اگر جدیدا دوست دارید تنها باشید و میل به تنهایی و انزوا در شما زیاد شده است و از حضور در جمع هراسان و فراری هستید بهتر است بدانید در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارید اگر انرژی و هیجان سابق را ندارید و مدام  از ناامیدی و یاس سخن می رانید بهتر است به روانشناس مراجعه کنید .

کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: وراثت و محیط به عنوان دو عامل اصلی در ابتلای افراد به افسردگی بشمار می آید.
فاطمه زیارتی افزود: افرادی که در بین اعضای خانواده خود افسردگی وجود دارد و یا حوادث ناگواری چون مرگ عزیزان در زندگی شان اتفاق افتاده، بیش از سایرین در معرض این بیماری روانی قرار دارند.
وی اظهارکرد: افسردگی یک بیماری روانی است که باعث احساس غم و ناراحتی مداوم و بی علاقگی نسبت به همه چیز، احساس گناه و بی ارزش بودن در فرد می شود.
این کارشناس گفت: احساس خستگی، کاهش انرژی، اختلال خواب، مشکل در تمرکز و یادگیری، احساس بی قراری و اضطراب، میل به تنهایی و بی دلیل گریه کردن از نشانه های اصلی افسردگی است.
وی با بیان اینکه افسردگی فصلی نیز نوعی از افسردگی است که هر سال در زمان معینی نظیر پاییز یا زمستان رخ می دهد، افزود: طولانی شدن تاریکی در شبانه روز و کاهش هورمون شادی آور سرتونین بخاطر کم شدن نور خورشید از عوامل ایجاد این افسردگی است.
کارشناس روان شبکه بهداشت و درمان گناوه بیان کرد: ورزش منظم، ماساژ درمانی، یوگا، ریلکسیشن، انجام فعالیت های دینی و مذهبی، افزایش معنویات، موسیقی و هنر درمانی، تعامل با دیگران و شرکت در فعالیت های گروهی اجتماعی از جمله راه های پیشگیری و درمان افسردگی است.
وی گفت: باتوجه به اینکه حدود 4 تا 6 درصد مردم از جهان افسردگی رنج می برند و می تواند زمینه بروز اختلالات خطرناکی نظیر اعتیاد و خودکشی را فراهم کند، باید آن را بیش از پیش جدی گرفت.
باشگاه خبرنگاران جوان