دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه ( پریودنتیکس)

آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک 3- طبقه 2 واحد 25

تلفن تماس و مشاوره: 02122894246 – 02122894247

اگر به دنبال یک دندانپزشک خوب برای خود و خانواده تان هستید باید بدانید شما و دندانپزشکتان دو شریک طولانی مدت در مورد سلامت دهان و دندان هایتان هستید پس بهتر است شخصی را انتخاب کنید که بتواند به صورت تخصصی و کاملاً بهداشتی مشکلات دهان و دندان های شما را حل کند. شاید برای پیدا کردن متخصصی با این اوصاف به مطب دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه سری بزنید

دکتر عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه

جراح و متخصص بیماری های لثه با 18 سال سابقه در این رشته، ایمپلنت و روش‌های لیزری در دندانپزشکی عمومی به وسیله لیزر تراپی است و دوره فلوشیپ لیزر را در آلمان گذرانده است. دوره اولیه ایمپلنت را نزد پروفسور برانمارک و هرتل در سال 1993 فراگرفته و به دنبال آن مدارک متعددی در ارتباط با ایمپلنت و جراحی های پیشرفته استخوانی در داخل و خارج از کشور اخذ نموده است.

*آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک 3- طبقه 2 واحد 25

تلفن تماس و مشاوره: 02122894246- 02122894247

دکتر عارفی: ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته

دکتر عارفی جراح و متخصص بیماری های لثه: ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته است. امروزه تنها روشی که بدون آسیب به دندان های دیگر، دندان از دست رفته را جایگزین می کند عمل کاشت پایه دندانی یا ایمپلنت است.

جراح و متخصص بیماری های لثه با سابقه  18 سال در این رشته، ایمپلنت و فوق تخصص لیزر و جراحی‌های لیزری در دندانپزشکی عضوAAP آمریکا است. پس از پیشرفت روش‌های لیزری در دندانپزشکی  عمومی، جراحی‌های لثه و دیگر مداواهای دهان، فک و صورت به‌وسیله لیزرتراپی دوره فلوشیپ لیزر را در آلمان گذرانده است. دوره اولیه جراحی‌های ایمپلنت را نزد پرفسور برانمارک و هرتل در سال 1993 فراگرفته و بدنبال آن مدارک متعددی در ارتباط با ایمپلنت و جراحی‌های پیشرفته استخوانی در داخل و خارج از کشور اخذ نموده است.

ایمپلنت یا پایه‌های دندانی از جنس تیتانیوم هستند که از سازگارترین فلزات در محیط بدن انسان است. انواع مختلف این پایه‌های تیتانیومی امروزه در جهان تولید می‌شود که از نظر جنس یکی هستند و فقط طرح، تکنولوژی و سابقه کمپانی‌های مختلف با هم فرق دارند.

بدون شک ایمپلنت‌هایی که دارای سوابق طولانی تا حد 30سال در برخی آنها هستند، در  طولانی مدت نتایج خوبی را به اثبات رسانده و قابل قبول‌ترند.

اگرچه کمپانی‌های جدیدی که سوابقی حدود 5 تا 10سال دارند هم دارای استانداردهای جهانی از قبیلFDA آمریکا و CE اروپا هستند. و استفاده از آنها فاقد اشکال است. من پس از 23 سال آشنایی با نمونه‌های مختلف ایمپلنت دندانی و 11سال سابقه کاشت این قطعات در بیماران متعدد و استفاده از مارک‌ها و برند های مختلف ایمپلنت بر این باورم که این روش درمانی نیاز به تخصص، تجربه و مهارت لازم دارد و در صورتی که ایمپلنت با استاندارد جهانی، توسط جراح با تجربه و آشنا به اصول انجام گیرد، شانس موفقیت بسیار زیاد ی خواهد داشت.

پایه تیتانیومی ایمپلنت به‌جای ریشه دندان در بدنه استخوان قرار می‌گیرد. با این تفاوت که ریشه دندان طبیعی در اطراف خود دارای یک بافت زنده به ‌نام پریودنتال لیگامنت یا PDL. است، اما ایمپلنت کاملا به استخوان جوش می‌خورد. پس از مدتی قطعه تاجی روی این پایه کار گذاشته شده نصب می‌شود و تاج اصلی که از نظر ظاهر مشابه با دندان است روی آن متصل می‌شود. امروزه زمان لازم جهت دندان‌های قدامی بین صفر تا 50 روز و در دندان‌های خلفی جهت جلوگیری از ریسک آسیب به ایمپلنت حدود 10 هفته است.

ایمپلنت‌ها می‌توانند به‌جای تک دندان، چندین دندان مانند بریج، یا تمام فک به‌صورت ثابت یا با پروتز جدا‌شونده متکی بر ایمپلنت طراحی شوند و این بستگی به نیاز شخص، تشخیص دندانپزشک و هزینه‌های آن دارد.

 

می توانید به جواب تمام سوالات خود در زمینه ایمپلنت برسید اگر با دکتر عارفی مشاوره کنید.

  • علت بیماری های لثه و انساج اطراف دندان ها پریودنتیال چیست؟
  • مزایای استفاده از دستگاه های لیزری در دندانپزشکی چیست؟
  • انواع لیزر های محیط دهان کدامند و چه کاربردهایی دارند؟
  • بهترین درمان برای دندان من چیست؟

 

آدرس: خیابان شریعتی- جنب حسینیه ارشاد-کوچه ارشاد-پلاک 3- طبقه 2 واحد 25

تلفن تماس و مشاوره: 02122894246 – 02122894247