مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
پتاسیم از جمله مهم ترین و مفید ترین عناصر برای بدن است. سدیم و پتاسیم دو عنصر مکمل یکدیگر هستند که سبب تنظیم فعالیت قلب می شوند. نبود و یا کمبود یکی از این عناصر سبب اختلال در عملکرد دستگاه گردش خون می شود. سدیم به میزان کافی در دسترس بدن قرار دارد اما لازم است تا مقدار مناسب پتاسیم را نیز در اختیار بدن قرار دهیم. با دکتر سلام همراه باشید.

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات تغذیه جوامع امروزی این است که سدیم زیاد و پتاسیم کمی مصرف می‌کنند.مطالعات نشان می‌دهند که افزایش جذب پتاسیم و کاهش نمک و سدیم تا ۲۱ درصد ریسک حمله قلبی را کاهش می‌دهد.پتاسیم با محافظت از رگ‌های خونی در مقابل ضخیم شدن و آسیب اکسیداتیو به بدن کمک می‌کند.هر بزرگسال باید روزانه ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم دریافت کند.پتاسیم زیادی می‌تواند خطرناک باشد.خوراکی‌های زیر به بدن شما کمک می‌کنند تا پتاسیم کافی را دریافت کند.

سیب زمینی

سیب زمینی بیشترین مقدار پتاسیم را در میان خوراکی‌ها داراست.یک عدد سیب زمینی ۶۹۴ میلی گرم پتاسیم و فقط ۱۳۱ کالری دارد و پر از فیبر و بتاکاروتن است. سیب زمینی کبابی،سرخ شده،پوره یا شکم پر یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که می‌توانید بخورید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی تازه بسیار مفید و خوب است،ولی پوره و رب گوجه فرنگی منبع بهتری از پتاسیم است.یک چهارم فنجان رب گوجه فرنگی ۶۶۴ میلی گرم پتاسیم دارد و نیم فنجان پوره آن ۵۴۹ میلی گرم پتاسیم دارد.آب گوجه فرنگی بیش از ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد. پس اگر می‌خواهید با گوجه فرنگی غذا درست کنید،سعی کنید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

برگ چغندر

اگر همیشه وقتی چغندر می‌خریدید، برگ‌هایش را دور می‌انداختید،دیگر این کار را نکنید. برگ‌های پخته شده و کمی تلخ چغندر باید در سفره شما جا پیدا کنند،زیرا حدود ۶۴۴ میلی گرم پتاسیم در هر نیم فنجان آنها وجود دارد.چغندر که خود پر از آنتی اکسیدان است هم چه به صورت خام چه پخته،منبع بسیار خوبی از اسید فولیک است.

حبوبات

لوبیا سفید پتاسیم زیادی دارد و نیم فنجان از آن حدود ۶۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد.لوبیا قرمز،لوبیا لیما،عدس و لپه هم منابع خوبی از پتاسیم هستند.همه حبوبات برای قلب مفید هستند و بهتر است آنها را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

آلو

آب آلو پر از پتاسیم است و هر سه چهارم فنجان آن حدود ۵۳۰ میلی گرم پتاسیم دارد.نیم فنجان خورش آلو ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد.خوردن آلو خشک زیاد باعث می‌شود که استخوان‌های شما محکم شوند.در یک تحقیق مشخص شد که خانم‌هایی که روزانه ۱۰ عدد آلو می‌خورند،تراکم استخوانی بیشتری نسبت به خانم‌هایی که سیب می‌خورند دارند.

ماست

۲۲۰ گرم ماست بدون چربی ساده حدود ۵۷۹ میلی گرم پتاسیم دارد،در حالیکه ماست کم چرب،تمام شیر و دوغ پتاسیم کمتری دارند.بهتر است ماست را در صبحانه،یا بجای مایونز در سالاد و ساندویچ و در دسر استفاده کرد.بیشتر محصولات ماستی حاوی پروبیوتیک هستند.پروبیوتیک باکتری طبیعی است که به گوارش کمک می‌کند و شکم شما را سالم نگه می‌دارد.

آب هویج

سه چهارم فنجان آب هویج ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد.هویج و دیگر میوه جات و سبزیجات نارنجی رنگ،علاوه بر داشتن فواید پتاسیمی، برای چشم و بینایی هم مفیدند.

کدو حلوایی

این نوع کدو حلوایی مانند کدوی اسپاگتی،رویای رژیمی‌ها است:هر پرس آن ۵۰ کالری دارد و پر از ویتامین A و فیبر است. همچنین منبعی سرشار از پتاسیم است و هر نیم فنجان آن، ۴۴۸ میلی گرم پتاسیم دارد.

ماهی

ماهی‌های پرگوشت مانند‌هالیبوت و ماهی تن حدودا در هر ۸۵ گرم ۵۰۰ میلی گرم پتاسیم دارند. ماهی روغن و حتی قزل آلای رنگین پرورشی هم پر از پتاسیم هستند. ولی پتاسیم تنها دلیل اضافه کردن ماهی به برنامه غذایی نیست. خوردن دائم ماهی،عمر شما را افزایش می‌دهد،زیرا چربی‌های سالمی در ماهی تازه وجود دارد.

موز

همه وقتی صحبت از خوراکی‌های پرپتاسیم می‌شود،به موز فکر می‌کنند و البته درست است.چون یک موز متوسط بیش از ۴۰۰ میلی گرم از این ماده معدنی مفید برای قلب را دارد.موز همچنین از بین برنده گرسنگی است و نشاسته مقاوم و کربوهیدرات سالمی دارد که معده شما را پر می‌کند و متابولیسم تان را تقویت می‌کند.

شیر

شیر منبعی شگفت انگیز از پتاسیم است و هر فنجان شیر بدون چربی،۳۸۲ میلی گرم پتاسیم دارد.اگر طرفدار شیر نیستید، سعی کنید این مایع پر کلسیم را به اسموتی‌ها و شیربستنی‌های سالم بیفزایید.

آب پرتقال

یکی از سالم ترین اجزای میز صبحانه آب پرتقال است و هر سه چهارم فنجان از آن ۳۵۵ میلی گرم پتاسیم دارد. آب پرتقال تازه منبع خوبی از کلسیم، اسیدفولیک و ویتامین‌های B است.

منبع: فردا نیوز
5 1000
ارسال شده در 17 بهمن 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x