کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
مواد غذایی مضر برای ام اس دلایل ابتلا به ام اس درمان ام اس توصیه های غذایی برای مبتلایان به ام اس
یکی از اصلی ترین دلایل ابتلا به بیماری ام اس به هم ریختگی و اختلال شدید سیستم عصبی می باشد.حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در این باره اظهار داشته است:استفاده بیش از اندازه از غذاهای با طبع سرد باعث اختلال در عملکرد سیستم عصبی می شود.از جمله این مواد غذایی می توان برنج، ماست و ترشیجات را نام برد که به مرور زمان سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند.

این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: یکی از مهم ترین علل ایجاد بیماری ام اس یبوست های مزمن و دراز مدت و ضعف شدید سیستم عصبی است. کمبود ویتامین های بدن و افزایش طبع سرد در بدن، رساندن پیام های عصبی به مغز را به دلیل سردی و رسوب بیش از حد مغز با اختلال روبه رو می کند.
عظمایی تاکید کرد: طبیعت مغز سرد و تر است  و سردی بیش از حد مغز می تواند منجر به بیماری های گوناگونی مانند ام اس شود یا فرد را تا حالت اغما پیش ببرد .
وی اضافه کرد: پاکسازی بدن و استفاده از مواد غذایی که موجب رفع یبوست می شود، همچنین مصرف دمنوش های آرامبخش و تقویت کننده اعصاب، دوری کردن از محیط ها و رفتارهای تشنج آمیز در این افراد توصیه می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه عمده غذاهای مبتلایان به MS باید دارای طبع گرم باشد، تصریح کرد: مصرف زعفران، زنجبیل، دارچین، سیاه دانه و عسل فوق العاده برای افراد مبتلا به ام اس مفید است.
عظمایی با اشاره به اینکه خون در بدن افراد با توجه به نوع تغذیه ساخته می شود، یادآور شد: استفاده از غذاهای با طبع سرد و خشک خصوصا در افراد بالای 40 سال مضر است چرا که در این سنین طبع افراد غالبا روبه سرد شدن می رود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 24 دی 1395 توسط با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • داروهای خانگی برای درد عضلانی
  • عضلات کمر را چگونه تقویت کنیم؟
  • مقاله ی جامع تب | همه چیز در مورد تب
  • پیشنهاداتی برای رفع علائم سندروم روده تحریک پذیر
  • مهمترین مواد طبیعی که پوست را پاکسازی می کنند
  • اهمیت آغوش مادر برای فرزند
  • چاقی و تاثیر آن بر پیری زودرس
  • زندگی با فشنگی در قلب!
  • محبوبترین ها

  • درمان سرطان پروستات در مراحل پیشرفته
  • بیماری های ناشی از نشستن بیش از حد مقابل تلویزیون
  • اهدای خون با وجود مالاریا و زیکا
  • برنامه ی جدید تعزیرات حکومتی در برخورد با پزشکان متخلف
  • موج اول آنفلوآنزا، بیخ گوش ایرانی ها
  • احداث مرکز جامع کنترل سرطان ایران
  • مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها باعث مرگ می شود
  • هشدار:لطفا آمپول ها را اشتباه تزریق نکنید!
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • خدمات زیبایی کلینیک یکتا
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x