دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

در چند سال اخیر مطالعه و تحقیق درباره عوامل سردردهای شدید و میگرن توسط دانشمندان انجام شده است که در تحقیق جدید دانشمندان مشخص شد مصرف نمک در کاهش ابتلا به میگرن و سردردهای شدید کمک شایان توجهی می کند.
دانشمندان برای سال ها در حال بررسی میگرن و سردردهایی شدید هستند که بسیاری از انسان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. نشانه های اولیه ای در تحقیقات افراد مختلف نشان می دهد که افرادی که نمک بیشتری مصرف می کنند، کمتر با مشکلاتی مانند سردرد شدید و یا میگرن روبرو خواهند شد ولی این یافته ها به اندازه ای کافی نیستند که دانشمندان بخواهند بر روی آن تکیه کنند.
دانشمندان دریافتند که کسانی که در رژیم غذایی خود میزان بالایی از سدیم را دریافت کرده بودند و مواد غذایی ای مانند پنیر، گوشت، نان و نمک خوراکی را استفاده می کردند، کمتر به میگرن دچار می شدند.
مصرف بالای نمک حتی در صورت ایجاد چنین اثری باز هم موجب ایجاد خطراتی مانند حمله قلبی در انسان ها می شود و این امر برای ما بسیار خطرناک به حساب می آید. شواهد یافت شده در زمینه ارتباط میگرن و سردرد به میزان سدیم در ساختار مغزی انسان مرتبط می شود.
دانشمندان دریافته اند که در زمانی که فردی به میگرن دچار می شود، حجم خاصی از سدیم در مایع مغزی نخاعی او یافت خواهد شد. این امر معمولا در اول صبح و یا نزدیک به عصر به بالاترین حد خود می رسد و دقیقا این زمان ها بیشترین زمان هایی است که انسان ها در آن میگرن را گزارش کرده اند.
دکتر مایکل هرینگتون به عنوان مسئول این تحقیقات در انستیتوی پژوهشی پاسادنا در کالیفرنیا در این باره می گوید: «نخستین جرقه این تحقیقات این بود که من با خودم فکر کردم که آیا ممکن است رژیم غذایی بر روی میگرن تاثیرگذار باشد یا خیر» برای یافتن پاسخ این سوال، یک نظر سنجی با شرکت ده ها هزار نفر انجام شد و در این نظر سنجی، یکی از موارد پرسیده شده شامل مواد غذایی مصرف شده در طول 24 ساعت گذشته و مواجهه یا عدم مواجهه با میگرن و یا سردردهای شدید در طول آن مدت بود.
دانشمندان دریافتند که کسانی که در رژیم غذایی خود میزان بالایی از سدیم را دریافت کرده بودند و مواد غذایی ای مانند پنیر، گوشت، نان و نمک خوراکی را استفاده می کردند، کمتر به میگرن دچار می شدند. دکتر هرینگتون از این نتایج شگفت زده به نظر می رسید زیرا سدیم معمولا نورون ها را تحریک می کند و به همین دلیل نیز انتظار دانشمندان این بود که نتایجی کاملا معکوس به دست بیاید. حال دکتر هرینگتون تنها می گوید که نیاز به تحقیقاتی بیشتر وجود دارد و به احتمال فراوان «بدن مردمی که به میگرن دچار هستند، سدیم را به صورت متفاوت با ما دریافت می کند.»

منبع/آخرین خبر

5 1000
ارسال شده در 27 بهمن 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x