بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

این غذای رژیمی و خوشمزه با بادمجان تهیه می شود پس اگر طرفدار طعم بادمجان هستید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را تهیه کنید هم سالم و دوست داشتنی است و هم به راحتی تهیه می شود همچنین کالری کمی دارد پس با خیال راحت می توانید این غذا را تهیه و میل کنید .

 اگر بادمجان دوست دارید این دستور غذایی می تواند خبر بسیار خوبی برایتان باشد. اگر تا به حال این غذا را امتحان نکرده اید شرط می بندم بعد از یک بار میل کردن معتادش می شوید. بادمجان کبابی یکی از غذاهای کم کالری نیز هست که می توانید هنگام رژیم رویش حساب کنید. در این دستور پخت سعی کردیم با سس چرمولا طعم بادمجان های کبابی را به سطحی دیگر ببریم. انواع ادویه جات و سبزیجاتی که در این دستور غذایی به کار رفته، آن را تبدیل به غذایی سالم و خوش طعم می کند.

مواد لازم:

  • 2 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
  • 1 قاشق چای خوری بذر گشنیز
  • 1 قاشق چای خوری پوسته لیموی رنده شده
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • یک هشتم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • 2 حبه سیر که به خوبی ریز ریز شده باشند
  • یک فنجان گشنیز تازه
  • یک فنجان جعفری تازه
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون خالص ( اکسترا ویرجین )
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
  • 2 عدد بادمجان متوسط که برش های باریک خورده باشد ( حدود 900 گرم ).

طرز تهیه:

1- ماهی تابه ای خشک را روی حرارت متوسط گرم کنید. دانه های زیره سبز و گشنیز را اضافه کنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که بو داده شوند و عطرشان پخش شود بپزید. دانه ها را با یک هاون یا ماهی تابه ای کوچک خرد کنید. رویه پوست رنده شده لیمو، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و سیر را اضافه کنید. این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا حالتی خمیری پیدا کنند. میکس ادویه جات، گشنیز، جعفری و آب لیمو را داخل مخلوط کن قرار دهید، چند بار با مخلوط کن بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در همین حال که مواد را مخلوط می کنید آرام روغن زیتون را نیز به ترکیب اضافه کنید.

2- یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. یک چهارم برش های بادمجان را داخل ماهی تابه قرار دهید و هر طرف را 3 تا 5 دقیقه بپزید. بادمجان های پخته شده را داخل یک ظرف بگذارید. سه بار دیگر این کار را انجام دهید تا همه بادمجان ها بپزند. میکسی که در مرحله قبل درست کردید همان سس چرمولا است. سس را روی بادمجان ها بریزید تا غذا کاملا آماده شود.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد و هر وعده حدودا شامل 5 برش بادمجان به علاه 2 قاشق غذا خوری سس چرمولا می باشد.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 127
  • چربی در یک وعده: 9.7 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 1.3 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.8 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.1 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 2 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 11 گرم
  • فیبر در یک وعده: 6 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 0.0 گرم
  • آهن در یک وعده: 2 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 171 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 39 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 4 گرم
  • وب سایت دکتر کرمانی
5 1000
ارسال شده در 23 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x