نمک یکی از محبوب ترین طعم دهنده های غذایی در بین ما ایرانیان است که همواره از آن در غذاها و برای طعم دار کردن و مزه دار کردن غذاها استفاده می کنیم اما فرهنگ غلط استفاده از نمک و میزان زیاد استفاده نمک در جامعه باعث افزایش بیماری های قلبی و فشار خون بالا میان افراد شده است.سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.

یه گزارش خبرنگار مهر، دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.

وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد

منبع/مهر