کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
 

جوانه ها مواد خوراکی با ارزشی هستند که از آن ها در انواع سالادها و یا غذا ها می توان استفاده کرد.در فرایند جوانه زدن بخشی از نشاسته، پروتئین و چربی موجود در دانه‌ها توسط آنزیم‌ها به ترکیبات ساده‌تر قندی، اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب تبدیل می‌شوند.در این مطلب قصد داریم به بررسی خواص درمانی جوانه ها بپردازیم.
از این رو جوانه‌ها قابلیت هضم و جذب راحتی دارند. کشورهای شرقی و غربی از جوانه‌ها، خصوصا جوانه یونجه به عنوان دارو جهت درمان افسردگی و همچنین اختلالات ناشی از بیماری‌های کبدی استفاده می‌کنند.
برخی پزشکان معتقدند که این جوانه‌ها به بهبود اشتها و همچنین افزایش دفع ادرار و در نتیجه دفع مواد زاید و تنظیم مایعات بدن کمک می‌کنند.
در برخی کشورهای شرقی از جوانه سبزیجات برای درمان زخم معده و درمان معتادین استفاده می‌شود.
فواید خاص جوانه‌هاجوانه‌ها و بیماری‌های تحلیل برنده
جوانه‌ها منبع ویتامین C، ویتامین A و فیتونوترینت‌های آنتی‌اکسیدانی چون کومارین، آنتوسیانیدین، زانتوفیل و لوتئین هستند.
کلیه ویتامین‌ها و فیتونوترینت‌های ذکر شده نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و برخی سرطان‌ها دارند.

جوانه‌ها و کلسترول بالای خون
ساقه یونجه و برگ‌های آن حاوی ماده‌ای شیمیایی به نام ساپونین 1 هستند.
این ماده باکاهش جذب کلسترول از روده‌ها، به کاهش کلسترول خون و در نتیجه پیشگیری از آترواسکلروز (سفت و نازک شدن دیواره سرخرگ‌ها) کمک می‌کند.
نتایج حاصل از مطالعات انجام شده بر روی مبتلایان به کلسترول بالا نشان می‌دهند که افزودن دانه یونجه به رژیم غذایی این گروه در کاهش کلسترول خون موثر است.
جوانه‌ها و سرطان
دانه یونجه و دانه سویا دارای ایزوفلاونوئیدهایی به نام دیادزئین 2 و جنیستئین 3 هستند.
این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی ویژگی‌هایی شبه استروژنی دارند که می‌توانند به گیرنده‌های استروژنی متصل شوند و در پیشگیری از سرطان سینه و غده پروستات موثر باشند.
از طرف دیگر جنیستئین باعث توقف تکثیر سلول‌های سرطانی و کاهش تشکیل رگ‌های خونی به سمت سلول‌های سرطانی جدید می‌شود.

 

منبع سلامت نیوز

#
5 1000
ارسال شده در 23 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نکاتی که در موفق بودن زندگی مشترک تأثیر گذارند
  • برای روزه داران, طب سنتی شربت خاکشیر را توصیه می کند
  • تاثیر یوگا در سلامتی
  • تاثیر محبت بر رفع آلزایمر در سالمندان
  • بیماری عروسک گردان کلاه قرمزی
  • چشم بادامی ها، چگونه از پوست خود مراقبت می کنند؟
  • باید به پیری نگاهی مثبت داشت
  • مرگ آورترین خوراکی های روزمره
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات مختلف آب گوشت و حبوبات در لاغری
  • تاثیرات منفی فست فودها بر سلامتی
  • معرفی مواد غذایی خوشمزه ای که مضر هستند
  • با این غذاها بدنی قوی و مقاوم داشته باشید!
  • قبل از وزش چه چیزی بخوریم ؟ بعد از ورزش چه چیزی ؟
  • دکتر اوز چه توصیه‌های غذایی برای پیشگیری از سرطان دارد؟
  • چه خوراکیهایی التهاب را از بین می برند
  • تاثیر چای بر رفلاکس معده
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x