سوزاندن چربی‌ چربی سوزی ترشیجات

ترشیجات ها همیشه یکی از محبوب ترین خوراکی های همراه غذا در میان مردم بوده اند و حتی برخی مردم از روی علاقه زیاد آن ها را بصورت خام و به دور از غذا مصرف مینمایند.مردم ترشیجات را هم بخاطر مزه لذیذش و هم بخاطر خاصیت هایش مصرف میکنند.میخواهیم در ادامه به این سوال بپردازیم:کدام ترشیجات چربی را میسوزاند؟

یک پ‍ژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده به اندازه از برخی ترشیجات سبب سم زدایی بدن و لاغری می شود.

 حیدر عظمایی پ‍ژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: بدن افراد به ترشی جات، شیرینی جات و چربی ها نیازمند است اما باید به اندازه کافی مصرف شود و استفاده از این مواد غذایی با توجه به طبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصیه می شود.وی افزود: استفاده از غذاهای شور شامل ترشی ها و کنسروها، باعث افزایش فشار خون، پوکی استخوان و سکته های قلبی شده و در افراد در معرض بیماری ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشیجات و غذاهای شور سبب پوکی استخوان، تنبلی کلیه ها، ورم پاها و بیماری های تنفسی می شود.این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از نمک دریا به دلیل اینکه حاوی پتاسیم است فشارخون ایجاد نمی کند و استفاده از مقدار کمی نمک قبل از غذا سبب ضدعفونی کردن دهان و تحریک اشتها و پس از آن سبب ضدعفونی شدن غذا و هضم آن می شود.

عظمایی بیان کرد: استفاده از برخی ترشی جات مثل رب انار ترش، تمبر هندی و آلوچه برای کلیه ها و کبد بسیار مفید بوده و سبب پاکسازی و سم زدایی کلیه و کبد از رسوب آن می شود.
وی گفت: استفاده از برخی ترشیجات طبیعی مانند لیمو ترش تازه، چای ترش، سرکه با عسل، سرکه انگبین و غیره سبب چربی سوزی شده اما زیاده روی در استفاده از برخی مانند لیموترش به دلیل وجود مقادیر بالای اسید سیتریک سبب ایجاد مشکلات گوارشی می شود.

این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: افرادی که زیاد تعریق می کنند، مقادیر زیادی آب و نمک بدن خود را از دست می دهند و به همین دلیل استفاده از آب در این افراد، سبب اسپاسم عضلات شده که توصیه می شود به همراه مقدار کمی نمک مصرف کنند، همچنین در افراد مبتلا به اسهال و استفراغ استفاده از آب و نمک توصیه می شود.
عظمایی اضافه کرد: نمک سبب سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام های عصبی و کارکرد صحیح عضلات بوده و مصرف متعادل آن ضروری است.
وی بیان کرد: حداکثر مصرف نمک 5 گرم در روز است که در کشور ما 2 تا 3 برابر بیش از این میزان است و غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک و تخمه های بو داده بیشترین میزان نمک را دارند.

این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه معده به شدت به غذاهای شیرین علاقمند است، اظهار داشت: استفاده از قندهای صنعتی سبب چاقی، فشارخون، چربی، پوسیدگی دندان، بزرگ شدن کلیه ها و کیست می شود، که به جای آن استفاده از توت، انجیر، کشمش و عسل توصیه می شود.
عظمایی یادآور شد: استفاده ازچربی های اشباع شده موجب چاقی، کسالت، پرخوابی و خواب رفتن دست ها و پاها شده و استفاده از برخی چربی ها مانند دنبه گوسفندی به شرط تحرک و روغن زیتون بودار سبب چربی سوزی می شود.

منبع : الو دکتر

ارسال شده در 22 دی 1395 توسط سلمان آرین با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خوردن این غذا ها باعث بروز حساسیت می شود
  • اختلالات ناشی از کاهش روی در بدن
  • فواید لامپ نمک هیمالیا در زمینه نظافت
  • ۶نکته ظریف از دکتر بودن برای چربی سوزی
  • از پیری ترس دارید؟پس عمرتان کوتاست
  • بررسی اتفاقات مهم پس از زایمان
  • پرسش هایی جالب جهت تعیین طبع و مزاج
  • نکاتی در مورد خود شناسی
  • ایجاد عارضه پسوریازیس و بالارفتن فشار خون بالا
  • موانع پیش رو در مسیر واردات تجهیزات پزشکی رادیولوژیست ها
  • عوامل خطر و پیشگیری از سرطان کبد
  • مراقبت از پاها به خاطر قلب و عروق
  • اگرشکم چاق دارید منتظر این بیماریها باشید
  • 6 چیز که افسردگی شما را بدتر می کند
  • شروع یک زندگی جدید با همسر قبلی
  • محبوبترین ها

  • درمان مشکلات روحی و روانی با داروهای گیاهی
  • دانستنی های مهم برای سی ساله ها
  • ایجاد دلبستگی ایمن در فرزند
  • تحقیر کردن شریک زندگی
  • بررسی راهکارهای درمانی برای افسردگی
  • با رنگ آمیزی درمانی آشنا شوید
  • اگر افسردگی به درستی درمان نشود…
  • رابطه های مشکل دار با این نشانه ها
  • ارتباط دروغگویی با ترس خردسالان
  • از بیمار پنداری چه می دانید
  • علاقه افراد تک فرزند به طلاق
  • راه و روش انتقاد پذیرکردن فرزند
  • خطرناک ترین وابستگی های مضر
  • مشکلات بهداشت روانی کودکان در آینده
  • ویژگی مشترک فعالیت های لذت بخش
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است