غالبا اکثر ما نخودفرنگی را به صورت کنسروشده تهیه می کنیم این ماده غذایی را می توانید در خانه و با ساده ترین روش تهیه کنید و بدون هرنوع افزودنی و موادنگهدارنده از آن استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید تا با روش  کنسرو کردن نخود فرنگی آشنا شوید .

در این بخش برایتان روش صحیح کنسرو کردن نخود فرنگی را اماده کرده ایم که بهترین روش برای حفظ خواص و رنگ آن است. همراه ما در آشپزی با پارسینه باشید.
تحریریه پارسینه: برای تهیه کنسرو نخود فرنگی کافیست،نخودها را از غلاف در آورید و دانه کنید. آن‌ها را بشویید و در شیشه‌های خالی بریزید.مقداری آب را با نمک بجوشانید و بعد از سرد شدن روی نخودها بریزید (دقت کنید نمک به اندازه‌ای باشد که مزه آن حس شود).
وقتی شیشه‌ها با آب نمک پر شد، قابلمه‌ای را پر از آب نموده و شیشه‌ها را با در باز در آن قرار داده، حرارت دهید.
همزمان با جوش آمدن آب، آب درون شیشه‌ها هم می‌جوشد؛ پس از شروع به قل زدن باید حدود 35 الی 40 دقیقه صبر کنید تا محتویات جوشانده شود.
زمانی که نخود فرنگی‌ها نرم شد، آب درون شیشه‌ها را نیز بررسی کنید و اگر آب آن کم شده، آن‌ها را پر کنید. سپس در شیشه‌ها را ببندید و دهش دقیقه هم با در بسته بجوشانید.
در این مرحله ظروف شیشه‌ای کاملاً هواگیری شده و کنسرو آماده است.شیشه‌ها را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
با این روش، دیگر نیاز نیست نخودفرنگی را فریز کنید و هنگام مصرف بپزید. هم خواص نخود حفظ می‌شود، هم طعم بهتری دارد.

شیشه‌های خنک شده را در یخچال گذاشته و هنگام استفاده فقط در شیشه را باز کنید. با همین روش می‌توانید هویج و ذرت را هم در منزل کنسرو کرده، نگهداری کنید.
 نکته:بعد از مرحله پایانی پخت، شیشه ها را از قابلمه خارج نکنید بگذارید آب کاملاً سرد شود بعد شیشه‌ها را خارج کنید در غیر اینصورت شیشه‌ها بر اثر سرد و گرم شدن محیط ترک می‌خورد.

5 1000
ارسال شده در 21 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برطرف کردن درد زایمان طبیعی با این روش علمی
  • همه چیز را در مورد بیماری رابدومیولیز بدانیم
  • چگونه بفهمیم ماهی تازه است یا کهنه
  • برای داشتن زیبایی طبیعی چکار باید بکنیم؟
  • 6 گام برای داشتن رابطه جنسی با وجود داشتن بیماری مزمن
  • 5 خوراکی مفید که سبب کاهش وزن در شما می شوند
  • آنچه باید درباره آسم بدانید
  • برخی دماغ ها با جراحی تغییر نمی کنند
  • محبوبترین ها

  • شامپوی طبیعی برای درمان ریزش مو
  • آیا استفاده از رژ قرمز خوب است یا نه؟
  • موهای خود را متناسب با فرم صورتتان ببندید ، آموزش بستن مدل مو
  • درمان ریزش مو با مصرف مینوکسیدیل (Minoxidil)
  • مواد غذایی مفید برای محافظت از مو
  • مراقب چین و چروک زدن صورتتان باشید
  • روشی جدید برای خلاصی از سیاه شدن آرنج ها و زیر بغل
  • چگونه دوام رژ لب خود را افزایش دهیم
  • رپورتاژ

  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما