از فایده های درمانی میو ه های مختلف بارها گفته ایم بهتر است با کمک خوردنی های طبیعی و سالم به مقابله با انواع بیماری ها بپردازید در ادامه با خواص ضدسرطانی انواع میوه ها از جمله تمشک،سیب ، توت سیاه، انگور،آوا کادو،گریپ ‌فروت ، گیلاس،پرتقال، آناناس و بسیاری میوه های دیگر آشنا شوید. میوه های رنگارنگ، سپر محافظتی در برابر بیماری ها ایجاد می کند.

در این مطلب به نقل از سایت هلث نیوز به چند میوه سرشار از ویتامین‌، ماده مغذی و آنتی‌اکسیدان که برای سلامت مفید است، اشاره‌ شده است.

تمشک

به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان، مصرف این میوه از سرطان مری،کولون و دهانه رحم پیشگیری می کند.

سیب

این میوه حاوی فلاوانوئید و آنتی‌اکسیدان است که خطر ابتلا به آسم و دیابت را افزایش می دهد.

توت سیاه

رنگ این میوه توتی ناشی از نوعی فلاوانوئید به نام آنتوسیانین است . این فلاوانوئید خطر بروز سکته و سرطان به ‌ویژه سرطان ریه را کاهش می‌دهد.

انگور

این میوه حاوی رسویراترول، نوعی آنتی اکسیدان قوی است که به تنظیم فشارخون کمک می‌کند و مانع از لخته شدن خون می‌شود.

گوجه‌ فرنگی

لیکوپن نوعی آنتی‌اکسیدان در گوجه ‌فرنگی، میزان کلسترول را کاهش می‌دهد و از سرطان پروستات پیشگیری می‌کند.

آوا کادو

میزان پتاسیم در این میوه دو برابر موز است. پتاسیم برای عملکرد طبیعی قلب لازم است. چربی سالم در این میوه مانع از سفت شدن رگ ها می‌شود.

گریپ ‌فروت

این میوه سرشار از فلاوانوئید است که از بدن در برابر سرطان محافظت می‌کند و پکتین موجود در آن میزان کلسترول را پایین می‌آورد.

گیلاس

هیچ میوه‌ای نمی‌تواند در میزان آنتوسیانین با این میوه برابری کند. آنتوسیانین التهاب را از بین می‌برد و درد نقرس و آرتریت را تسکین می‌دهد.

آناناس

برومیلین نوعی آنزیم در این میوه به هضم پروتئین کمک می‌کند.

برومیلین به التیام زخم کمک می‌کند و مانع از لخته شدن خون و رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.

لیمو

این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان و فیبر، مانع از بروز دیابت، فشارخون بالا، تب،سوءهاضمه و یبوست می‌شود. همچنین از ایجاد کریستال های رسوبی در کلیه جلوگیری می کند.

کیوی

هیچ میوه‌ای مانند کیوی ویتامین C ندارد. مصرف این میوه سیستم ایمنی ، دندان و استخوان را تقویت می‌کند و کلسترول را نیز کاهش می‌دهد.

پرتقال

ویتامین C موجود در آن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و هیسپریدین نوعی فیتوکمیکال در این میوه، کلسترول را کاهش می‌دهد.

موز

غنی از پتاسیم است که فشارخون را به حالت طبیعی در می‌آورد.

هندوانه

از آن جا که 90 درصد آن را آب تشکیل می‌دهد برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، عالی است.

گلابی

فیبر محلول در آب حل می‌شود و به‌ صورت ژل درمی‌آید .این فیبر از داخل سلول‌های گیاهی به دست می‌آید.

فیبر قابل‌ حل در این میوه به کاهش کلسترول کمک می‌کند، فشارخون را به حالت طبیعی در می‌آورد و از بروز بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. فیبر غیرقابل ‌حل نیز در این میوه به حرکت منظم روده کمک می‌کند.

مصرف این میوه با حجم دادن به مدفوع، در دفع سریع تر آن موثر است و درنتیجه خطر بروز مشکلات گوارشی را کاهش می‌دهد.

مصرف روزانه 3-6 گرم فیبر محلول، میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. هر گلابی متوسط حاوی حدود 3.3 گرم فیبر محلول است.

روزنامه خراسان