مواد ادویه های تقلبی تشخیص ادویه تقلبی ادویه های سالم ادویه های تقلبی

از ادویه ها به عنوان یکی از طعم دهنده ها در تمام غذاها استفاده می شود.به همین دلیل ضرورت استفاده از ادویه سالم را نباید فراموش کرد. ادویه های نامرغوب و غیر بهداشتی به صورت فله ای در بازار عرضه می شوند.استفاده از این ادویه ها تهدیدی جدی برای سلامت افراد به شمار می آید زیرا حاوی سمی هستند که حین پخت از بین نمی روند.ترکیبی از نان خشک کپک‌زده، رنگ‌های غیرمجاز شیمیایی و افزودنی‌های غیربهداشتی در این ادویه ها به کار برده می شود.در این مطلب قصد داریم شما را با توصیه هایی برای خرید ادویه های بهداشتی آشنا نماییم.

 

ادویه را به صورت ساییده نشده تهیه کنیدتقلب در تولید ادویه یکی از قدیمی‌ترین انواع تقلب‌ها است و گران بودن نسبی ادویه‌ها و امکان فروش فله‌ای آن احتمال تقلب را افزایش می‌دهد. ترکیبی از نان خشک کپک‌زده، رنگ‌های غیرمجاز شیمیایی و افزودنی‌های غیربهداشتی گاها می‌تواند جزو ترکیباتی باشد که با آنها ادویه فله‌ای غیربهداشتی و نامرغوب تولید می‌شود. ادویه‌هایی که مصرفشان تهدیدکننده سلامت است زیرا حاوی سم قارچی آفلاتوکسین بوده که حین پخت از بین نمی‌رود و این سم قارچی می‌تواند کم‌کم بدن را مستعد به ابتلای سرطان کند. بله، سرطان! آن هم سرطان گوارش و کبد…

به منظور پرهیز از خرید ادویه تقلبی، پیشنهاد می‌شود:
۱- ترجیحا از ادویه بسته‌بندی شده در شرکت‌های مجاز و خوشنام که تحت‌نظر وزارت بهداشت فعالیت می‌کنند، ادویه را تهیه کنید.
۲- ادویه را به صورت ساییده نشده تهیه کرده و در منزل، خودتان نسبت به ساییدن آن اقدام کنید. بسیاری از کارخانجات بزرگ مواد غذایی یا رستوران‌ها و هتل‌های معتبر، این مسیر را ترجیح می‌دهند.

به عموم مردم توصیه می‌شود که هرگز از کنار تقلبات و تخلفات مواد غذایی به راحتی عبور نکنند و موارد مشاهده شده را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 1490 اطلاع دهند.
هرگز و به هیچ عنوان نسبت به فروش نان خشک به هیچ فردی اعم از افراد دوره‌گرد و… اقدام نکنند چراکه رشد کپک روی این نان‌ها و تولید آفلاتوکسین متعاقب آن – که سرطان‌زای قطعی کبد است- باعث بروز بیماری‌های بدخیم در جامعه می‌شود.
توصیه می‌شود نان خشک را همانند سایر پسماندها و ترجیحا به همراه پسماندهای آلی (غذایی) به سطل‌های زباله انتقال یا به کیوسک‌ها و خودروهای بازیافت تحویل دهید.

منبع سلامانه

5 1000
ارسال شده در 24 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 162 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تربیت حس خویشتن داری در فرزندان
  • استامینوفن برای زیر دو ساله ها ممنوع
  • رژیم پر فیبر ۲
  • همراه با لیموترش سالم باشید
  • توده زیر بغل چگونه پدید می آید
  • شناگران حتما شیر کاکائو بنوشند
  • اخبار امیدوار کننده درمورد هپاتیت b در ایران
  • نوشیدنی جادویی برای جلوگیری از بروز باکتری مضر و خطرناک
  • محبوبترین ها

  • فواید مواد موجود در نمک دریا برای بدن
  • تکذیب دستکاری در برنج های ایرانی
  • افزایش مصرف فست فود در بین بزرگسالان ایرانی
  • شکاف بین دکتر و بیمار در پیشگیری از سرطان
  • کلیه هایتان را دریابید
  • تاکید بر ضرورت شفاف سازی در منابع درمان
  • عوارض مصرف دخانیات در زنان
  • نمایشگاه عکس خدمات امدادی هلال احمر
  • رپورتاژ

  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما