آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی

چیپس یک نوع اسنک میباشد که از سیب زمینی برش داده شده و روغن تهیه میشود.برش های چیپس نازک هستند و از روغن برای سرخ کردن این خوردنی خوشمزه استفاده میشود.البته نمک را هم برای لذیذ کردن چیپس به آن اضافه میکنند و چون چیپس انواع مختلفی دارد،در هر کدام از افزودنی های خاصی برای مزه دار کردن استفاده شده است.

چیپس در کارخانه‌های پیشرفته با انواع دستگاه‌های مکانیزه تولید می‌شود که البته این غذای لذیذ را می‌توانید در خانه نیز تهیه کنید.

تنها 50 دقیقه نیاز است تا یک سیب زمینی نشسته به یک بسته چیپس با طعم های مختلف و البته با مقادیر بالای نمک و روغن تبدیل شود.
در بیشتر کارخانه های تولید چیپس ابتدا سیب زمینی ها در ریل هایی وارد خط تولید اصلی می شوند، سپس شسته و آبکشی شده در غلطک هایی به سوی دستگاه پوست کنی می روند. این دستگاه با استفاده از سمباده هایی پوست سیب زمینی ها را می کند و آنها مجددا شسته و آبکشی می شوند.
در مرحله بعد وارد دستگاه برش شده و به قطعات باریک و نازک تقسیم می شوند، در این مرحله چیپس ها به شکل واقعی خود در می آیند. سپس دوباره شسته شده تا نشاسته از آنها جدا شود. بعد از آن چیپس ها توسط یک دستگاه خشک می شوند تا برای سرخ کردن آماده شوند.
از هر یک عدد سیب زمینی بزرگ حدود 35 عدد برگه چیپس بدست می آید و در واقع هر پاکت چیپس از یک سیب زمینی درست شده است.
در مرحله سرخ شدن حدود سه دقیقه چیپس ها در حرارت بالا و در ظرف حاوی روغن بسیار داغ سرخ و وارد مراحل بعد می شوند.
در مراحل بعد چیپس ها بر اساس تنظیمات دستگاه تا زمانی که هنوز گرم هستند، طعم دار و دوباره خشک می شوند.
در مرحله آخر چیپس ها به قسمت های یکسان تقسیم شده، وارد بسته بندی می شوند و درب بسته ها پلمپ می شود.
چیپس به دلیل مقادیر بالای نمک، ادویه و روغن برای سلامت بدن بسیار مضر است و مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.
شما می توانید در خانه با استفاده از فر و برش سیب زمینی ها چیپس خانگی با روغن و نمک کم درست کنید تا یک اسنک سالم‌تر مصرف کنید.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 23 دی 1395 توسط با موضوع عکس های پزشکی و سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • وقتی آمار قاچاقچیان تجهیزات پزشکی رو به افزایش است!
  • دختری که مورد حمله باکتری های گوشتخوار قرار گرفت
  • چگونه از شر خواب آلودگی ظهرانه خلاص شویم؟
  • اتاق نوزاد باید چگونه باشد
  • نکات مهم برای پیش از ازدواج
  • اگر این نشانه ها را دارید شما به وسواس مبتلا هستید
  • موسیقی درمانی و تأثیر آن بر اوتیسم!
  • تاثیرات مثبت ورزش درمانی بر درد کمر
  • محبوبترین ها

  • آیا غذاهای با شاخص گلیسمی پایین، بهترند؟
  • فواید طلایی دوچرخه سواری
  • ارتباط تنگاتنگ ورزش و تغذیه سالم
  • برای تسکین درد دنبالچه چند ورزش ساده را یاد بگیرید
  • ۵ شیوه آسان برای درست کردن جلوبازوی بزرگ‌تر
  • توان شروع در ورزش
  • پیاده روی در سر بالایی و این همه فواید طلایی
  • فواید حرکات کششی در ورزش
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x