دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

اگر بصورت مناسب سبزی ها پخته شوند خاصیت های آن ها از بین نخواهد رفت و خاصیت هایشان حفظ میشود.حالا اگر سبزی ها را زیاد و بیش از اندازه بپزیم چه موقعیتی بوجود می آید؟قطعاً در این موقعیت سبزی ها خاصیت هایشان نظیر مواد مغذی با ارزش و ویتامین ها را از دست خواهند داد و بهتر است از پختن زیاد آن ها جلوگیری شود.

هنگامی‌که سبزی‌ها را می‌جوشانید، مواد مغذی محلول از آن‌ها به درون آب نشت می‌کند و از دست می‌رود.

تنها زمانی که سبزی‌ها را باید در آب جوشاند هنگامی است که می‌خواهید سوپ درست کنید و در این مورد هم باید برای مدت کوتاهی این کار را انجام دهید.

این توصیه‌ها را در این مورد رعایت کنید.

با استفاده از یک برس نرم و آب سبزی‌ها و میوه‌های با پوست ضخیم را تمیز کنید. برعکس، خیساندن آن‌ها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی‌شان در آب حل شود و از دست برود.

از بخار به جای آب برای پختن آن‌ها استفاده کنید.

سبزی‌ها را با اجاق مایکروویو بپزید چراکه مدت کوتاه‌تر پختن ممکن است باعث حفظ مواد مغذی شود.سپید

منبع : شفا آنلاین
5 1000
ارسال شده در 12 بهمن 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • موفق نشدن با این جملات
  • داروهای خانگی برای کنترل ریزش مو را باهم مرور میکنیم
  • خطاب کردن نام فرزند
  • رژیم غذایی جدید اروپایی ها
  • مشاهده حلزون زنده در سالاد فرانسوی
  • نحوه ی استفاده از روغن کرچک برای مو
  • مرکزی برای کمک به افراد معتاد و بی سرپناه
  • خود کفایی ایران در تامین اقلام و تجهیزات دارویی
  • محبوبترین ها

  • امن ترین و بهترین ظرف‌های اشپزی
  • یک ژاپنی برنده جایزه نوبل پزشکی شد
  • غربالگری سلامت روان ۲۰۸ هزار دانشجوی علوم پزشکی
  • بیماران کلیوی استان گیلان نیازمند حمایت خیران استان
  • بیماری تب کریمه کنگو و هشدار دامپزشکی منوجان
  • علاقه کوسه ها به خوردن این جنس بیشتر است!
  • دکتر غلامرضا جهانشاه لو پدر علم داده ایران درگذشت
  • خطر ابتلا به سرطان با استفاده از آشکار ساز های دود
  • رپورتاژ

  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • لیپوماتیک بهتر است یا سایر روش های لیپوساکشن
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x