصرف نمک 5 گرم در روز است که در کشور ما 2 تا 3 برابر بیش از این میزان است و غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک و تخمه های بو داده بیشترین میزان نمک را دارند.
این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه معده به شدت به غذاهای شیرین علاقمند است، اظهار داشت: استفاده از قندهای صنعتی سبب چاقی، فشارخون، چربی، پوسیدگی دندان، بزرگ شدن کلیه ها و کیست می شود، که به جای آن استفاده از توت، انجیر، کشمش و عسل توصیه می شود.
عظمایی یادآور شد: استفاده ازچربی های اشباع شده موجب چاقی، کسالت، پرخوابی و خواب رفتن دست ها و پاها شده و استفاده از برخی چربی ها مانند دنبه گوسفندی به شرط تحرک و روغن زیتون بودار سبب چربی سوزی می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 20 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عوامل چاقی که از آن ها خبر ندارید!
  • مصرف زیاد نمک عامل تغییر ژنتیکی
  • با بیماری ام اس بیشتر آشنا شویم
  • رایج ترین سوختگی ها
  • بررسی افسردگی در اقشار مختلف
  • آندومتریوز در شهرهای آلوده بیشتر در کمین زنان است
  • دست یابی به واكسن اسهال
  • 11 ماده خوراکی فوق العاده برای درمان بیماری های پوستی
  • محبوبترین ها

  • تخریب زیبایی پوست با این کارها
  • آیا تارهای سفید مو با کندن آنها زیادتر می شود
  • بهترین درمان برای پوست های با رنگ متوسط
  • از بین رفتن تیرگی دور چشم با گل داوودی
  • تیرگی اطراف چشم را بطور موثر از بین ببرید
  • آیا تراشیدن مو با تیغ رشد آن را افزایش میدهد؟
  • عینکی ها مراقب جوش صورت باشند
  • علت ایجاد ترک در دوران حاملگی چیست؟
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است