چیپس یک نوع اسنک میباشد که از سیب زمینی برش داده شده و روغن تهیه میشود.برش های چیپس نازک هستند و از روغن برای سرخ کردن این خوردنی خوشمزه استفاده میشود.البته نمک را هم برای لذیذ کردن چیپس به آن اضافه میکنند و چون چیپس انواع مختلفی دارد،در هر کدام از افزودنی های خاصی برای مزه دار کردن استفاده شده است.

چیپس در کارخانه‌های پیشرفته با انواع دستگاه‌های مکانیزه تولید می‌شود که البته این غذای لذیذ را می‌توانید در خانه نیز تهیه کنید.

تنها 50 دقیقه نیاز است تا یک سیب زمینی نشسته به یک بسته چیپس با طعم های مختلف و البته با مقادیر بالای نمک و روغن تبدیل شود.
در بیشتر کارخانه های تولید چیپس ابتدا سیب زمینی ها در ریل هایی وارد خط تولید اصلی می شوند، سپس شسته و آبکشی شده در غلطک هایی به سوی دستگاه پوست کنی می روند. این دستگاه با استفاده از سمباده هایی پوست سیب زمینی ها را می کند و آنها مجددا شسته و آبکشی می شوند.
در مرحله بعد وارد دستگاه برش شده و به قطعات باریک و نازک تقسیم می شوند، در این مرحله چیپس ها به شکل واقعی خود در می آیند. سپس دوباره شسته شده تا نشاسته از آنها جدا شود. بعد از آن چیپس ها توسط یک دستگاه خشک می شوند تا برای سرخ کردن آماده شوند.
از هر یک عدد سیب زمینی بزرگ حدود 35 عدد برگه چیپس بدست می آید و در واقع هر پاکت چیپس از یک سیب زمینی درست شده است.
در مرحله سرخ شدن حدود سه دقیقه چیپس ها در حرارت بالا و در ظرف حاوی روغن بسیار داغ سرخ و وارد مراحل بعد می شوند.
در مراحل بعد چیپس ها بر اساس تنظیمات دستگاه تا زمانی که هنوز گرم هستند، طعم دار و دوباره خشک می شوند.
در مرحله آخر چیپس ها به قسمت های یکسان تقسیم شده، وارد بسته بندی می شوند و درب بسته ها پلمپ می شود.
چیپس به دلیل مقادیر بالای نمک، ادویه و روغن برای سلامت بدن بسیار مضر است و مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.
شما می توانید در خانه با استفاده از فر و برش سیب زمینی ها چیپس خانگی با روغن و نمک کم درست کنید تا یک اسنک سالم‌تر مصرف کنید.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 23 دی 1395 توسط سلمان آرین با موضوع عکس های پزشکی و سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • ماسک های مناسب برای رفع تیرگی پوست
  • سالاد اسفناج و گندم
  • مقاربت هنگام حاملگی
  • نوشیدنی شگفت انگیز برای داشتن اندام زیبا
  • عکس هایی از وسیله دانسیتومتر
  • روانشناسی در رابطه با امید داشتن چه می گوید
  • تاثیر ترکیبات دارویی مختلف بر مبتلایان به بیش فعالی
  • با مضرات سیگار بیشتر آشنا شویم
  • روشی ساده برای کنترل قندخون افراد دیابتی
  • با استفاده از قطره آهن هوش نوزاد افزایش میابد
  • سیب خوردن قبل از صبحانه
  • کنترل فشار خون در افراد تحصیلکرده
  • مشکلات مو و علت هر یک
  • سس انار به شیوه خانگی
  • تصاویر دستگاه اسپکتروفتومتر ماورا بنفش
  • محبوبترین ها

  • تصاویر سوزن گیر ارتودنسی
  • تصاویر دستگاه نازوفارینگوسکوپ
  • اطلاعاتی در رابطه با گیاه مریم گلی
  • عکس هایی از خرما و خواص آن
  • فرآیند فاسد شدن و کپک زدن میوه – تصویری
  • عکس هایی از زیتون و خواص آن
  • تصاویر وسیله وودسان دندانپزشکی
  • معرفی درخت اوکالیپتوس و خواص آن
  • تصاویر دستگاه تست توپوگرافی چشم
  • خطرات کشنده دخانیات (سیگار، قلیان، پیپ و …)
  • تصاویری از برانکارد اورژانس
  • عکس های دستگاه ایر دریل یونیورسال
  • جالب ترین خلاقیت ها با سنگ
  • تصاویری از تخت تاشو همراه بیماره
  • تصاویر وسیله ازمایشگاهی هات پلیت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است