دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

نوشیدنی های مضر برای سرطان نوشیدنی های سرطانزا پیشگیری از سرطان‌

سرطان یکی از بیماری هایی است که هرچند امروزه تا حدود زیادی می توان آن را درمان و کنترل کرد اما شنیدن نام آن ها برای افراد ناراحت کننده است.از این رو پیشگیری از این بیماری موضوع مهمی محسوب می شود.علاوه بر ژنتیک عواملی نظیر آلودگی های محیطی و غیره در ابتلا به این بیماری نقش دارد.اما نقش عادات غذایی غلط را هم در بروز این بیماری نباید نادیده گرفت.

 

همانطور که تغذیه و شیوه آن نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع بیماری ها دارد یادتان باشد که عادت‌های بد غذایی و مصرف مواد غذایی نامناسب نیز برعکس عمل کرده و خطر بیماری ها را افزایش می دهد. متأسفانه مصرف برخی نوشیدنی ها چه به دلیل داغ بودن و چه به علت برخی ترکیبات نامناسب می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. در این مطلب با 5 نوشیدنی که احتمال ابتلا به این بیماری را بالا می برند بیشتر آشنا می شوید. لطفاً با ما همراه باشید.

مصرف نوشیدنی های خیلی داغ و افزایش خطر سرطان مری

گرچه نتایج پژوهش انستیتوی ملی سرطان که به مدت 14 سال روی 400 هزار آمریکایی انجام شده بود نشان داد که مصرف روزانه کافئین به میزان 6 فنجان خطری برای ابتلا به سرطان ندارد اما محققان بر این عقیده هستند که بیش از این میزان خطر سرطان هایی مانند پانکراس و مثانه را افزایش می دهد

فقط کافی است به اطرافتان دقت کنید تا متوجه شوید افراد زیادی هستند که چای را داغِ داغ سر می کشند. اگر خودتان هم جزو این افراد هستید بیشتر دقت کنید. مرکز بین المللی مطالعات سرطان (وابسته به سازمان بهداشت جهانی) اعلام کرده است که ارتباط زیادی بین دمای بسیار بالای نوشیدنی ها و خطر ابتلا به سرطان مری وجود دارد. به عقیده متخصصان سرطان شناس، افرادی که چایشان را با دمای بالای 65 درجه سانتی گراد مصرف می کنند و این کار را سال‌ها به طور مکرر انجام می دهند بیشتر در معرض خطر ابتلا به این نوع سرطان قرار دارند. این عادت باعث ایجاد آسیب ها و زخم های مکرر ناحیه مری شده و به مرور تبدیل به سرطان می شود. توصیه می کنیم در مصرف چایتان عجله نکنید. اجازه دهید نوشیدنی تان کمی خنک شود.

قهوه زیاد: آیا خطر ابتلا به سرطان پانکراس وجود دارد؟

در خصوص مصرف قهوه باید گفت نتایج پژوهش هایی که همه ساله انجام می شود نشان داده است که برخلاف باورهای رایج این مسئله صحیح نیست ولی باید به میزان مصرف دقت داشت. گرچه نتایج پژوهش انستیتوی ملی سرطان که به مدت 14 سال روی 400 هزار آمریکایی انجام شده بود نشان داد که مصرف روزانه کافئین به میزان 6 فنجان خطری برای ابتلا به سرطان ندارد اما محققان بر این عقیده هستند که بیش از این میزان خطر سرطان هایی مانند پانکراس و مثانه را افزایش می دهد. متخصصان سرطان شناس بر این عقیده هستند که نیاز به بررسی های بیشتر در این خصوص وجود دارد و نمی توان با قطعیت به این سؤال جواب داد. بهترین کار رعایت احتیاط و دوری از افراط و تفریط است.

نوشیدنی های تهیه شده با آسپارتام: ارتباط با تومورهای مغزی

سال‌ها است که بحث و جدل زیادی در خصوص آسپارتام وجود دارد. از سال 1965 که این ترکیب تولید شد، پژوهش های زیادی در این خصوص انجام شده است و مخالفت های زیادی در خصوص این شیرین کننده مصنوعی شکل گرفته است. آخرین پژوهش مربوط به مطالعات محققان ایتالیایی در سال 2005 است. نتایج این بررسی ها نشان داده است که ارتباط زیادی بین مصرف این شیرین کننده و افزایش تومور در مغز موش های آزمایشگاهی وجود دارد. به عقیده متخصصان سرطان شناس تأثیر آسپارتام در ابتلا به برخی سرطان ها به طور مشخص به اثبات نرسیده است. به عقیده این متخصصان نیاز به بررسی های زیادی در خصوص اثبات سرطان زایی آسپارتام وجود دارد اما با این حال بهترین کار این است که از مصرف نوشیدنی های حاوی این شیرین کننده پرهیز شود. توصیه می شود به جای این قبیل نوشیدنی ها مصرف آب میوه ها و آب سبزیجات طبیعی و خانگی در الویت قرار گیرد.

نوشیدنی های الکلی و سرطان دهان

نوشیدنی های الکلی به طور گسترده ای سلامت بدن را به خطر می اندازند. مصرف الکل بر حسب میزان و مدت زمان مصرف ارتباط زیادی با افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان ها دارد. هر چه میزان مصرف این قبیل نوشیدنی ها بالاتر باشد احتمال ابتلا نیز افزایش می یابد. به عقیده محققان مصرف الکل به خصوص در ابتلا به سرطان دهان و حنجره نقش دارد. به گفته متخصصان هر چه این نوشیدنی ها قوی تر باشد خطر نیز بیشتر می شود. البته تعداد دفعات مصرف نیز بی تأثیر نیست. نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف روزانه این قبیل نوشیدنی ها خطر ابتلا به سرطان را بالا می برد و مصرف همزمان آن‌ها با دخانیات این خطر را چندین برابر می کند.

منبع:تبیان

5 1000
ارسال شده در 5 بهمن 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x