دانه های روغنی خاصیت های بیشماری برای سلامتی ما در بر دارند می خواهیم در این بخش به بررسی خواص گردو برای پیشگیری از انواع سرطان ها بپردازیم گردو ارزش تغذیه ای بالایی برای مقابله با انواع سرطان ها به خصوص سرطان کولون داراست از این ماده غذایی می توانید به عنوان منبع ویتامین ای نیز استفاده کنید .

مطالعه اخیر یکی از تیم‌های تحقیقاتی نشان می‌دهد که خوردن گردو می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) را کاهش دهد. در این مطالعه، موش‌های آزمایشگاهی با استفاده از گردو (کالری گردو چقدر است؟) تغذیه شدند و محققان ۷ تا ۱۰.۵ درصد از کل کالری‌های مصرفی روزانه آنان را براساس مصرف گردو تنظیم کردند. درنهایت مشخص شد که تعداد موارد ابتلا به سرطان کولون با مصرف گردو کاهش پیدا می‌کند. ۷ تا ۱۰.۵ درصد از کل کالری‌های مصرفی روزانه براساس گردو در این موش‌های آزمایشگاهی، با خوردن حدود ۳۰ گرم گردو در روز برای انسان‌ها برابر است. دانیل روزنبرگ، از اعضای تیم تحقیقاتی UConn Health و مسئول اصلی این مطالعه، می‌گوید: «نتایج ما برای اولین بار نشان می‌دهد که مصرف گردو می‌تواند احتمال شکل‌گیری تومور سرطان کولون را کاهش دهد. شواهد علمی روبه‌افزایشی وجود دارند، مبنی بر این‌که خوردن گردو می‌توادن فواید مختلفی برای بیماری‌های خاص مثل سرطان داشته باشد. این مطالعه نشان می‌دهد که گردو می‌تواند به‌عنوان نوعی پروبیوتیک عمل کند که سلامتی کولون را تامین می‌کند و از این طریق از کولون در مقابل تومورهای سرطان محافظت به عمل می‌آورد». گردو حاوی بیشترین میزان اسیدهای غیراشباع در میان همه مغزهای خامی است که بر روی درخت رشد می‌کنند. علاوه بر این، گردو حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامین E است.