طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

15

پیری مسئله ای است که در تمام افراد دیر یا زود رخ می دهد ، حال چه عمل زیبایی کنید و چه نکنید ، اما مسئله اینجاست که سرعت پیر شدن را میتوان کم و زیاد کرد ، در این مطلب راه های دیرتر پیر شدن را به شما میگوییم.

افسوس، حتی اگر بوتاکس عزیز هم بتواند، برای مدتی چین و چروک ها را از بین ببرد، باز هم نمی توان به هیچ وجه از روند پیری فرار کرد!

پیری همراه با تمام دردها و بیماری های مختلف و متفاوتش فرامی رسد. تأثیر تغذیه بر سلامت ما تردید ناپذیر است…

برای بیشتر زندگی کردن، باید چه بخوریم؟

 

 

میوه ها و سبزیجات

“تغذیه می تواند، تنها داروی تو باشد”. این دستور شناخته شده از تعالیم بقراط است، این پزشک و فیلسوف یونانی (تولد ۴۶۰ قبل از میلاد و مرگ ۳۷۰ قبل از میلاد)، به عنوان پدر پزشکی شناخته می شود.

ضمناً او را باید پدر رژیم درمانی هم دانست زیرا او از آن موقع همه را به داشتن تغذیه ای سرشار از میوه و سبزیجات توصیه می کرد. از آنجایی که خود او ۹۰ سال زندگی کرد، منطقاً می توان نتیجه گرفت که او تعالیم خود را در زندگی به کار برده بود.

تعالیم و دستورات وی که امروزه مورد بررسی زیادی قرار می گیرند. تحقیقات زیادی این موضوع را اثبات کرده اند: تغذیه ای که میوه ها و سبزیجات در آن و در هر وعدۀ غذایی جایگاه مهمی دارند، عامل مهمی برای حفاظت از سلامتی در مقابل بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها است.

و این در حالی است که هر چه سن افزایش یابد، احتمال ابتلا به این بیماری ها نیز بیشتر می شود. پس تا جایی که ممکن است، بیشتر و بیشتر از این مواد بهره ببرید!

 

 

مصرف میوه ها و سبزیجات

امروزه سفارش به مصرف ۵ واحد میوه و سبزی در روز می شود. که در کل برابر است با ۳۰۰ گرم میوه و ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم سبزیجات.

یک سیب بزرگ یا یک پرتقال سالم حدوداً ۲۵۰ گرم، و یک گلابی، حدود ده تا توت فرنگی یا یک مشت گیلاس، حدوداً ۱۵۰ گرم وزن دارند.

بنابراین کافی است که هر وعدۀ غذایی را با یک میوه تمام کنید. و/یا آن را صبح یا بعد از ظهر به عنوان عصرانه بخورید.

اما دربارۀ سبزیجات بهترین و مطمئن ترین راه حل، خوردن آنها درون یک سوپ است! دستور العمل های سوپ های گرم برای زمستان و سوپ های سرد برای تابستان، را از دست ندهید. واقعآً پیدا کردن انواع مختلف سبزیجات در تمام فصول سال غیرممکن است. شما می توانید مقادیر زیادی از آنها را آماده کنید و بگذارید در فریزر منجمد شود.

سوپ بخش عمده ای از نیاز روزانه به سبزیجات را تأمین می کند اما باعث نمی شود که شما خوراک ماهی، گوشت قرمز یا گوشت مرغ را با آنها تزیین نکنید و یا از این خوراکی های سودمند به عنوان پیش غذایی تهیه شده از مواد خام یا به همراه پنیر و کاهو بهره نبرید.

 

 

سیر و روغن زیتون

ژان کلمان، که دارندۀ بالاترین طول عمر [در فرانسه] است و در ۱۲۲ سالگی مرد، می گفت که این طول عمرش را مدیون روغن زیتون بوده است، که همراه با سیر در تمام غذاهایش استفاده می کرد. او هر جمعه آیولی (روغن زیتون و سیر) درست می کرد، این غذا، غذای محلی محل تولدش یعنی آرلس بود.

اما امروزه می دانیم که روغن زیتون برای سیستم قلبی عروقی مفید است و همچنین به عنوان عامل محافظت در مقابل برخی سرطان ها به شمار می آید.

در مورد سیر هم، ثابت شده که یک خوراکی فوق العاده است، سیر پر از آنتی اکسیدان های قوی و مفید برای پیشگیری از بیماری های مربوط به کهنسالی است.

یکی از بهترین روش ها برای استفادۀ آسان سیر، کنسرو درست کردن از آن است.

روش تهیه: سیر را به دو قسمت تقسیم کنیم (بدون کندن پوستش)، آنها را درون یک تابه می گذاریم، روی سیرها را با روغن زیتون می پوشانیم و می گدازیم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد. سپس آن را درون یک بطری نگه می داریم، و هر وقت خواستیم غذا درست کنیم، روی سبزیجات، سوپ، ماکارونی، برنج، مزه دهندۀ کباب، ماهی درون فر و … می ریزیم.

 

 

ماهی، کاهو فرنگی و روغن کلزا

چه قدر از این سه مادۀ غذایی استفاده می کنید؟ اینها سرشار از اسیدهای چرب چند حلقه ای غیر اشباعِ امگا ۳ هستند.

هر چه دانشمندان بیشتر بر روی فعالیت امگا ۳ بر بدن ما تمرکز می کنند، فواید بیشتری از آن کشف می کنند. امگا ۳ واقعاً یک محفاظ بسیار قوی در مقابل بیماری هایی است که از چهل سالگی به بعد ما را تهدید می کنند. نه تنها در مقابل بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها از ما محافظت می کند بلکه برای مبارزه با آرتروز و آلزایمر نیز مفید است.

مصرف ماهی، خصوصاً ماهی های چرب، مانند ساردین، ماهی خال دار، ماهی تن سفید، ماهی آزاد و غیره، بسیار مهم است. این ماهی ها غنی ترین ماهی ها از امگا ۳ هستند و باید حداقل سه بار در هفته مصرف شوند. همزمان با مصرف ماهی، گوشت قزمز را که حاوی اسیدهای چرب اشباع و کلسترول است، کمتر بخورید، گوشت قرمز جزء خوراکی هایی نیست که تولد صد سالگی تان را برای تان به ارمغان بیاورد.

اما دربارۀ کاهو فرنگی، در فصولی که وجود ندارد (پاییز/ زمستان)، به جای آن از کاهو یا اسفناج که حاوی امگا ۳ است، بهره ببرید. تمام اینها را می توانید در یک سالاد فصل به همراه روغن کلزا آماده کنید!

 

 

ماست

افسانه ای هست که می گوید، ماست را یک فرشته آورده تا عمر ابراهیم را طولانی کند. در آغاز قرن بیستم، پرفسور مچنیکوف (برندۀ نوبل بیولوژی) موضوع طول عمر را در انستیو پاستور اروپا مورد پرسش و بررسی قرار داد: تعداد بسیار زیادی از افراد بالای صد سال در بلغارستان جنوبی مشاهده شدند. در حالی که در این دوران، نمی توان افراد بالای صد سال زیادی را مشاهده کرد!

در این کشور چه چیزی زیاد مصرف می شود؟ ماست. او شروع به تحقیق دربارۀ این فرآورده کرد و نقش آن در فرآیندهای “عفونت روده ای” را کشف نمود، این فرآیند یکی از عوامل اصلی پیر شدن است.

در واقع هیچ رابطۀ علمی بین مصرف منظم ماست و طول عمر وجود ندارد. اما نقش باکتری های روده ای در تنظیم سیستم ایمنی بدن آشکار شده است. و تعداد این باکتری ها در ماست کم نیست. یک سیستم ایمنی که خوب دفاع می کند، مانع از مرگ زودرس می شود…

اما مصرف ماست یک فایدۀ مهم دیگر هم دارد و آن هم مقدار زیاد کلسیمش است. میزان کافی این نمک معدنی سرمایه ای برای جلوگیری از پوکی استخوان و بیماری های استخوانی است که از حدود شصت سالگی ظاهر می شوند استخوان ها را ضعیف می کنند.

 

 

نان کامل و آب

نان کامل سرشار از فیرهایی است که نقش مهمی در توقف روند پیری و احتمال مرگ زودرس دارند. این نان حاوی کربوهیدرات های ملایمی است که برای حفظ تعادل بدن در هر سنی ضروری هستند. می توان نان هایی را انتخاب کرد که سرشار از دانه های کتان هستند، به خاطر دارید که دانه های کتان منابع سرشاری برای تأمین امگا ۳ بودند!

هیچ چیز جای آب را نمی گیرد، زمانی که بدن مان بدون آب می شود، احساس بدی داریم. ضمناً هر چه افراد پیرتر می شوند، کمتر آب می نوشند!

 

 

و شکلات!

شکلات مملو از امگا ۳ است. کاکائو هم پر است از فلونوئیدهای محافظت کننده.

شکلات لذت و احساس خوبی را در فرد ایجاد می کند، حس شادی و لذت هر علتی که داشته باشد، بهترین شرایط را برای زمان پیری فراهم می کند.

5 1000
ارسال شده در 25 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی