کنسرو نخود فرنگی کنسرو کردن نخود فرنگی تهیه کنسرو نخود فرنگی آموزش کنسرو کردن نخود فرنگی

غالبا اکثر ما نخودفرنگی را به صورت کنسروشده تهیه می کنیم این ماده غذایی را می توانید در خانه و با ساده ترین روش تهیه کنید و بدون هرنوع افزودنی و موادنگهدارنده از آن استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید تا با روش  کنسرو کردن نخود فرنگی آشنا شوید .

در این بخش برایتان روش صحیح کنسرو کردن نخود فرنگی را اماده کرده ایم که بهترین روش برای حفظ خواص و رنگ آن است. همراه ما در آشپزی با پارسینه باشید.
تحریریه پارسینه: برای تهیه کنسرو نخود فرنگی کافیست،نخودها را از غلاف در آورید و دانه کنید. آن‌ها را بشویید و در شیشه‌های خالی بریزید.مقداری آب را با نمک بجوشانید و بعد از سرد شدن روی نخودها بریزید (دقت کنید نمک به اندازه‌ای باشد که مزه آن حس شود).
وقتی شیشه‌ها با آب نمک پر شد، قابلمه‌ای را پر از آب نموده و شیشه‌ها را با در باز در آن قرار داده، حرارت دهید.
همزمان با جوش آمدن آب، آب درون شیشه‌ها هم می‌جوشد؛ پس از شروع به قل زدن باید حدود 35 الی 40 دقیقه صبر کنید تا محتویات جوشانده شود.
زمانی که نخود فرنگی‌ها نرم شد، آب درون شیشه‌ها را نیز بررسی کنید و اگر آب آن کم شده، آن‌ها را پر کنید. سپس در شیشه‌ها را ببندید و دهش دقیقه هم با در بسته بجوشانید.
در این مرحله ظروف شیشه‌ای کاملاً هواگیری شده و کنسرو آماده است.شیشه‌ها را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
با این روش، دیگر نیاز نیست نخودفرنگی را فریز کنید و هنگام مصرف بپزید. هم خواص نخود حفظ می‌شود، هم طعم بهتری دارد.

شیشه‌های خنک شده را در یخچال گذاشته و هنگام استفاده فقط در شیشه را باز کنید. با همین روش می‌توانید هویج و ذرت را هم در منزل کنسرو کرده، نگهداری کنید.
 نکته:بعد از مرحله پایانی پخت، شیشه ها را از قابلمه خارج نکنید بگذارید آب کاملاً سرد شود بعد شیشه‌ها را خارج کنید در غیر اینصورت شیشه‌ها بر اثر سرد و گرم شدن محیط ترک می‌خورد.

5 1000
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 75 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف آجیل و این فایده های بی نظیر
  • شرایط آرام شدن همسر
  • اصل مهم قبل از ازدواج
  • ارتباط افسردگی با اشتهای کادب
  • توصیه کاربردی برای مبتلایان به سرطان پرستات
  • موادی که نباید در مایکروفر گرم شوند
  • باروری ناموفق با روش IVF
  • کدامیک بر دیگری برتری دارد؟ چربی سوزی یا عضله سازی
  • محبوبترین ها

  • در بدنسازی سلامتی تان را بخطر نیاندازید
  • برنامه 90 روزه حجیم سازی در بدنسازی
  • توصیه هایی برای فعالیت ورزشی در ارتفاع
  • تمرینات تنفسی – تنفس عمیق و یوگا
  • ورزش ایزومتریک سبب بهبود آسیب دیدگی ها می شود
  • تمرین هایی ساده اما کلیدی برای از بین بردن قوز
  • جرارد پیکه چرا از دیگران متمایز است ؟
  • ناشناخته ترین ورزش های باستانی ایرانی
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما