سوپ یکی از پیش غذاهای مورد علاقه تمام افراد است.خوردن سوپ ها به ویژه در روزهای سرد گرمای مطبوعی به بدن شما می بخشد.در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ یونانی مرغ و لیمو آشنا نماییم.این پیش غذا فوری پخته می شود و بسیار مقوی است.

در قابلمه‌ای روی حرارت بالا آب را بجوشانید و مرغ را در آن بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه پخته و نرم شود. مرغ را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را تکه تکه کنید.

در این مطلب به نقل از آشپزباشی به شما طرز تهیه سوپ یونانی مرغ و لیمو را آموزش می‌دهیم. تخم مرغ که با اضافه کردن کمی آب مرغ گرم به تدریج گرم می‌شود، به سوپ غلظت و بافتی خامه‌ای می‌دهد. تکه‌های مرغ هم این سوپ را غذایی مقوی و سالم می‌کنند.
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پختن: ۴۰ دقیقه
ملیت: غذای فرنگی
مناسب برای: ۴ نفر
وعده غذایی: پیش غذا
مواد لازم:
آب مرغ: ۵ پیمانه
فیله مرغ: ۲۳۰ گرم
برنج: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
لیمو: ۲ عدد
شوید: ۱/۲ پیمانه
فلفل سیاه: به میزان لازم
نکاتی در رابطه با تهیه‌ی سوپ یونانی مرغ و لیمو:
۱. از فیله‌ی بدون پوست و استخوان سینه‌ی مرغ استفاده کنید.
۲. به جای برنج می‌توانید از رشته‌ی سوپ با شکل دلخواه استفاده کنید.
طرز تهیه:
در قابلمه‌ای روی حرارت بالا آب را بجوشانید و مرغ را در آن بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه پخته و نرم شود. مرغ را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را تکه تکه کنید.
در قابلمه‌ای دیگر کمی آب بجوشانید و برنج را بپزید، سپس آن را آبکشی کرده و به همراه تکه‌های مرغ، به آب مرغ اضافه کنید. آن‌ها را بجوشانید و سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ریز قل بزنند.
تخم مرغ و آبلیمو را با هم بزنید تا یکدست شوند. ۱ ملاقه از آب مرغ گرم سوپ را در ترکیب تخم مرغ بریزید و فورا مواد را هم بزنید. سپس ترکیب را در سوپ بریزید. برگ‌های شوید و کمی فلفل سیاه هم به سوپ اضافه کنید و آن را فورا میل کنید.
بعد از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ به سوپ، نگذارید که سوپ بجوشد و گرنه تخم مرغ می‌بندد و ظاهر خامه‌ای سوپ را تغییر می‌دهد.
منبع: فردا