کنسرو نخود فرنگی کنسرو کردن نخود فرنگی تهیه کنسرو نخود فرنگی آموزش کنسرو کردن نخود فرنگی

غالبا اکثر ما نخودفرنگی را به صورت کنسروشده تهیه می کنیم این ماده غذایی را می توانید در خانه و با ساده ترین روش تهیه کنید و بدون هرنوع افزودنی و موادنگهدارنده از آن استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید تا با روش  کنسرو کردن نخود فرنگی آشنا شوید .

در این بخش برایتان روش صحیح کنسرو کردن نخود فرنگی را اماده کرده ایم که بهترین روش برای حفظ خواص و رنگ آن است. همراه ما در آشپزی با پارسینه باشید.
تحریریه پارسینه: برای تهیه کنسرو نخود فرنگی کافیست،نخودها را از غلاف در آورید و دانه کنید. آن‌ها را بشویید و در شیشه‌های خالی بریزید.مقداری آب را با نمک بجوشانید و بعد از سرد شدن روی نخودها بریزید (دقت کنید نمک به اندازه‌ای باشد که مزه آن حس شود).
وقتی شیشه‌ها با آب نمک پر شد، قابلمه‌ای را پر از آب نموده و شیشه‌ها را با در باز در آن قرار داده، حرارت دهید.
همزمان با جوش آمدن آب، آب درون شیشه‌ها هم می‌جوشد؛ پس از شروع به قل زدن باید حدود 35 الی 40 دقیقه صبر کنید تا محتویات جوشانده شود.
زمانی که نخود فرنگی‌ها نرم شد، آب درون شیشه‌ها را نیز بررسی کنید و اگر آب آن کم شده، آن‌ها را پر کنید. سپس در شیشه‌ها را ببندید و دهش دقیقه هم با در بسته بجوشانید.
در این مرحله ظروف شیشه‌ای کاملاً هواگیری شده و کنسرو آماده است.شیشه‌ها را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
با این روش، دیگر نیاز نیست نخودفرنگی را فریز کنید و هنگام مصرف بپزید. هم خواص نخود حفظ می‌شود، هم طعم بهتری دارد.

شیشه‌های خنک شده را در یخچال گذاشته و هنگام استفاده فقط در شیشه را باز کنید. با همین روش می‌توانید هویج و ذرت را هم در منزل کنسرو کرده، نگهداری کنید.
 نکته:بعد از مرحله پایانی پخت، شیشه ها را از قابلمه خارج نکنید بگذارید آب کاملاً سرد شود بعد شیشه‌ها را خارج کنید در غیر اینصورت شیشه‌ها بر اثر سرد و گرم شدن محیط ترک می‌خورد.

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برطرف کردن انواع سوء تفاهم های زوجین
  • چاره 5 مشكل موهایمان بطور طبیعی
  • کدام مواد غذایی در بارداری موثر هستند؟
  • بعد از ورزش کردن چه بخوریم و چه چیزی نخوریم !!
  • آشنایی با مانیتورینگ بیمار‎
  • سایت جامع پزشکی، سلامت و تندرستی دکتر سلام دو ساله شد
  • پشت میزنشینی و ابتلا به مشکل قلبی
  • سندرم روده نشت کننده چه نشانه هایی دارد
  • محبوبترین ها

  • بیماری های غیرواگیردار و مرگ و میر با آن ها
  • توصیه دکتر میرزایی :زخمهای سر و گردن را جدی بگیرید
  • اگر این اتفاقات در خواب برای شما رخ داد شما بیمار هستید!
  • آیا میدانید اگر مزاج خودرا بشناسید هرگز بیمار نمیشوید
  • افراد مبتلا به HIV اینگونه تغذیه کنند
  • رفع مشکلات گوارشی با برخی پرهیزات غذایی
  • اگر میخواهید از سرطان سینه آگاه باشید بخوانید
  • پیشگیری از سرایت سرماخوردگی
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است