غالبا اکثر ما نخودفرنگی را به صورت کنسروشده تهیه می کنیم این ماده غذایی را می توانید در خانه و با ساده ترین روش تهیه کنید و بدون هرنوع افزودنی و موادنگهدارنده از آن استفاده کنید در ادامه با ما همراه باشید تا با روش  کنسرو کردن نخود فرنگی آشنا شوید .

در این بخش برایتان روش صحیح کنسرو کردن نخود فرنگی را اماده کرده ایم که بهترین روش برای حفظ خواص و رنگ آن است. همراه ما در آشپزی با پارسینه باشید.
تحریریه پارسینه: برای تهیه کنسرو نخود فرنگی کافیست،نخودها را از غلاف در آورید و دانه کنید. آن‌ها را بشویید و در شیشه‌های خالی بریزید.مقداری آب را با نمک بجوشانید و بعد از سرد شدن روی نخودها بریزید (دقت کنید نمک به اندازه‌ای باشد که مزه آن حس شود).
وقتی شیشه‌ها با آب نمک پر شد، قابلمه‌ای را پر از آب نموده و شیشه‌ها را با در باز در آن قرار داده، حرارت دهید.
همزمان با جوش آمدن آب، آب درون شیشه‌ها هم می‌جوشد؛ پس از شروع به قل زدن باید حدود 35 الی 40 دقیقه صبر کنید تا محتویات جوشانده شود.
زمانی که نخود فرنگی‌ها نرم شد، آب درون شیشه‌ها را نیز بررسی کنید و اگر آب آن کم شده، آن‌ها را پر کنید. سپس در شیشه‌ها را ببندید و دهش دقیقه هم با در بسته بجوشانید.
در این مرحله ظروف شیشه‌ای کاملاً هواگیری شده و کنسرو آماده است.شیشه‌ها را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
با این روش، دیگر نیاز نیست نخودفرنگی را فریز کنید و هنگام مصرف بپزید. هم خواص نخود حفظ می‌شود، هم طعم بهتری دارد.

شیشه‌های خنک شده را در یخچال گذاشته و هنگام استفاده فقط در شیشه را باز کنید. با همین روش می‌توانید هویج و ذرت را هم در منزل کنسرو کرده، نگهداری کنید.
 نکته:بعد از مرحله پایانی پخت، شیشه ها را از قابلمه خارج نکنید بگذارید آب کاملاً سرد شود بعد شیشه‌ها را خارج کنید در غیر اینصورت شیشه‌ها بر اثر سرد و گرم شدن محیط ترک می‌خورد.

ارسال شده در 21 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آمادگی های لازم برای انواع جراحی های زیبایی
  • این ادویه دشمن هپاتیت ب است
  • با سرخ شدن کف دست چه کنیم
  • مضرات زیاد سفر کردن
  • نشانه های بیماری در خشونت
  • دلیل بوجود آمدن ترک های پوستی و معالجه آنها
  • کاهش عوارض آلرژی های رایج برای خواب
  • اخلاق بی ادبانه در اطفال
  • خطرات مشکل یبوست برای مادر و جنین
  • از خوردن این فست فود برشته پرهیز کنید!
  • زنده شدن اعجاب انگیز این مرد ایرانی پس از مرگ
  • هفت خاصیت مفید روانی روزه داری برای انسان
  • آنچه که باید درباره بواسیر بدانید،از دلایل ابتلا تا پیشگیری
  • تلاش نکردن آموزش و پرورش برای ترویج خوردن صبحانه‌ در بین دانش آموزان
  • اگر می خواهد سلامت موهای خود را تضمین کنید ، بخوانید
  • محبوبترین ها

  • خورد و خوراک در سفر
  • اگر از مشکلات ریوی رنج می برید بخوانید
  • مشکلات تغذیه که بسیاری از کودکان دارند
  • دوری از سرطان معده با سیب زمینی خوردن
  • نکاتی درباره ی غذاهای چرب و غذاهای سالم و مقوی
  • با این مواد غذایی جلوی خستگی های بی دلیل بهاره را بگیرید
  • مضرترین نوشیدنی ها را بشناسیم
  • در طب مکمل انواع سوپ را بشناسید
  • رژیم غذایی که ممنوعیت غذایی ندارد
  • خوراکی هایی با طعم خوب اما ضرر زیاد
  • در این هوای آلوده دستورالعمل های غذایی ما را اجرا کنید
  • هر آنچه در مورد افزودنی ها باید بدانید
  • درباره آبمیوه ها چه می دانید؟
  • با مصرف کلم بدن سالم داشته باشید
  • ارتباط بین رنگ آبی و کاهش وزن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است